Palermo - Aeroporto Punta Raisi, 90045 Punta Raisi, Sicilia, IT
Grazie di tutto tutti gentile tutto andato super bene veniamo sicuramentedi nuvo da voi Grazie Grazie Grazie
I nostri punti di forza
Palermo - Aeroporto Punta Raisi, 90045, Punta Raisi, Sicilia, Italië

Vraagt klanten om een review
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van autovia.it - Palermo Aeroporto
We hebben een auto gereserveerd via doyouitaly op palermo airport met full insurance . Je moesten een nr bellen zodra het vliegtuig was geland en werden door een vriendelijke man opgehaald en naar het kantoortje van autovia gebracht. Bij aankomst werd ons geadviseerd een verzekering bij hen af te sluiten omdat de verzekering via de website niet zou dekken bij krassen en deuken . De kosten waren 2x de huurprijs van de auto! Dit hebben we niet gedaan( overigens geen fijn gevoel ) De gereserveerde auto was niet beschikbaar en kregen een alternatief. Deze was gloednieuw en we kregen de sleutels. Er werd niet gecheckt of er beschadiging waren ( Dit MOET je zelf doen) àlles fotograferen( ook aan de onderkant van de bumper waar je soms een hoge stoep raakt en de velgen). Gelukkig hebben we geen schade gereden en de auto in perfecte staat terug gegeven. Bij aankomst werd de hele auto nauwkeurig geïnspecteerd . Ik kan me goed voorstellen als er een deukje /krasje op zit dit direct op de huurder wordt verhaald. Jij moet dit dan zelf met de verzekering regelen.Wat de verzekering dan doet…? In palermo centrum rijden ze als gekken en schade is heel snel gebeurd. Na de huur werden we netjes naar het vliegveld gebracht. Wij hebben dus een positieve ervaring met autovia, bedankt.

Antwoord van autovia.it - Palermo Aeroporto
We werden bij Autovia zeer professioneel en correct geholpen. Het hele team was super behulpzaam toen er zich een probleem voordeed. Ze deden er alles aan op dit op te lossen. We zijn heel tevreden van de vriendelijke en geduldige aanpak. Klantvriendelijkheid top!

Antwoord van autovia.it - Palermo Aeroporto
Wij hebben een auto gehuurd bij Autovia waarbij wij ons eigen risico niet hebben afgekocht. Toen wij aankwamen bij de autoverhuur probeerde de onvriendelijke vrouw achter de balie ons ervan te overtuigen dat we op eigen risico moesten afkopen. 'Wij zijn toeristen en zouden 'zeker eindigen met een beschadigde auto', zei ze. Het eigen risico afkopen voor € 310,- was, zeker gezien onze leeftijd, de beste oplossing. Nadat wij meerdere keren hadden aangegeven dat wij NIET ons eigen risico wilden afkopen, was de vrouw na 10 minuten uiteindelijk overtuigd en ging boos verder met de transactie.
Ik gaf mijn creditcard om een borg van 500 euro te betalen. Waar mijn creditcard in Nederland werkt, blijkt dat mijn fysieke creditcard niet werkt op het apparaat van autovia. De vrouw achter de balie geeft aan dat mijn chip beschadigd is. Vervolgens vraag ik hoe we dit kunnen oplossen, waarop de vrouw achter de balie simpelweg stelt dat er geen andere oplossing is dan ons gehele eigen risico af te betalen. Hierdoor kunnen ze de borg terugbrengen naar 100 euro en kunnen ze dit van mijn creditcard afschrijven zonder dat ze mijn chip hoeven te gebruiken. Ik herhaal dat ik ons eigen risico niet wil afkopen en vraag wat zij nog een oplossing heeft. Nadat de vrouw mij boos aankijkt, zegt ze dat de enige optie is het eigen risico afkopen.
Omdat de vrouw achter de balie niet met een oplossing komt, geef ik aan dat ik vier oplossingen heb:
1. Ik kan de borg contant betalen. Hierbij geef ik aan dat ik het ook prima vind als de borg hoger zou moeten zijn (indien nodig)
2. Ik heb mijn creditcard op mijn telefoon. Dit werkt normaal gesproken bij elk hotel, bedrijf of pand (ook voor de borg).
3. Met mijn gewone bankpas kan ik de borg betalen, deze kun je later terugboeken.
4. U kunt mij een digitale factuur voor de aanbetaling sturen, die ik vervolgens overmaak.
De vrouw achter de balie geeft aan dat dit NIET mogelijk is en dat er dus geen andere opties zijn dan het eigen risico af te kopen. De medewerkster werkte 0,0 mee en ging vrolijk in het Italiaans verder praten met haar collega's. Ik besloot dat ik niet langer een auto bij Autovia wilde huren. Ik vertelde haar dat ik mijn geld terug wil en alles wil annuleren. Opnieuw geeft de chagrijnige vrouw aan dat dit niet kan en dat ik alleen mijn eigen risico kan afbetalen. Er is geen andere oplossing, zei ze.
Ik heb vervolgens 15 minuten bij de receptie gewacht en de vrouw aangekeken todat ik een oplossing kreeg. Ze gaf mij geen oplossing. Ik kon de auto niet annuleren, ik kon de borg niet betalen, de enige oplossing is het afkopen van mijn eigen risico. Ondanks dat ik twijfel of mijn creditcard het echt niet deed heb ik mijn eigen risico afgekocht voor 310 euro (terwijl de auto huren überhaupt niet zo duur was). Ik had geen keuze....