Al enige tijd niet kunnen inloggen want ik ontving geen code en geen telefoontje. Na vele frustraties bleek dat het nummer van GUTS in de SMS-spammap komt dus blijkbaar ook als je gebeld wordt? Affij... Toon meer

Perfect voor fraude de tickets op deze wijze te beheren zo de doorverkoop heel goed geregeld is. Enige nadeel is dat vak keuze wel vast ligt, maar stoelkeuze niet mogelijk is. Zeker als wat grote... Toon meer

Tickets gekocht voor Bløf op 23 november. Geraak niet ingelogd om mijn tickets te downloaden. Niet via de site, niet via de app. Ik lees hier al verschillende keren hetzelfde verhaal. Geen antwoord... Toon meer

Wij hebben tickets met beperkt zicht moeten kopen omdat dit de laatste tickets waren. Wij konden geen stoelen kiezen en kregen de stoelnummers pas 24 uur vantevoren. Dit vonden wij een vreemde gang va... Toon meer

1. Kaartverkoper voor evenementen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sell or resell honest tickets? GUTS eliminates ticket fraud and exorbitant prices, thanks to blockchain technology. For every event. Join! From theatre to concert or sport match: with GUTS selling and reselling of tickets is simple, transparent and sec...

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

3,1

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dramatisch

Dramatisch. Ik heb tickets voor een concert wat niet uitverkocht is. Nu kunnen wij niet door familieomstandigheden en worden mijn kaarten (via guts) automatisch aangeboden op de 2e hands markt tegen de offciele prijs. Nu blijf ik met de kaarten zitten. Het is prima dat je de kaarten niet tegen een hogere prijs kunt aanbieden, maar tegen een lagere prijs moet toch wel kunnen!!!

14 november 2024

Monopolist Guts tickets wordt er alleen zelf rijker van

Kocht een kaartje via Guts Tickets (zelf zeggen ze: eerlijke tickets...euhuh).
Nu ga ik niet en wil ik mijn kaartje verkopen met wat korting. Dat kan niet bij Guts.
Hoe is het mogelijk dat zo’n soort organisatie in Nederland mag werken en zich mag presenteren als een eerlijke organisatie die de handel in concerttickets transparanter en eerlijker maakt.
De reacties/reviews online liegen er ook niet om.
Deze organisatie is werkelijk absurd en een klap in het gezicht van de consument. Onder het mom van 'goed voor de ticketindustrie' wordt hier openlijk misbruik gemaakt van een monopolie. De enige die hiervan profiteert, is de organisatie zelf – Guts! Dit verdienmodel dient enkel hun eigen belang.
Ik kan mijn ticket alleen via hun platform doorverkopen en ben verplicht de originele prijs aan te houden, zonder mogelijkheid het ticket goedkoper (dus interessanter voor de medemens) aan te bieden. Pas als alle tickets van het concert via de officiële weg zijn uitverkocht, wordt mijn ticket op hun eigen 'doorverkoopmarkt' pas interessant. Deze markt is trouwens schier onmogelijk te vinden. Alsof dat nog niet genoeg is, rekenen ze ook nog een fee van €4 voor de doorverkoop, terwijl ik in de oorspronkelijke prijs ook al een fee heb betaald.
Ongelooflijk en onacceptabel!

12 november 2024

Schimmige organisatie die het…

Schimmige organisatie die het onmogelijk voor de klant maakt om indien nodig zijn kaart te verkopen. Dit is het gevolg van de bandbreedte waarmee ze werken. Er is altijd een minimum bedrag waarvoor je de kaart moet aanbieden. Je kunt die zelf niet beslissen tegen welk tarief je de kaart waar je de volle prijs voor hebt betaald zou willen aanbieden. Uiteindelijk blijf je dus met de kaarten zitten.

Daarnaast houden ze ook een éénmalige onboarding fee in naast de Service kosten (5%) die ze al inhouden. Schandalige praktijken.

Het is nu ruim twee weken later, 25-11-2024. Uiteraard heb ik geen reactie van GUTS Tickets gehad op deze review, ze reageren immers alleen op positieve reviews.

Als consument sta je machteloos tegenover zulke organisatie. Het wordt hoog tijd dat hier iets aan gaan gebeuren. To be continued...

9 november 2024

Boevenbende

Kaarten doorverkopen is onmogelijk omdat Guts eerst reguliere kaarten aanbiedt. Boevenbende en dat onder het mom fraude bestendig. Ticketmaster is hierover al op de vingers getikt in een rechtzaak; als eigenaar van kaartjes heb je het recht zelf te beslissen of en hoe je wilt doorverkopen, bv via Ticketswab. Dat kan dus niet. Schandalig.

9 november 2024

onvindbaar

De marketplace om je tickets te verkopen is onvindbaar. Hoe kom je dan van je tickets af als je verhinderd ben. Ik hoef echt geen winst te maken maar de hele 2de hands markt is onvindbaar.

