Banner for autovia.it - Brindisi Aeroporto

autovia.it - Brindisi Aeroporto Reviews

Contrada Baroncino, snc, 72100 Brindisi, Brindisi, IT

Nou makelijk te vinden goede uitleg van de mensen achter de balie en snel geregeld

Zeer teleurstellende ervaring met Autovia Brindisi Airport. We waren 15 minuten vóór onze gereserveerde ophaaltijd aanwezig, maar moesten bijna 2 uur wachten voordat we eindelijk aan de beurt... Toon meer

Snelle service. Al eerder gebruikt dus alle gegevens waren bekend.

1. Autoverhuur
  2. Busverhuurbedrijf

Perchè scegliere Autovia?

I nostri punti di forza

Azienda italiana
Ottima reputazione sul web e nel territorio
Crescita aziendale costante
Eco friendly
Visione internazionale
Struttura decisionale di alto livello
Partnership importanti
Network in continua espansione
Servizi e soluzione ad hoc
Azienda leader nel settore
Innovazione e strategia

Promotion box for autovia.it - Brindisi Aeroporto

Auto e furgoni

Noleggio per ogni esigenza quotidiana, sia privata che professionale

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2.210 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer teleurstellende ervaring!

Zeer teleurstellende ervaring met Autovia Brindisi Airport.

We waren 15 minuten vóór onze gereserveerde ophaaltijd aanwezig, maar moesten bijna 2 uur wachten voordat we eindelijk aan de beurt waren. Pas toen werd ons verteld dat we de auto niet meekregen omdat we geen creditcard hadden voor de borg.

We hebben onmiddellijk contact opgenomen met Ryanair Rental Cars. Zij probeerden een oplossing te bieden door een naamswijziging voor te stellen, zodat de auto alsnog opgehaald kon worden. Helaas wilde Autovia hier niet aan meewerken. Vervolgens werd de boeking geannuleerd en kregen wij te horen dat zij niets meer konden doen.

We hadden de huur én een volledige verzekering al vooraf betaald, maar konden uiteindelijk helemaal geen gebruik maken van de auto. De communicatie was onvriendelijk en er werd totaal niet meegedacht om tot een oplossing te komen.

Ik begrijp dat een creditcard een voorwaarde kan zijn, maar de manier waarop wij zijn behandeld, de lange wachttijd en het gebrek aan flexibiliteit waren zeer teleurstellend. Ik zou hier niet opnieuw een auto huren.

31 juli 2026

Geachte klant,

we begrijpen uw teleurstelling, zeker na een wachttijd van bijna twee uur. De vereiste van een fysieke creditcard op naam van de bestuurder wordt tijdens het boeken en in de voucher vermeld. Zonder een geschikte creditcard kan de borg niet worden gereserveerd en kan het voertuig niet worden meegegeven.

Een naamswijziging die door de tussenpersoon wordt voorgesteld, kan alleen worden aanvaard wanneer de reservering correct is aangepast en de nieuwe hoofdbestuurder aan alle ophaalvoorwaarden voldoet. Dit kan niet automatisch aan de balie worden uitgevoerd.

De lange wachttijd en de manier waarop de situatie werd uitgelegd, waren echter niet passend. Ook wanneer de huur niet kan doorgaan, moeten de voorwaarden duidelijk en respectvol worden toegelicht.

Het Autovia-team

Oplichters!

Oplichters!! Geen auto huren hier. Ze laten het lijken alsof je pincode onjuist is (achteraf bij de bank geverifieerd en was mijn pincode wel juist) zodat ze je een extra verzekering kunnen aansmeren.
Ik vroeg of ik contactloos kon betalen maar dat kon absoluut niet. Nadat ik 3keer mijn pincode had ingevuld en het zogenaamd elke keer onjuist was (mind you mijn creditcard is niet geblokkeerd) vroegen we of er een andere oplossing was. We hadden namelijk wel een auto nodig om bij ons verblijf in the middle of nowhere te kunnen komen. Toen was de enige oplossing om een extra verzekering te nemen terwijl ik al een volledige verzekering had afgesloten. Doordat we als 2 vrouwen niet wisten hoe we verder moesten, voelden we ons genoodzaakt om akkoord te gaan. INEENS was contactloos betalen WEL MOGELIJK… Dit is gewoon volledige oplichting. Ik heb ze gemaild en daar krijg ik ook geen reactie op. Ik raad het iedereen af om hier te huren. Begin er niet aan!

