Pas op voor dit dubieus bedrijf
ik ben nog nooit opgelicht met bestellen via internet maar het is nu toch gebeurt en wel door erotictreasure. Dit zijn pur sang ordinaire oplichters.
Ik heb op 27 april 2 artikelen bij hun besteld en betaald, 10 dagen niks gehoord na enkele boze mails kwam ineens onverwacht de helft van mijn bestelling, Geprobeerd netjes te informeren hoe het met de rest van mijn bestelling gaat, wordt deze nog verzonden of krijg ik het geld terug, natuurlijk geen reactie, een tweede en derde mail gestuurd maar ineens werden mijn mails door hun geblokkeerd en kwamen onbestelbaar terug, via een ander mailadres een nieuwe mail gestuurd met het verzoek om de 39,95 op mijn rekening terug te storten natuurlijk geen reactie en ook geen geld terug.
Ik begrijp nu dat ik mijn 39,95 kwijt ben, gestolen door erotictreasure, nou erotictrasure ik hoop voor jullie dat dit geld veel ongeluk brengt, stik erin zou ik zeggen.
Ik hoop dat toekomstige klanten heel goed na gaan denken voordat men bij deze oplichters iets gaan bestellen want de kans is zeer groot dat je geen bestelling krijgt en tevens ook je geld foetsie is