wat was het onvergetelijk leuk met beach events bij ons kantooruitje! Zowel met bounce hockey als het aloha worstelen hebben we letterlijk dubbel gelegen. Peter en Sil waren ook fantastisch; die jo... Toon meer
Goed geregeld in algemeen. Goede communicatie tijdens plannen over de mogelijke opties/veranderingen/dieetwensen en allergiën etc.. Gezellige en duidelijke begeleiding tijdens de dag, en het ete... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Boek een onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of professionele teambuilding activiteit aan het strand met de leukste Sporten, Spellen & Workshops. Van actief tot creatief, er is voor iedereen iets leuks bij! Samen met u kiezen we de leukste activiteiten en beste locatie. Geschikt voor groepen van 10 tot 2500 personen. Prima te combineren met borrel, picknick, bbq, beachparty, diner en/of vervoer. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 020 638 32 64.
Papentorenvest 8, 2011 AV, Haarlem, Nederland
- 020 638 32 64
- info@beachevents.nl
- www.beachevents.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Teamuitje Parnassia ouderen Purmerend
Wij waren met een groep collega's(14 mensen) van leeftijd uiteenlopend van 30 tot 65 jaar. Degene die ons ging begeleiden(Jaimy) gaf goede uitleg, was heel relaxt en had geduld met ons. Na de uitleg heeft hij ons laten doen en kwam wel af en toe met tips. Mede door het mooie weer en goede wind zijn we 1,5 uur lekker bezig geweest en heeft iedereen genoten van het Power-Kiten.
Voor de 2e keer een top personeelsfeest!
Afgelopen weekend voor de 2e keer een personeelsfeest gehad, georganiseerd door IJskoud Events. Dit keer met het thema Foute Party. De locatie in het Wantijpaviljoen in Dordrecht was goed bereikbaar en mooi ingericht. Een leuk decor met neon verlichting, glittergordijnen, ledtabels en een gave dansvloer maakte de sfeer compleet. De ontvangst was hartelijk, alle hapjes waren erg lekker en de spellen een leuke toevoeging. De spellen werden bovendien goed en leuk begeleid De dj maakte het feest helemaal af. We horen allemaal positieve verhalen van onze collega's en hebben zelf als organiserende collega's ook genoten.
Het enige dat volgende keer beter kan is de communicatie in de voorafgaande weken. Deze liep wat stroef, maar werd uiteindelijk goed opgelost.
Bedankt voor de goede organisatie!
Leuke enthousiaste begeleiding en…
Leuke enthousiaste begeleiding en flexibel naar de behoefte van de groep
Top voor een vrijgezellenfeest!
Voor een vrijgezellenfeest is BeachEvents keurig geschikt. Wij waren natuurlijk weer eens fashionably late, maar organisator Job vond 't allemaal helemaal prima. Daarna onder het genot van een biertje bloedfanatiek het Robinson Experience spel gedaan op het strand van Katwijk, en dit was echt heel erg leuk.
Kortom: top gedaan, hele leuke middag gehad!
Topdag op het strand
Goed geregeld in algemeen.
Gezellige en duidelijke begeleiding tijdens de dag, en het eten 's avonds was heel erg lekker!
Alle collega's vonden het heel gezellig, leuk en goed eten. Dus een top middag en avond voor ons!
Goed georganiseerde middag!
Vergezeld van een heerlijk herfstzonnetje hadden we als teamuitje een toffe en lekker actieve middag op het strand van Wijk aan Zee. De activiteiten bestonden uit blokarten en powerkiten, gevolgd door een borrel en een diner bij één van de strandtenten. De middag was goed georganiseerd en het eten was heerlijk. Al met al een zeer geslaagde middag, waarvoor dank aan Beach Events!
Enthousiaste begeleiding
Door het mooie weer was de ervaring natuurlijk nog mooier. De spellen werden uitgezet en onder de regie van enthousiaste leiders begeleid. Helaas was het bestelde spel vuur maken er niet bij, dit was een klein minpuntje. Her vervangende spel was ook super. Al met al een zeer geslaagde middag en er werd ook niet strak naar de afgesproken tijd gekeken.
Waardeloos BeachEvent!
Zaterdag 31 augustus 2024: We Robinson beach event. 10.30 uur staat de hele familie klaar op het strand van Langervelderslag. Maar helaas … geen team BeachEvents!! Ook niet bij Nederzand een reservering voor de lunch daarna, NIETS!! Telefoon wordt niet opgenomen, voicemail ingesproken, geen reactie. Ook nu, 6 dagen later, geen reactie, excuses oid. WAARDELOOS!
