De service bij ophalen was goed , prima auto Enige minpuntje was het humeur van het personeelslid bij inleveren

Uitmuntende auto gehuurd, netjes en duidelijk. Pas wel op: de wachttijden bij de balie van het vliegveld zijn extreem lang bij autovia/ecovia. Dit kan uren duren. De baliemedewerkster leek zeer ine... Toon meer
Vriendelijke en goede afhandeling bij het ophalen van de auto. Een keurige schone auto stond voor ons klaar. Heerlijk in gereden. De teruggave verliep ook soepel.
Een zeer lange wachtrij op de luchthaven in Bari, zeker 2 uur in de rij gestaan voor een vooraf gereserveerde auto. De auto die we uiteindelijk kregen had rondom lakschade, video en foto’s gemaakt v... Toon meer
I nostri punti di forza
Viale Enzo Ferrari, snc, 70128, Bari, Bari, Italië

Vraagt klanten om een review
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
De service bij ophalen was goed , prima auto
Enige minpuntje was het humeur van het personeelslid bij inleveren

Antwoord van autovia.it - Bari Aeroporto
Minimaal een uur in de rij op vliegveld Bari voordat we bij de balie aan de beurt waren. 45 euro per dag ! bij moeten betalen om de all-risk variant te krijgen, waarvan we dachten dat we deze al geboekt en betaald hadden. Meteen de eerste avond een lekke band. Auto werd opgesleept en meegenomen en wij werden naar het hotel gebracht. Volgende dag telefonisch contact opgenomen. We moesten met een taxi naar het dichtstbijzijnde vliegveld komen waar we een nieuwe auto zouden krijgen. We moesten zorgen voor een taxifactuur mét BTW erop vermeld anders zouden we de taxirit niet vergoed krijgen. Nieuwe auto gehaald, factuur (van 150 euro) moesten we mailen om het geld terug te krijgen. 2 maanden lang geen geld en geen reactie op mail. Toen we wel contact kregen werd ons gemeld dat de taxifactuur niet op naam van Autovia stond en dat het geen officieel document was en daarom niet vergoed zou worden. In een volgende mail werd gezegd dat er sowieso maar 120 euro maximaal vergoed zou worden. Allemaal details die ons niet aan de telefoon gemeld zijn. Er wordt nu gezegd dat we dit in de verstrekte (Italiaanse) voorwaarden hadden kunnen vinden. Dit zal vast ergens staan maar had ons ook best aan de telefoon gezegd kunnen worden. Het BTW-gedeelte is namelijk ook vermeld. Conclusie: we kunnen fluiten naar onze 150 euro. Van coulantie ook geen sprake. De mails worden gewoon weer genegeerd. We gaan binnenkort weer naar Italie maar huren dan zeker geen auto van Autovia.

Antwoord van autovia.it - Bari Aeroporto
De auto die we uiteindelijk kregen had rondom lakschade, video en foto’s gemaakt van de aanwezige schade om niet je gereserveerde borg van €500 kwijt te raken. Bij inlevering werd aangegeven dat de tank niet helemaal vol zat, De beste man laten weten dat de tank maar voor 3/4 vol zat bij aflevering en dat hij hem nu met meer benzine erin terugkreeg.
We zijn nu bijna 3 weken verder maar de borg is nog niet teruggestort

