Ik had een bureau-onderlegger nodig en een papierbak. Nergens iets naar mijn zin kunnen vinden bij de reguliere winkels. Dan maar even op internet gezocht. Daar kwam ik Xtreme Office tegen, waar ik... Toon meer

Artikel was op voorraad volgens de site. 2 werkdagen later had ik het produkt in mijn bezit. Ik moet wel zeggen dat ik z`n verpakking nog nergens gezien heb. Mijn bestelling zat in de doos vastgem... Toon meer

Voor mij de eerste keer bij Xtreme office. Alleen dvd+rw gekocht, omdat ze overal elders duurder waren. Snelle levering, wat willen we nog meer. Ik zal deze website zeker vaker bezoeken.

De bestelling wordt zowel per mail als m.b.t. de levering zelf uitstekend afgehandeld. Degene die de aflevering deed was erg klantvriendelijk en correct. Goede zaken gedaan dus...

1. Kantoorbenodigdheden winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Xtreme Office is een internet groothandel voor de slimme inkoper. Onze klantenservice is dagelijks voor u bereikbaar per telefoon of per email. Wij hopen u snel in onze webwinkel te kunnen verwelkomen!

5,0

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Enigzins tevreden

De bestelwijze van de benodigde artikelen was omslachtig maar is al gecommuniceerd aan jullie. Bij ontvangst was ik verbaasd over de verpakking. Voor 5 cartridges alwaar niet meer ruimte dan een pondspak koffie voor nodig is kreeg ik een doos met de afmetingen 0.60 x 0.40 x 0.16.
In een tijdperk waarin ieder bedrijf sustainability en de groene gedachte hoog in het vaandel heeft is dit natuurlijk niet te verkopen. Ik begrijp dat dit voortkomt uit een auto-pick systeem maar hier moet zonder veel investering toch een behoorlijke besparingsmaatregel gemaakt kunnen worden. Bijkomend voordeel zijn de wetenschap men de CO2 uitstoot reduceert en de klant weinig afval heeft.

23 september 2011

Slecht

Er werd niet geleverd wat ik had besteld. Kleur was anders en het deksel van de container ontbrak. Het kwam dus absoluut niet overeen met de foto van de container zoals deze afgebeeld is op uw webpagina.
Vanmorgen om 0744 uur heb ik een mail gestuurd naar uw klantenservice waarin ik heb aangegeven dat het artikel niet naar wens is. De koerier heeft daarom ook het artikel mee terug genomen.

Ik hoop dat u alsnog het goed artikel kunt leveren volgens de specificaties zoals afgebeeld op de webpagina. Mocht dit niet lukken dan wens ik het betaalde bedrag terug.

Mvg,
Sander Houwer

22 september 2011

Bestelling nog niet binnen

Op 14 september besteld en betaald, bevestiging gekregen. Nu, op 20 september nog niets binnen. De klantenservice heb ik gemaild, ik wacht de reactie af, maar wilde het toch ook hier nog even kwijt aangezien dit toch heel vaak schijnt voor te komen.

Bese xtremeoffice: als een probleem zich dusdanig vaak voordoet moeten jullie er iets aan doen en niet achteraf met allerlei excuses komen. Voorkomen is beter dan genezen!

20 september 2011

Netjes

Duidelijke site, snel afgehandeld, ook via mail.
Verzending in een beetje grote doos, zal wel een reden hebben. Daarentegen goed stevig verpakt in de doos. Geen aanmerkingen te vinden.

17 september 2011

Zeer goede prijs / kwaliteit

Levering duurt 2 dagen. Wees daar duidelijk in.

Eerder kreeg ik een mail dat de bestelling verzonden was laatste keer niet helaas. De bestelling was wel op tijd.

Er is één paketje verstuurd, ik heb twee keer verzend kosten betaald. (mijn vergissing overigens) Zou zeer correct zijn indien de niet gemaakt verzend kosten op mijn rekening zouden worden terug gestort. Dat maakt echt indruk zou een uitstekende indruk maken

Prima service

Alles is op tijd en in zeer goede staat ontvangen. 4 mappen en een pak etiketten mogen wel in een kleinere doos.

Zeer tevreden

Bijvullingen voor een pen gekocht. Prima produkt en zeer snelle verzending!

goed en snel

alles conform bestelling;
één tip: de verpakking van de rekenmachine stond in geen verhouding met de werkelijke grootte van het pakje (doos van ca 70 x 40 x 10 voor een apparaat van 20 x 10 x 5
liever meer op maat

14 september 2011

Niet best.

Beste mensen,

Ik heb zwarte en rode pennen besteld en betaald.
De zwarte pennen heb ik ontvangen, de rode niet.
Komen ze nog ? Wanneer ?

13 september 2011

Beste Harry Titawano,

Het spijt ons dat u niet de gehele bestelling heeft ontvangen.
Mailt u uw klacht aub naar info@xtremeoffice.nl.
Dan is uw klacht in ieder geval geregistreerd.
Onze klantenservice reageert dan z.s.m. om uw bestelling wel compleet te maken.

XtremeOffice

handige site

Heb nog niets ontvangen! hopelijk morgen.
wel een enorm handige site

11 september 2011

Antwoord van Xtreme Office

Het spijt ons dat u nog niks ontvangen heeft.
Bestellingen horen minimaal binnen 24 uur te worden geleverd, maximaal binnen drie dagen.
Mocht uw bestelling dan nog niet binnen zijn, mailt of belt u ons via:

0900-2255 987 363 (€0,30 per minuut) Kies: optie 1 of optie 8
info@xtremeoffice.nl

Wij hopen op uw begrip.

Xtreme Office

Niet ontvangen

Krijg een mail om mijn mening te geven. Heb betaald en deze mail ontvangen echter geen goederen gezien.

10 september 2011

Beste Edwin,

Het spijt ons oprecht dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Mailt je klacht aub naar info@xtremeoffice.nl.
Dan is je klacht in ieder geval geregistreerd.
Onze klantenservice reageert dan z.s.m. zodat de bestelling wel aankomt.
XtremeOffice