Geweldige klantenservice
3 rollen behang besteld. Er was een probleem met tijdig leveren en dit is op een geweldige manier opgelost door dit bedrijf. Echt heel blij mee.
10.000+ designs behang en fotobehang van álle topmerken. Veilig & snel behang kopen online ✅ Gratis verzending ✅ Gratis behangset ✅ Echte winkel
Dorpsstraat 11, 3299 BB, Maasdam, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Belachelijke winkel. Weigeren volledig in tact behang retour aan te nemen, ZELFS wanneer je die wil retourneren voor een duurdere variant uit hun eigen winkel…
Amateurs..
Ik heb 3 weken geleden een bestelling geplaatst die zij niet konden leveren. Tot op heden wacht ik nog op mijn geld na meerdere beloftes van terugbetaling. Ik zou een andere plek kiezen om je behang te bestellen.
12 februari een bestelling geplaatst. Behang bleek niet op voorraad te zijn dus zou in backorder worden gezet. Op 12 feb gelijk gevraagd of ze de order dan konden annuleren. Na meerdere mails pas op 26 feb een reactie ontvangen dat hij nu wel binnen was en of we hem nog wilden ontvangen. Daarop nogmaals gevraagd of ze de order konden annuleren. Nu 2 weken later 10 maart nog steeds geen reactie ontvangen. Gewoon de order annuleren!!
Weigeren de retour van een zending, zelfs waneer de verpakking van geen enkele rol is geopend. Zogenaamd omdat het een einde reeks zou zijn ( wat trouwens niet vermeld was bij het produkt) , hoewel dit wettelijk verplicht is volgens Europese regelgeving voor online aankopen ( standaard behangpapier of goederen met prijsreductie/koopjes vallen NIET onder de wettelijke uitzonderingen voor deze wetgeving. ) Zelfs een vermelding dat een product niet retourneerbaar zou zijn ( bij het product of in de algemene voorwaarden) is niet conform Europese regelgeving. Afrader dus voor on-line aankopen.
Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij Behangwebshop.nl. De website is overzichtelijk en het aanbod is ruim en inspirerend. Het bestellen ging snel en eenvoudig, en ik had mijn behang verrassend snel in huis.
De kwaliteit van het behang is echt top – stevig materiaal, heldere kleuren en makkelijk aan te brengen. Ook de klantenservice verdient een compliment: ik had een korte vraag over de lijm en werd vriendelijk en snel geholpen.
1 rol behang besteld van 59 euro ,thuis uit de folie gehaald om te kijken of het behang paste bij het interieur wat niet het geval was, terug gedaan in de folie en dit zo goed mogelijk afgeplakt met doorschijnende plakband, terug in de doos en retour gestuurd waaraan verbonden euro 8,25 maar dit vond ik dan nog wel schappelijk totdat ik bericht kreeg van deze firma dat ze geen geld terug gingen storten omdat de rol ontdaan was geweest van de folie wat volgens mij toch niet overkomelijk is om dit te herstellen.in totaal dus euro 67,25 betaald voor 1 rol behang, voor mij dus NOOIT meer behangwebshop.nl
1 ster is al teveel. Zal iedereen afraden om bij deze webshop wat te bestellen. Komen hun afspraken niet na, voel me opgelicht.
Behang besteld en kregen deze reactie:
---
Hartelijk dank voor de bestelling.
Helaas moet ik u informeren dat het bestelde behang niet meer voorradig is. Het behang word niet meer geproduceerd en is “Out of Stock”.
Helaas word de aangegeven informatie achteraf ontvangen, onze excuses.
Graag ontvangen wij uw reactie wat te doen met uw bestelling.
---
Naar een andere leverancier gebeld en die kon het gewoon leveren (was ruim voorradig), helaas iets meer kwijt per rol.
Ik had behang besteld en het zag er in het echt toch anders uit dan op foto’s. Dus ik had een mail gestuurd om te vragen of ik de dichte pakketten behang kon retourneren, maar dat kon niet.
Heel jammer en onprofessioneel.
Omschrijving van het bestelde product kwam niet overeen met het daadwerkelijke product. Maar wanneer je een rol wil retourneren doordat dit bedrijf een fout heeft gemaakt in de productbeschrijving weigeren ze de retouren aan te nemen wanneer de verpakking geopend is geweest. Iets wat verder niet in hun retourbeleid is gespecificeerd. Hierin wordt alleen gespecificeerd dat een behangrol in de originele verpakking geretourneerd moet worden. Al met al zeker geen aanrader om te bestellen.