Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer Reviews

Chemin des Anglais 41, 62600 Berck-sur-Mer, Hauts-de-France, FR

Mooi huisje voor 4 personen, de Saône. Kleinschalig park met een zwembad en een goed restaurant. Op fietsafstand van de boulevard. Berck heeft een prachtig strand! Bij elkaar een fijne vakantie gehad!... Toon meer

Teleurstellend verblijf. Wij betaalden €4.000 voor 6 dagen, maar de accommodatie voldeed absoluut niet aan de verwachtingen die je bij een dergelijk bedrag en bij Dormio mag hebben. De woning... Toon meer

In de eerste week van juni hebben we een huis gehuurd bij Dormio Resorts & Hotels in Berck sur Mer. Vanaf de boeking tot het vertrek is alles naar wens verlopen. Goede communicatie, vriendelijk en ad... Toon meer

1. #16 van de 18 beste bedrijven in Vakantiewoningverhuur
  2. #8 van de 10 beste bedrijven in Hotel
  3. #8 van de 9 beste bedrijven in Verhuurbedrijf voor vakantiehuizen

Dormio Resort Berck-sur-Mer is een luxe resort aan de Opaalkust in Noord-Frankrijk. Het resort ligt op slechts 900 meter van het heerlijke brede zandstrand van Berck-sur-Mer. Het resort beschikt over een aantal hoogwaardige faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken! Laat je verrassen door de lokale specialiteiten bij Bistro Le Bouchot, neem een duik in het buitenzwembad en haal je alledaagse boodschappen bij de minimarkt. In de zomer kun je een barbecue huren, een ijsje halen bij de ijsfiets en kunnen kinderen naar de Mio Kids Club. Perfect voor een onvergetelijk verblijf!

• Chemin des Anglais 41, 62600, Berck-sur-Mer, Hauts-de-France, Frankrijk

• +31850134040

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 16% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

631 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Berck-sur-mer

Het reserveringsproces was duidelijk en eenvoudig, de vragen die ik per telefoon stelde werden vlot en vriendelijk beantwoord. Fijn dat Dormio snel bereikbaar is per telefoon!

6 december 2024

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Joke, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat het reserveringsproces duidelijk en eenvoudig was en dat je vragen snel en vriendelijk beantwoord werden. We zijn blij dat je de bereikbaarheid van Dormio waardeerde. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Tot nu toe goed ik heb wel gevraagd of…

Tot nu toe goed ik heb wel gevraagd of wij een huisje op een hoek kunnen krijgen

24 november 2024

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Jer, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat alles tot nu toe goed is! We begrijpen je verzoek voor een huisje op een hoek en hopen dat we dit voor je kunnen regelen. Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten. Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Puntjes nog op de I zetten, dan is het echt af.

Dormio Opaalkust dit keer (voor ons de 3e keer Dormio), ontvangst vlot en vriendelijk, er wordt Frans en redelijk tot zeer goed Engels gesproken. Winkeltje, nou ja......klein assortiment, broodjes niet best, vaak op en duur. Maar als je iets vergeten bent, voldoet het. Verheug je echter niet op verse jus d'orange, die is er niet. Huisje Rhone, schoon en netjes. Beddengoed en handdoeken ook. Bedden zijn vrij stevig, voor ons prima, hoofdkussens zijn waardeloos, veel te zacht. Keuken en inventaris prima. Geen aanmerkingen? Ja hoor, gaan we......Het is opvallend dat er wel gereageerd wordt op reviews, hoera voor het social mediateam, maar er niets mee gebeurt......De parasols bij het zwembad ontbreken namelijk nog steeds, best kwalijk in een tijd waarin huidkanker echt een issue is. De opbergruimte in beide badkamers is waardeloos, je kunt niets kwijt. Een plankje in de kubus onder de wasbak zou al helpen. Dit is eerder opgemerkt in diverse reviews. Daarnaast ontbreekt de kokend waterkraan in de keuken, de inloopdouche is geen inloopdouche, het is douchen in bad. De villa is rolstoeltoegankelijk maar het sanitair is niet bruikbaar voor minder/invaliden. De TV is een drama, totaal niet gebruiksvriendelijk met een extra kastje en 2 afstandsbedieningen en geen Nederlandse zenders. Als laatste is de verlichting superongezellig, alleen maar grote, felle lampen. De bouwwerkzaamheden zijn niet belastend maar het hek erom heen staat schots en scheef, gevaarlijk met kinderen of huisdieren. Dit zijn toch van die kleine ergernissen dat je denkt, mwah dat kan beter. Al met al een prima vakantie maar de puntjes moeten nog echt op de I gezet worden.