Onze teambuilding was een succes!
Prettige voorbereidingen. Goed meegedacht. Fijne en professionele begeleiding tijdens de teambuilding. De dag was een succes!
successvolle uitje
Abigael heeft alles leuk en mooi georganiseerd. wanneer het moeilijk was om een bbq plek te vinden bij andere organisaties heeft ze uiteindelijk wat gevonden. het was een leuke uitje waarvan iedereen genoten heeft. top service!
Leuke afsluiting van onze tweedaagse
Wij hebben onze tweedaagse met het team vrijdagmiddag afgesloten met een We-expeditieRobinson. We hadden prachtig weer (ook heel belangrijk) en de sfeer was super. Ieder team bedacht een Haka en daarna deden we 6 leuke strategische en ook zeer actieve spellen, waarbij je collega's los zag gaan. De jonge begeleiders zouden wat fanatieker/enthousiaster mogen zijn. Ook de communicatie tussen kantoor (onze ideeën) en de begeleiders op het strand kwam niet helemaal uit de verf. Maar we kijken allemaal wel terug op een leuke middag.
Bedankt, team basisschool De Bolster.
Super zonnige Teambuildingdag.
Op 23 juni jl. mochten wij heerlijk genieten tijdens onze super zonnige - Teambuildingdag.
In samenwerking met Beach Events @Lois Veldheer hebben we op de perfecte locatie @ Vrijstaat Nederzandt.nl aan het strand in Noordwijk, een heel tof dagprogramma mogen volgen.
Hierbij was er een kleurentesttraining geïntegreerd via de sportieve spellen van “Expeditie Robinson”.
Uiteraard was dit alles voorzien van een heerlijke lunch en met als afsluiter een BBQ.
Het was een superrr dag, waarbij alles klopte! Helemaal leuk!!
topdagje uit
afgelopen donderdag hedden wij een top uitje gehad bij jullie. Het was allemaal top georganiseerd door Lois. Goed meegedacht en een mooie afwisseling tussen de Duinwandeling en de spelletjes in de middag. Ook de Ohanabeach club was een mooie plek waarbij het eten en drinken heel goed verzorgd was.
wat een heerlijke ochtend met de voetjes in het zand
Wat een geweldige ochtend met Job en Jamie en zo leuk om in basis te leren hoe je een professioneel zandsculptuur kan bouwen. Job en Jamiy leggen het ook super uit, hebben geduld met volle enthousiasme. Een echte aanrader voor een teambuilding uitje of samen met familieleden (ook lekker competatief) te doen.
Afspraken komt men niet na.
We hebben met een groep van ruim 35 mensen geboekt. Vooraf gemaakte afspraken en beloftes worden niet nagekomen. Ter plaatse opnieuw gemaakte beloftes en afspraken worden opnieuw niet nagekomen. Instructeurs op het strand geven zelf ook aan dat wat Beachevents beloofd niet kan.
Beachevents wil graag dat je vooraf betaald, want dan is het geld binnen. Daarna is men niet meer geïnteresseerd in de mening van de klant en of de klant tevreden is.
De instructeurs doen hun best, maar die kunnen het niet helpen dat Beachevents zo'n waardeloos bedrijf is.
Advies: activiteiten op het strand zijn leuk, maar boek deze absoluut niet bij Beachevents.

Antwoord van BeachEvents.nl & IJskoud Concepts & Events
Wij hebben een geweldige middag gehad…
Wij hebben een geweldige middag gehad met leuke activiteiten.
Voor herhaling vatbaar!
Ook de leiding was gezellig en behulpzaam.
bedankt!
Verbruggen Mechanisatie Erp.
Prima ervaring!
Alles was strak georganiseerd door Jaimy. We hebben (ondanks het tegenvallende weer) een mooie dag gehad
Geweldig dag op het strand
Wij hebben met 40 man een geweldige dag gehad! Het was perfect geregeld. Van te voren via de mail heel duidelijk alle nodige informatie gekregen.
Het was een super geslaagd evenement, alles stond netjes op tijd klaar.
De jongens van beachevents waren heel relaxed, waardoor wij iets later konden beginnen als afgesproken ivm file. Dit was geen probleem.
Wat ook heel leuk was, dat zij foto's hebben gemaakt tijdens het event. Dat was een aangename verassing.
Super leuk event gedraaid
Super leuk event gedraaid! Met leuk personeel, originele activiteiten op een heerlijke relaxte locatie! Een positieve ervaring rijker!
Top service
Ons personeelsfeest was door beachevents.nl heel goed geregeld. Communicatie liep soepel!