Bedrijf heeft geantwoord
Lige startet op som patient på klinikken. Professionel og hyggelig receptionist. Moderne klinik. Og tandlægen Yll har været super informativ og virker til at være super kompetent. Har fået fjernet v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De bedste tandlæger ❤️. Jeg kan VIRKELIG anbefale disse skønne mennesker hos Colosseum Tandlægerne i Holbæk. Altid med smil og venlighed, stor professionalisme og en følelse af tryghed. De er... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf
Ahlgade 50, 1. Th., 4300, Holbæk, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg har fornøjelsen at have Ramtin som tandlæge. Han er stille og rolig og god til at skabe trygge rammer, det er resten af personalet som jeg var i kontskt med iøvrigt også. Kan klart anbefales
Alt gik godt som planlagt.
Kan varmt anbefales

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Fantastisk sted søde og venlig 🙂Min tandlæge ramsin er jeg meget tryk ved og det betyder slt for mig når jeg er hos jer 🙂

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Meget venlige og sødt personale. Lige fra receptionen til klinik assistenten samt Tandlægen. God oplevelse selvom man har tandlæge skræk. Kan kun anbefale colosseum Tandlægerne.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Har fået fjernet visdomstand og dette gik hurtigt og smertefrit.
Kæmpe anbefaling af både klinikken, men i høj grad også tandlægen og hans assistent.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
From when I walked in the building until I left, all members of staff were very friendly, helpful and caring.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Har hver gang fået gode løsninger på mine efterhånden gl tænder, hvis der er sket en hændelse. Har stor tillid til min tandlæge (Ramtin) både ved 0 huller og en flækket tand. Gode fair priser og arbejde der holder. dygtig klinikassistent. Altid forklaring og pris inden start. Er ovenud tilfreds. Bliver altid venligt mødt af alle.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Tandlægen var imødekommende og informativ. Hun fortalte når hun skiftede fra inderside til yderside og fra venstre til højre side. Det var godt. Så vidste jeg hvad jeg kunne forvente.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Meget dygtig tandlæge der skaber tryghed og som man har tillid til.

De bedste tandlæger ❤️.
Altid med smil og venlighed, stor professionalisme og en følelse af tryghed.
De er altid et besøg værd.
De får altid 5 Store Stjerner af mig.
Tak for jer🌟🌟🌟🌟🌟.
Mvh Christian

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Meget ærlig og omsorgsfuld med et stort informations niveau.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Behagelige tandlæger, altid tid til at besvare spørgsmål..
Synes priserne er steget alt for meget

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Yderst behagelig behandling og fortalte hvad jeg kunne gøre bedre

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
En meget ung, men helt professionel og dygtig tandlæge, som om hun havde flere års arbejdserfaring. En fin og professionel tilgang, fuld af varme og omsorg. En meget fin forklaring hvad der skulle ske og jeg følte mig informeret om processen og mulighederne undervejs så jeg kunne træffe beslutninger på oplyst grundlag. Meget, meget fint behandling på alle mulige måder. Tak😊

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Både service i receptionen og tandlægen perfekte

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Han var god til at forklare og gøre mig tryg, hader og er bange når jeg skal til tandlæge. 1000 tak for en god oplevelse. Det var rart.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Holbæk
Lees meer over geverifieerde reviews.