11 september 2024

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Jens, hartelijk dank voor jouw uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat je het personeel vriendelijk vond en dat de ontvangst soepel verliep. We waarderen je opmerkingen over de winkel, de kussens en de opbergruimte, en nemen je punten over de parasols, de badkamerinrichting en de TV serieus. We zijn blij dat je al met al een prima vakantie hebt gehad en hopen je bij een volgend bezoek nog beter te kunnen bedienen. Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Prachtige ruim opgezette resorts

Prachtige ruim opgezette resorts. Hier staat gastvrijheid en service op een hoog niveau. Food & beverage is afgestemd op de regio! Zo heb je in de Eifel een Brauhaus en in Spanje tappas.

9 september 2024

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste gast, hartelijk dank voor jouw feedback. We zijn blij te horen dat je de ruime opzet van onze resorts en de hoge gastvrijheid en service hebt gewaardeerd. Het is fijn om te weten dat de regionale food & beverage opties je zijn bevallen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Prima locatie om te genieten aan de franse kust

Fijne locatie vlakbij zee (niet perse op loopafstand). We hadden mooi weer en dan is de omgeving prachtig. Ook hebben de kinderen genoten van het zwembad. Verder zijn er niet veel faciliteiten helaas. Huis was ruim.

9 augustus 2024

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Saskia, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je de locatie, het mooie weer, en het zwembad waardeerde, en dat je kinderen ervan genoten hebben. We zijn blij dat je het huis ruim vond. Het spijt me dat je de faciliteiten als beperkt hebt ervaren. We hopen je bij een volgend bezoek weer te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Nieuw park bij strand en leuke plaatsjes

Wij verbleven in Domio Berck-sur-mer. Nieuw park vlakbij strand en leuke plaatsjes. Ideale uitvalsbasis voor veel strandbezoek en om de omgeving te verkennen. Vriendelijke ontvangst in nieuw receptiegebouw. Medewerkers zijn Frans, en spreken perfect Engels. Zeer behulpzaam. Nieuw zwembad naast receptie en restaurant. Restaurant en zwembad hebben we niet kunnen proberen, want gesloten eind december. Wij verbleven in een 8-persoonshuis. Geweldige woning. Alles zit erin, zelfs een oven. Bedden en matrassen heel goed. Twee badkamers. Woning was zeer schoon. Enige nadeel: er is geen laadpaal om je auto op te laden. Dat kan bij de supermarkten in de buurt. Op nog geen drie autominuten afstand diverse grote supermarkten, waaronder een Lidl. Bij de Intermarché veel verse vis en een goede slager. Het nabijgelegen strand (10 minuten lopen) is een walhalla voor kitesurfers. Berck zelf is stil en nietszeggend in december. Uitgestorven. Wel wat restaurantjes geopend. Wij aten mosselen en flamküchen bij een restaurantje aan de boulevard dat afgeladen vol zat met vooral Fransen (goed signaal!). We bezochten ook Montreuil en Le Touquet - twee leuke plaatjes op nog geen 20 minuten rijden. Veel levendigheid en ziet er prachtig uit met al die lichtjes. Nog iets noordelijker ligt Wissant, waar ook eind december veel wordt gewindsurfd maar waar ook perfect gegolfsurfd kan worden.

29 december 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Stef, ons team wilt je graag bedanken voor jouw uitgebreide en positieve feedback. Het doet ons plezier dat jouw verblijf positief is geweest. Tot de volgende keer Stef! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Tip top

Alles was tip top in orde en goed en makkelijk te regelen via website

29 oktober 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste gast, hartelijk dank voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat alles tip top in orde was. Hopelijk zien wij je snel nog eens terug op één van onze resorts! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Ondanks dat wij een appartement hadden…

Ondanks dat wij een appartement hadden gekozen, verbaasden wij ons over de ruimte. 3 ruime slaapkamers met 2 persoons bedden. De woonkamer is ruim opgezet met een grote keuken waar alles aanwezig is. Bij aankomst is het fijn dat de bedden zijn opgemaakt en hier ook geen extra kosten aan verbonden zijn. Voor kinderen op het park zelf is niet veel aanwezig geen speeltuin of iets dergelijks. Wel is er een mooi zwembad met daarnaast gelegen een restaurant. Daar zijn wij helaas niet geweest.
Het strand is op loopafstand met de auto ook goed bereikbaar er is voldoende parkeergelegenheid. Wij hebben genoten van ons verblijf.