7 juni 2026

Beste klant,
het spijt ons oprecht dat u deze situatie heeft meegemaakt. Wij begrijpen dat de opeenvolging van gebeurtenissen u het gevoel heeft gegeven dat u onder druk werd gezet aan de balie.

De fysieke creditcard op naam van de huurder moet geschikt zijn voor de pre-autorisatie van de borg. In sommige gevallen vereist de betaalterminal dat de kaart wordt ingestoken en de pincode wordt ingevoerd. Contactloos betalen kan niet altijd de vereiste borgprocedure vervangen.

De aankoop van een aanvullende dekking moet echter altijd een vrije keuze van de klant blijven en mag niet onder druk worden aangeboden. Omdat u aangeeft dat contactloos betalen pas mogelijk werd nadat u de extra dekking had geaccepteerd, is een specifieke controle van de transacties en de gang van zaken aan de balie noodzakelijk.

Wij verzoeken u om uw reserveringsnummer en eventuele betaalbewijzen te sturen naar customercare@autovia.it, zodat wij precies kunnen reconstrueren wat er is gebeurd.

Onze excuses ook voor het uitblijven van een reactie op uw eerdere e-mail.

Het Autovia-team

Everything was fluently and kind

Everything was fluently and kind. The car was perfect.

14 juni 2026

Dear Customer,
thank you for your positive rating. It is always a pleasure to receive feedback from satisfied customers.

Nou makelijk te vinden

14 mei 2026

Antwoord van autovia.it - Brindisi Aeroporto

Dear customer, we are pleased to know that your rental experience was smooth and satisfactory.

Top service!

9 mei 2026

Antwoord van autovia.it - Brindisi Aeroporto

Dear customer, thank you for your excellent rating. We are happy to have met your expectations.

Snelle service

Snelle service. Al eerder gebruikt dus
alle gegevens waren bekend.

11 februari 2025

Antwoord van autovia.it - Brindisi Aeroporto

Thanks for your opinion! We are happy to know that you had a good time with us. We work every day to improve and hope that your next experience with Autovia will be even better!

Extra verzekering veel te duur

De auto was oke, maar absoluut niet tevreden over de extra verzekering. We hadden de auto gehuurd via Ryanair voor €240 voor 10 dagen. Extra verzekering volgens Ryanair €55
Echter, bij aankomst bij Autovia bleek dat de extra verzekering ineens veel duurder was, €260 voor 10 dagen. Voelden ons onder druk gezet om extra verzekering te nemen tegen onze zin.
Conclusie, volgende keer niet meer bij Autovia

11 april 2024

In het vliegtuig kwam ik erachter dat…

In het vliegtuig kwam ik erachter dat mijn rugtasje met mijn camera en lens nog in de huurauto stond. Na mail contact en eerlijkheid van de medewerkers van het bedrijf hadden ze het rugtasje gevonden. Daar ben ik natuurlijk superblij mee! We hadden een nieuwe auto met maar 17km op de teller. Het personeel was vriendelijk. Het was perfect geregeld.
Dus voor mij is dit bedrijf 5 sterren waard!

12 april 2023

Antwoord van autovia.it - Brindisi Aeroporto

Gentile Cliente, la ringraziamo per la sua recensione positiva, per noi è molto importante per tenere monitorato il nostro livello di servizio al cliente. Autovia srl

Goede ervaring

Goede ervaring, zeer vriendelijke mensen zullen hier de volgende keer zeker weer reserveren,Top

25 april 2022

Antwoord van autovia.it - Brindisi Aeroporto

Dear Customer, thank you for your positive review, for us it is very important to keep our level of customer service monitored. Autovia srl

Prima

Prima, vriendelijk, vlotte afhandeling, zowel bij ophalen en ook bij inleveren.

11 april 2022

Antwoord van autovia.it - Brindisi Aeroporto

Reviews in alle talen tonen. (726 reviews)