Valse site
Valse site, men wil je laten betalen om eindeloze gesprekken te voeren die nergens toe leiden.geen enkel persoon waar je mee chat kan een andere foto tonen dan die er op het profiel staat.
Deze site is 100% fake
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Deze site is 100% fake
Het is gewoon betaald chatten met een operator.
Dit staat ook in de algemene voorwaarden. Zie punt: 10 in de voorwaarden. Vrij vertaald staat er iets als er zijn fictieve profielen voor entertainment. Daarom krijg je als man dus ook meteen reacties...ze doen er alles aan om je credits te laten kopen.
Geen credits kopen dus...tenzij je betaald chatten met een operator leuk vind.
pas op,dit is weer één van de vele dating sites waar het weer om geld draait.
alleen maar emails verzenden en meer niet.
de credit\muntjes\coins\noem maar op het is één grote oplichters bende.
het kom nooit en dan ook nooit tot een afspraak met iemand.
er is altijd wel een k@t smoes om weer een mail van 2euro te sturen.
het is één en al ellende die dating sites.
ik heb er een stuk of vier geprobeerd maar het is overal het zelfde.
het is een Grote K@TZOOI die sites.
Er is NIKS geen GRATIS aan, je moet ervoor betalen om die zogenaamde dames en heren te kunnen e-mailen.
dus TRAP ER NIET IN het is één grote fakebende met al die vrouwen en kerels.
Dit is gewoon oplichterij. Altijd maar coins moeten kopen. Je krijgt nooit een afspraak te pakken.
Scam. steek er uw tijd en geld niet in!!!
Het is weer duidelijk om de coins, geld te doen. Dames worden altijd lastig. Het wordt toch tijd dat deze stal eens uitgemest wordt.
ZO NEP ALS T MAAR KAN...KOST JE ALLEEN MAAR GELD
Ik heb een profiel gemaakt op deze website maar ook alweer snel verwijderd bij de advertentie stond duidelijk geen credits voor berichten... En al snel na een paar berichten moest ik credits aanschaffen dat is -1 voor mij maar de dames reageren wel met velen.... En allemaal haken ze af als ik besluit aftespreken.... Dan gebruiken ze de leugen... Dat ze me nog wat beter willen leren kennen en dat kan alleen op de site want via email is gratis... En verdienen ze niks dus conclussie ze zijn alleen op je geld uit en niks meer.... Of minder.... Waste of time
MEET-N-HOOK is blijkens art.10 v/d Voorwaarden een FAKE-site. Doel is kennelijk slechts *Verdienmodel*. Op je tweets wordt niet inhoudelijk ingegaan. De vraag is, of je wel begrepen wordt. Je eigen ingetypte tekst wordt bij versturen verminkt. Woorden verdwijnen of krijgen onbegrijpelijke volgorde. Antwoordende vrouwen wonen in 't buitenland, hebben aberratieve voorkeuren. Als je MEET-N-HOOK vragen stelt, wordt er niet gereageerd. Om mij kennelijk te pesten, krijg ik bericht van 5 homofielen achter elkaar, terwijl ik duidelijk aangaf, hetero te zijn en slechts geïnteresseerd in vrouwen. Elk profiel dat reageert, staat op de loonlijst van deze site. Je verkwiste geld krijg je ook niet van hen terug. Immoreel schorem dat management.
Weer een hookup site waar nooit wat uitkomt. Profielen worden beantwoord door werknemers of contractors van de website zelf. Staat in artikel 10 van de algemene voorwaarden. Zie de reviews voor e-hookup en je ziet dezelfde resultaten op deze website. Het is een chat-site, zeker geen hookup site! Had een gesprek met een dame die ook op een andere hookup site stond met hetzelfde profiel en foto. Haar daar benaderd om mijn vermoeden te bevestigen - was natuurlijk een ander persoon daarachter die weer volledig opnieuw begon alsof we nooit met elkaar gesproken hadden. Allemaal nep.