21 oktober 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Jilke, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wat tof om zulke mooie complimenten te mogen ontvangen over de accommodaties, het zwembad en het restaurant. Hopelijk zien wij je snel nog eens terug op één van onze resorts! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Rustig en goed gelegen

Rustig en goed gelegen. Mooie woningen en vriendelijk onthaal.

14 oktober 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Johnny, bedankt voor jouw positieve feedback. Jouw mening is belangrijk voor ons. We hopen jullie graag nog eens terug te zien op Dormio Resort Berck-sur-Mer! Met hartelijke groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Topvakantie

Een fijn, kleinschalig park in een prachtige omgeving!

2 oktober 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Hilly, bedankt dat je naar Dormio Resort Breck-sur-Mer bent gekomen en dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wij streven ernaar om onze gasten een unieke ervaring te bieden in combinatie met een prettig verblijf. Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Berck sur Mer

Altijd weer prettig om in Berck sur Mer te komen. Fijne accommodatie en goed gelegen. Beetje zoeken voor goede restaurants maar die zijn er echt wel.

15 september 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Wim, wij zijn dankbaar voor deze review. Het was een plezier om je te mogen verwelkomen op Dormio Resort Berck-sur-Mer. Wij hopen je graag nog eens terug te zien! Met hartelijke groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Berck sur Mer, prima plekje voor een korte vakantiee

De aanmelding verliep erg soepel, de huisjes zagen er mooi en redelijk nieuw uit, voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. Parkje was niet groot maar mooi opgezet. Restaurant en bijbehorende keuken zijn nog in opbouw, maar er is voldoende aanbod in de omgeving. Park ligt op ongeveer 1 km van een mooi strand. Voldoende parkeerruimte bij het strand. Vakantiepark is met name ideaal voor gezinnen zonder kinderen (geen vertier op het park, behalve een klein zwembadje)

2 september 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Leon, bedankt voor je vriendelijke woorden en het delen van je ervaringen met ons. We zijn blij te horen dat de incheck bij de receptie soepel verliep en dat je tevreden was over de uitstraling en voorzieningen van onze huisjes. Wat betreft het restaurant begrijpen we dat het nog in opbouw is, maar we werken er hard aan om het in de toekomst tot een geweldige eetervaring te maken voor onze gasten. Gelukkig is er in de omgeving voldoende aanbod, zoals je hebt opgemerkt. Het feit dat ons park ideaal is voor gezinnen zonder kinderen is nuttige feedback, en we zullen dit zeker in overweging nemen voor toekomstige verbeteringen.
Nogmaals bedankt voor je review en we hopen dat je desondanks hebt genoten van je verblijf. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te verwelkomen. Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Wij hebben genoten op dit park een…

Wij hebben genoten op dit park een fantastisch huisje goed schoon ,en prachtige omgeving vlak bij het strand.Ga vooral zo door super 👍

11 september 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Yvonne, we zijn dankbaar voor deze review. Het was een plezier om je te mogen verwelkomen op Dormio Resort Berck-Sur-Mer. We hopen je graag nog eens terug te zien! Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Een heel proper resort !

Een heel proper resort. Ons huisjes voldeed aan alle verwachtingen. Heel mooie omgeving en heel rustig op het resort. Het restaurant was eveneens heel lekker, heel goede gerechten en mooie presentatie van de borden. Onze kleinkinderen hebben ontzettend genoten van het mooie zwembad. Kortom een heel leuke vakantie beleefd, wij komen zeker terug !

14 augustus 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Catherine, bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn verheugd om te horen dat je een geweldige vakantie hebt gehad en dat alles voldeed aan je verwachtingen. Het is geweldig dat de kinderen zo van het zwembad hebben genoten. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te verwelkomen voor een fantastisch verblijf. Met gastvrije groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Rustig en kwaliteitsvol park

Bij aankomst werd de check in snel en correct geregeld. Alle info werd meegedeeld. Leuk verwarmd zwembad. Accomodatie is piekfijn en modern (hadden voor maison Seine gekozen). Alles meer dan naar wens. Ligt op wandelafstand van Berck ville en Berck plage. Zeker een aanrader!