Antwoord van autovia.it - Bari Aeroporto
We hadden vooraf aan onze vakantie een auto gehuurd bij Autovia via Booking.com. Hierbij de verzekering afgekocht en hiervoor dus bij Booking.com extra betaald. De fee voor een jonge bestuurder zou niet gelden volgens booking.com als je 25 jaar bent. We hebben ook extra betaald om de auto voor 10 uur op te kunnen halen.
Uiteindelijk na ruim 2 uur gewacht te hebben op de airport, tot we geholpen werden, was het na 10 uur dus de extra kosten hebben we voor niks betaald, werden we onvriendelijk geholpen. De medewerker zei dat de verzekering van booking.com niet geldig was en we deze dus opnieuw moesten betalen. We zouden volgens haar dus ineens niet verzekerd te zijn. Wij kozen ervoor om dit niet te doen. Ze bleef op een onvriendelijke manier aandringen om het wel te doen. Na 4 keer duidelijk nee gezegd te hebben liet ze het gaan.
Volgens de medewerker moesten we bijbetalen voor een bestuurder van 25 omdat er andere voorwaarden gelden dan booking.com aangeeft. Dit hebben we uiteindelijk gedaan omdat zonder deze fee de auto niet meegegeven werd.
Bij het tekenen van het contract werd erg opgedrongen om snel te tekenen en dat er geen tijd was om het contract door te lezen. Ze zeiden dat het gewoon was zoals geboekt en dat er dus geen reden was om het contract te zien.
De auto die we hadden geboekt bleek er niet te zijn, dus kregen we een andere auto in dezelfde categorie. Deze auto zat vol deuken en krassen en was aan de binnenzijde erg vies. Bij het ophalen hebben we overal foto’s van gemaakt. Wat uiteindelijk een goede keus bleek omdat bij het inleveren van meerdere krassen/deuken werd beweerd dat deze er niet op zaten en dat wij de auto vies wilde inleveren. Door middel van de foto’s is dit uiteindelijk opgelost en is er niks in rekening gebracht
Al met al dus een hele slechte ervaring met dit bedrijf. Ze proberen op meerdere manieren extra kosten in rekening te brengen en behandelen je uiterst onvriendelijk

Antwoord van autovia.it - Bari Aeroporto
Fijn, bijna nieuwe auto. 1 min punt was dat de auto aan de buitenkant heel vies was. Hierdoor konden we eventuele beschadigingen niet zien.

Antwoord van autovia.it - Bari Aeroporto
Uitmuntende auto gehuurd, netjes en duidelijk.
Pas wel op: de wachttijden bij de balie van het vliegveld zijn extreem lang bij autovia/ecovia. Dit kan uren duren. De baliemedewerkster leek zeer inefficient te moeten werken.

Antwoord van autovia.it - Bari Aeroporto
I rent a car by Autovia for a week. The car was super efficient clean and comfortable. Totally suggested

Antwoord van autovia.it - Bari Aeroporto
Vriendelijk, behulpzaam personeel, een goede auto maar bij inlevering van auto bleek parkeerterrein veel te klein. Was dus nogal hectisch waardoor stressvol!

Antwoord van autovia.it - Bari Aeroporto
Autovia at Bari is very professional. Kind staff, safe and clean cars. Is near the airport.

Antwoord van autovia.it - Bari Aeroporto
De mevrouw die ons hielp bleef aandringen op een extra verzekering terwijl we die al hadden. Daardoor vergaten we de tweede bestuurder aan te melden. De auto die we kregen was aanzienlijk kleiner dan beloofd en was zeer basaal uitgerust.

Alles verliep prima .
Correcte en snelle afhandeling.
Nieuwe en zuinige auto.
Zeer propere aflevering.
Volgende keer zeker terug bij autovia een auto huren.
Merci voor de fijne en goede ervaring.
Bij het boeken hebben we een Audi a3 (automaat) aangevraagd, hiervoor hadden we ook een extra verzekering gekozen. Bij aankomst ging de rij al super traag en kon die vrouw niet goed Engels. Ze probeerde nog een andere verzekering aan te smeren, maar dat hebben wij niet gedaan.
Toen we aankwamen bij de auto bleek het niet de auto te zijn die we hadden gehuurd, het was een MG én een schakel terwijl wij expres een automaat hadden gehuurd. Wij hebben het geluk gehad dat beide hoofdbestuurders alsnog goed met een schakel over weg konden anders was het kansloos geweest. Naast dat de Audi een automaat was, was het ook een kleinere auto en makkelijker met parkeren en smalle straten. Ik raad deze auto verhuur absoluut niet aan!
Weinig personeel. Lange rijen bij ophalen auto. Op de AirPort in Bari zijn meerdere autoverhuurbedrijven. Alleen bij Autovia staat een enorme rij. Houd rekening met wachttijden van meer dan een 2 uur…