Een deskundig en rustige mevrouw hielp ons bij de gehoormeting en het verdere proces tot verkrijgen van de gehoortoestellen. Ze nam uitgebreid de tijd, herhaalde sommige instructies en legde alles keu... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieDe Dobbe 13, 8032 JV Zwolle, Overijssel, NL
Ik ben al vele jaren klant bij Beter Horen. De vak kundigheid, de mogelijkheden en het begrip zijn samen met de duidelijkheid de bron van mijn tevredenheid. In mijn directe omgeving heb ik dive... Toon meer
uitleg was zeer uitgebreid zodat het goed in het geheugen zat opdat de bediening en gebruik van de toestellen duidelijk was.
- #4 van de 5 beste bedrijven in Audicien
- #3 van de 3 beste bedrijven in Gehoorapparaten reparatieservice
De Dobbe 13, 8032 JV, Zwolle, Overijssel, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Beter Horen - Zwolle Noord
Nadat het eerste hoortoestel tegenviel een vervangend apparaatje ontvangen dat prima werkt. Vriendelijke audiciens en goede service.

Antwoord van Beter Horen - Zwolle Noord
goede service en zeer goede…
goede service en zeer goede persoonlijke aandacht /begeleiding

Antwoord van Beter Horen - Zwolle Noord
Prettige behandeling en goed advies.
Ik ben al vele jaren klant bij Beter… en een tevreden klant.
Ik ben al vele jaren klant bij Beter Horen.
In mijn directe omgeving heb ik diverse voorbeelden van hoe het mis gaat,
Ik sta nog volop in het leven en kan met mijn hoortoestellen uitstekend functioneren.
Bij Beter Horen staan ze me altijd te…
Bij Beter Horen staan ze me altijd te woord en helpen ze doelgericht.
Vriendelijke medewerkers met een open…
Vriendelijke medewerkers met een open houding.
Nemen ruimschoots de tijd voor meting en aanpassingen. ook na de aflevering.
Met de nieuwe hoortoestellen ben ik beslist weer beter gaan horen.

Hij luisterde naar wat IK wilde
Hij luisterde naar wat IK wilde
Heb nu méér geluid dan in jaren
Heel fijn!

Totaal nieuwe hoortoestellen
Behandeling is wel goed, echter problemen zijn door hun moeilijk of niet op te lossen.Totaal nieuwe hoortoestellen met alle bijbehoren (eigen rekening ruim €1000,00). Nog altijd zeer blikkerig geluid in de keel en soms schor hierdoor en doen het af met nog gewenning.Modum van t.v. werkt helemaal niet en zou aan het t.v toestel liggen??

Antwoord van Beter Horen - Zwolle Noord
Service slecht,5 weken wachten op …
Service slecht,5 weken wachten op hoortoestel reparatie. foei

Antwoord van Beter Horen - Zwolle Noord
Goed gekeken wat er nodig was
Goed gekeken wat er nodig was aan gehoorapparaat wat het beste werkte ben aan één oor doof en toch hoor ik door de goede begeleiding genoeg om mensen in een rustige omgeving te verstaan en ook de tv kan ik nu beter volgen
Er wordt de tijd genomen en krijg goede…
Er wordt de tijd genomen en krijg goede antwoorden op elke vraag
Goed geholpen
Goed geholpen. Geen valse verwachtingen. Gehoorapparaten werken boven verwachting.
Het personeel schept een fijne sfeer en…
Het personeel schept een fijne sfeer en geeft perfecte service!
goed en uitgebreid onderzoek van…
goed en uitgebreid onderzoek van gehoor. goede uitleg over gehoorapparaten, kosten en evt. vergoedingen.
uitstekende bereikbaarheid en service.