28 augustus 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Valentine, bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je check-in soepel verliep, dat je genoten hebt van ons verwarmde zwembad en dat de accommodatie aan je verwachtingen voldeed. Het is geweldig om te weten dat je ons aanbeveelt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te verwelkomen voor een fantastisch verblijf. Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Heerlijke relaxte vakantie

Heerlijk rustig park op loopafstand van het strand. Het 10-pers.huis is van alle gemakken voorzien, incl.rolluiken in alle kamers. Koffiezetapp. ontbreekt en hebben we zelf meegenomen. Woning was goed schoon. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke week gehad! (Gezin met 3 volwassen kinderen)

19 augustus 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Mar Janne, complimenten en feedback zijn altijd meer dan welkom. Het geeft ons een indruk van onze sterke punten en kansen om te verbeteren. Mocht er nog iets zijn waardoor we jouw volgende verblijf nog prettiger kunnen laten verlopen, dan horen wij het graag! Met gastvrije groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Mooi ruim opgezette vakantievilla

Dormio Berck sur mer: Mooi ruim opgezette vrijstaande vakantievilla op klein park. De uitrusting van het huis is goed, alles wat je nodig hebt is aanwezig. De bedden zijn goed, ook qua formaat. Ramen zijn voorzien van rolluiken, dus eventue luchtdichte kamers. Op het park zelf is een speeltuin en inmiddels ook zwembad(je), je kunt er eten of afhalen, etc. Service is ook goed. Zo ging ons Nespresso apparaat stuk en na het bij de receptie te hebben gemeld stond er binnen 15 minuten iemand voor de deur om het op te lossen. Aandachtspunt is misschien de -soms drukke- weg die achter het huisje liep.
Kortom, goed om te verblijven. Vooral met in het achterhoofd de eerdere ervaringen in Frankrijk met huisjes: klein, oncomfortabel, dunne wandjes dus lawaaierig, slechte en te kleine bedden, etc..
In de omgeving genoeg te doen: stadjes bezoeken, strand/zee, wandelingen maken, shoppen, zeehonden spotten,

17 juli 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Bart, hartelijk dank voor deze positieve en zeer uitgebreide review! Fijn dat jullie hebben genoten van de accommodatie en de omgeving, je hoeft je inderdaad geen moment te vervelen in Berck su Mer! Hopelijk zien we je snel nog eens terug op ons resort! Met hartelijke groet, Danique, - Dormio Resorts & Hotels

Fijne gezinsvakantie

Rustig mooi park met restaurant en fijn zwembad. Aangename huisjes voorzien van nodige uitrusting en comfort. Steeds prachtig strandvuurwerk op 14 juli !
Prachtige wandel en kustregio, met proper strand. Een aanrader!

10 juli 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Miseur, we willen je onwijs bedanken voor deze mooie review. Wat goed dat je zo tevreden bent over jouw verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer. Hopelijk tot snel weer! Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Tophuisje op een toplocatie

Het was een heel fijn huisje met een trap waar onze driejarige ook goed mee overweg kon. Daarnaast waren er ook nog eens rolluiken zodat de kinderen lekker lang uitsliepen. En dan was er ook nog eens een verwarmd zwembad, zodat ze lekker konden zwemmen en lekker dicht bij de zee. Echt een toplocatie!!

24 juli 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Fiona, bedankt voor de feedback, deze is voor ons erg waardevol. Het doet ons erg goed om te lezen dat je zo tevreden was over Dormio Resort Berck-sur-Mer. Hopelijk tot snel weer! Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Mooie huizen met veranda

Prachtige nieuwe huizen met een mooie veranda. 10 minuten lopen naar het strand. Zwembad, bistro en winkel net geopend op het resort. Ziet er prachtig uit. Een paar mooie golfbanen in de omgeving.

12 juli 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer

Beste Jeroen, bedankt voor de feedback, deze is voor ons erg waardevol. Het doet ons erg goed om te lezen dat je zo tevreden was over Dormio Resort Berck-Sur-Mer. Hopelijk tot snel weer! Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels