Ingeschreven bij Mega voor groepsaankoop Provincie West Vlaanderen. Kreeg bericht dat we een voorschot moeten storten omdat Graydon ons niet kredietwaardig vind. Dit zijn pure leugens en ik beschouw... Toon meer
Na het (deels) stopzetten van onze kredietverzekering, zijn wij in zee gegaan met CreditSafe voor de beoordeling van ongeveer 50% van ons uitgebreide klantenbestand. Wij lezen in ons ERP systeem de Cr... Toon meer
We gebruiken al jaren creditsafe als extra tool om een klantenkrediet toe te kennen. Dit zowel voor binnenlandse als buitenlandse klanten. Door de automatische opvolging krijg je ook meldingen moc... Toon meer
Bij GraydonCreditsafe combineren we kennis, vertrouwen, kracht en data. Als wereldwijde leider in het leveren van geavanceerde zakelijke informatie beschikken we over een onevenaarbaar internationaal netwerk maar ook over diepgaande lokale inzichten. Wij veranderen daarmee de manier waarop bedrijven zaken doen door data intelligentie in het hart van elk bedrijf in te bouwen. GraydonCreditsafe maakt deel uit van de Creditsafe Group, 's werelds meest gebruikte aanbieder van online bedrijfskredietrapporten.
Uitbreidingstraat 84/b1, 2600, Antwerpen (Berchem), België
- 03 280 88 00
- support@graydoncreditsafe.be
- creditsafe.com/be/nl.html
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
rechtzetting van oorspronkelijke prijs evolutie ver boven de normale indexatie is aangepast.
rechtzetting van oorspronkelijke prijs evolutie ver boven de normale indexatie.
de oorspronkelijke indexstijgingen leken ons enkel ter verbetering van de marge, dit boezemde geen vertrouwen in, er zou net dmv (digitale) efficiëntie verbeteringen een lagere kostprijs mogelijk moeten zijn.
verder is de heractivatie van het bestaande account met bestaande passwoord na jullie desactivatie +/- onmogelijk, tot op heden niet gelukt.
Na overleg met CreditSafe dd. 14/4/2025 werden de rates bijgesteld naar een meer aceptabel niveau en werd ook de functionaliteit van mijn log in kostenloos verhoogd en kon de login worden hersteld.Hierdoor kan ik mijn rating aanpassen van 2 naar 4 sterren.
fusie Graydon Companyweb en gevolgen
Bij de overname is de layout van Creditsafe overgenomen. Wij waren abonnee bij beide bedrijven en verkozen veruit de Graydon layout.
Door de slechte layout (links naar bestuurders, scoresysteem enz) gebruiken wij nu eerder companyweb waar mogelijk.
Het platform werkt zoals wij het nodig…
Het platform werkt zoals wij het nodig hebben. Ondersteuning is steeds in orde. Afspraken worden vlot gemaakt en nagekomen.
Goed begonnen is (half) gewonnen!
Wij hebben voor ons groeiend bedrijf een globale aanpak nodig op vlak van Credit Management. GraydonCreditsafe werd gekozen als partner om ons hierin te ondersteunen.
In de voorbereidende fase werd zeer gedetailleerd en snel gereageerd.
Het nodige geduld werd getoond om alles tot in de puntjes uit te klaren en zo tot een samenwerkingsakkoord te komen dat duidelijk is en aangepast naar onze noden. Elk contact verliep zeer professioneel doch laagdrempelig genoeg zodat je je geen 'nummer' voelt.
Wij kijken uit naar de verdere samenwerking en gezamelijke groei!
volledige informatie
Gebruiksgemak
Goede begeleiding bij de onboarding…
Goede begeleiding bij de onboarding door Daan.
Tevens goede opvolging en klantgericht.
Info over bedrijven wereldwijd
Info over bedrijven wereldwijd (zelfs bedrijven in China)
Fouten in de database
Fouten in de database: zelfstandigen in bijberoep niet opgenomen.
Geen opzoeking op adres mogelijk.
zeer behulpzame medewerker
zeer behulpzame medewerker . oplossingsgericht . bereid "out of the box " te denken .
Snelle en goede service van zeer…
Snelle en goede service van zeer competente mensen.
Zeer tevreden
Snelle service!
Pro-actief en dedicated
Als nieuwe klant worden we pro-actief opgevolgd door onze dedicated account manager, Dorien. Ze begeleidt ons om ons de software eigen te maken en volgt onze vragen kort op de bal op en zorgt voor een echte oplossing of antwoord. Een aangename eerste kennismaking met Graydon!
Ratio's zijn slecht vertaald en tonen…
Ratio's zijn slecht vertaald en tonen geen berekeningswijze.
bij de afronding van onze…
bij de afronding van onze bedrijfsactiviteiten per 31/12 toch een beperkte contract verlenging gedaan tot 31.12.2024
Oplichters/afzetters
Bende oplichters/afzetters! Ontslaan mensen die gewettigd afwezig zijn, praten zwart achter de rug en verspreiden leugens!!