Goed advies en uitleg. Symphathieke audicien, die de moeite neemt je goed te informeren
Gedempt Kanaal 91, 3241 DB Middelharnis, Zuid Holland, NL
Heel fijn geholpen door Nicki, de audicien, zo blij met mijn hoortoestel. Bedankt dat jullie mijn leven als slechthorende zo veranderd hebben, ik geniet iedere dag van de vogeltjes buiten die ik eind... Toon meer
Beter horen heeft mij twee hoortoestellen aangemeten. De informatie was duidelijk en begrijpelijk. De audicien nam voldoende tijd om alles uit te leggen en de toestellen in te regelen. Bij het tweede... Toon meer
Gedempt Kanaal 91, 3241 DB, Middelharnis, Zuid Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Beter Horen - Middelharnis
Ik heb een correcte en vakkundige behandeling gehad en ben erg tevreden met mijn nieuwe hoortoestellen.

Antwoord van Beter Horen - Middelharnis
De aandacht, tijd,deskundigheid etc. Om te komen tot het beste gehoor. Heel erg positief dus.

Antwoord van Beter Horen - Middelharnis
Zijn heel vriendelijk en geduldig en behulpzaam. Ben al heel lang bij Beter Horen en geen klachten die niet opgelost konden worden.
Soepel proces om tot nieuwe gehoorapparaten te komen
De technische ondersteuning zoals hoortest en beoordelen wel toestel en sterkte bij je past is goed.
De overige ondersteuning, administratief en voorlichting over prijzen, offertes en verzekeringen vind ik slecht.

Antwoord van Beter Horen - Middelharnis
Netjes en goed behandeld.
Goede in informatie en uitleg van het product.
ik ben heel goed begeleid in het hele proces nadat ik vorig jaar veel tegenslagen had met gehoor apparaten
samen met medewerker goed gecoached en nu heel tevreden met mijn gehoor apparaten
We hebben 3?toestellen uitgeprobeerd tot de keuze gemaakt was. De voorlichting over de vele opties van het gekozen apparaat was matig. In de handleiding is àlles terug te vinden, maar mondelinge uitleg vind ik veel prettiger.
1. Er wordt goed geluisterd
2. Er wordt ruim de tijd genomen voor de test
3. De test word door doorgenomen
4. Er wordt duidelijk uitgelegd wat de verschillende niveaus zijn en hoe dit werkt.
5. Er wordt geen veel duurdere aanbevolen
Ik ben heel goed en op een professionele manier geholpen.
Een hele duidelijke uitleg waarom het ene systeem beter is dan het andere.
Heel fijn geholpen door Nicki, de audicien, zo blij met mijn hoortoestel.
Bedankt dat jullie mijn leven als slechthorende zo veranderd hebben, ik geniet iedere dag van de vogeltjes buiten die ik eindelijk weer kan horen.😄🥰