Na een schuldloze aanrijding is de fiets door Bike-Totaal opgehaald. Tevens hebben wij twee en een halve maand een promo-fiets in bruikleen gehad. Dit was een geweldige service om een dergelijke fie... Toon meer
Ik ben al vanaf de Waalrese tijd klant met 4 fietsen. Prima service, haal en brengafspraken worden stipt nagekomen maar het allerbelangrijkste is dat echte vakmensen aan onze fietsen werken. Dat geef... Toon meer
Ze hebben snel en heel vak kundig mijn fiets gerepareerd,ze zijn heel vriendelijk en hebben gedaan wat ik gevraagd had en goed gecommuniceerd.
We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker. Veel verstand van zaken en absoluut geen verkooppraatjes. Kortom een heel goed advies en we zijn blij met onze twee fietsen.
Kruisstraat, 4, 5502 JE, Veldhoven, Noord-Brabant, Nederland
Vraagt klanten om een review
Communicatie over vertraging kon beter, waren verschillende zaken zoals verzekering niet van te voren besproken. Is wel goed gezet bij ophalen ondanks maar een halfvolle accu. Personeel wel vriendelijk.

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
Prettig ervaren; klein minpuntje is dat de fiets geen bel had en ik vind dat ze me daar wel op hadden kunnen wijzen! deze heb ik nu zelf gekocht.

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker.

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
goede technische kennis en service, altijd klantvriendelijk en goede wederzijdse communicatie. Fijn dat er altijd een leenfiets is en wordt meegedacht aan de beste oplossing.

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
Dat geeft een goed en veilig gevoel.

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
Vriendelijk en vakkundige behandeling. Mijn ebike aangeleverd voor onderhoud. De problemen na weer zover kms zijn vakkundig verholpen.

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
Fiets wordt opgehaald en gerepareerd retour gebracht. Prima binnen het tijdslot dat vantevoren is doorgegeven. Handige betaallink via een sms. Top service
Goede maatbepaling en afstelling. Sympathiek verende zadelpen en ander zadel afgehandeld.
Prettig team in winkel/ werkplaats.

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
Na een schuldloze aanrijding is de fiets door Bike-Totaal opgehaald.
Tevens hebben wij twee en een halve maand een promo-fiets in bruikleen gehad. Dit was een geweldige service om een dergelijke fiets te mogen gebruiken
Omdat de verzekeraar geen tempo maakte heeft de reparatie lang geduurd.

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
Super geholpen door Harvey en alles volgens afspraak verlopen, aanrader voor iedereen die een goede betrouwbare fiets zoekt!
Prima geholpen. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt ook ruimte gegeven om rustig even te kijken. Een proefrit is ook altijd mogelijk.

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
De service is altijd top! Je kunt snel terecht en alles wordt overlegt met elkaar. Er is een haal en breng service. Je bent gewoon totaal ontzorgt….

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
Goed en snel geholpen en duidelijke communicatie

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
Prima service (o.a. goede uitleg, test rijden buiten, fiets afstellen, de tijd nemen voor de klanten)

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
Bij het kiezen van mijn nieuwe elektrische fiets ben ik geholpen door de jongste medewerker. Het was voor hem zijn eerste verkoop. Heel goede uitleg. Ben zijn naam vergeten.

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
Zeer goed geholpen bij mijn aankoop.
Goede service en heel vriendelijk personeel,helemaal top!

Antwoord van Bike Totaal - Harvey Franssen
Na lang wachten op een afspraak en een wat stugge ontvangst perfect en snel geholpen. Een kostenindicatie vooraf of appje was fijn geweest, maar begrijp dat dat lastig is.