7 november 2024

Ticketmarkt onbereikbaar

Het gebruiksgemak van reguliere tickets kopen via GUTS is fantastisch. De overzichtelijke en minimalistische interface maakt het proces erg prettig.

Een verbeterpunt betreft echter de doorverkoop via de ticketmarket. Momenteel ervaar ik dat het erg lastig is om mijn ticket via de ticketmarket te verkopen, vooral wanneer het evenement nog niet is uitverkocht. Er is geen directe knop naar de ticketmarket en daarom lijkt het ticket onvindbaar, terwijl de reguliere tickets bovenaan blijven staan. Dit is jammer, aangezien GUTS juist een platform wil zijn om massaopkoop/verkoop tegen te gaan doordat doorverkopen voor een hogere prijs dan de oorspronkelijke aankoopprijs niet mogelijk is – iets wat mij als koper zou aanspreken.

Het zou fijn zijn als de ticketmarket zichtbaarder wordt gemaakt voor potentiële kopers, zodat doorverkoop wordt gestimuleerd, zelfs als het evenement nog niet volledig uitverkocht is. Dit zou GUTS echt positioneren als een sterk alternatief voor andere ticketplatforms zoals Ticketmaster & Ticketswap.

Hopelijk kan deze verbetering in een toekomstige update worden doorgevoerd.

6 november 2024

Tickets doorverkopen is onmogelijk

Tickets doorverkopen is onmogelijk. Omdat het concert niet is uitverkocht komt je kaartje niet op de openbare marktplaats van Guts en zullen ze eerst pushen voor de standaard concertprijzen. Daardoor blijven de standaard prijzen gelden en kun jij je kaartje niet verkopen als je niet meer kunt. Voor mij een reden om nooit meer via Guts kaartjes te kopen.

6 november 2024

Guts is net zo flexibel als een…

Guts is net zo flexibel als een stoeptegel. Ik zou graag kaartjes willen ruilen van vrijdag naar zaterdag maar dat kan niet. Je moet ze eerst verkopen op hun eigen platform dat totaal niet praktisch is. Heel zonde dit

4 november 2024

Tickets niet door te verkopen

Tickets kopen gaat prima, doorverkopen is erg lastig.

Om fraude te voorkomen is een zeer gebruiksonvriendelijk systeem opgezet. Bij doorverkoop ben je afhankelijk van GUTS eigen onbekende ticketmarkt, met veel minder verkeer dan standaard sites als ticketswap. De prijs kun je niet zelf bepalen, ook niet als je de tickets voor minder wil verkopen. De organisatie bepaalt hoeveel en of er iets van de prijs af mag. Daarnaast wordt er bij doorverkoop geld ingehouden voor administratie kosten.

Tickets kopen via GUTS is alleen verstandig voor last minute concerten, wanneer je zeker weet dat je kan gaan. Als je moet doorverkopen is de kans van slagen met het huidige systeem zeer beperkt.

29 oktober 2024

Tickets niet te verkopen

Helaas zijn de tickets onverkoopbaar als je onverhoopt toch niet kan. Tickets zijn online niet te vinden. Ook onvoorstelbaar dat je zelf geen prijs kan bepalen als je er écht graag vanaf wil en ze voor een stuk minder wil verkopen.

28 oktober 2024

Teleurstellend als je je kaarten wil…

Teleurstellend als je je kaarten wil verkopen! Alleen via Guts te verkopen, en heb je ze verkocht moet je nog 4 euro per kaart aan hun terug betalen + nog service kosten. Voor ons nooit geen guts meer, liever een andere site en dan zelf kiezen waar ik mijn kaarten kan verkopen! Het zou normaal zijn om kaarten tegen aankoop prijs te verkopen of de nieuwe koper de service kosten te laten betalen. Helaas onmogelijk via GUTS

25 oktober 2024

Teleurstellend als je je kaarten wil…

8 oktober 2024

1,2,3....Contact???

Diverse keren gemaild maar geen enkele reactie. 2 uur lang op de chat gewacht maar geen enkele reactie.

Ik wil mijn tickets overzetten naar een ander in de groep. Maar omdat ik de groep gestart ben kan ik deze niet verlaten.

Graag contact en hulp!!!

6 september 2024

Service kosten

Ik vind het jammer dat GUTS zoveel verdient aan service kosten. Ik heb 4 euro betaald bij de aankoop, bij verkoop trekt GUTS dat van het te ontvangen bedrag af en de verkoper moet ook weer service kosten betalen. Ik zie niet hoe dat eerlijk is…. GUTS verdient zo iedere keer dubbel aan een kaartje. Bovendien betaal je bij verkoop ook nog eenmalig een vaag bedrag van 1,25 handling fee. Ik hoef niet op mijn kaartjes te verdienen, maar in dit geval vind ik de extra service kosten betaling aan GUTS ook niet eerlijk.

5 september 2024

Geen contact te krijgen! Niet bereikbaar!

Ik wil mijn tickets graag ruilen, het zelfde optreden maar een andere dag. Ik kom op geen enkele manier in contact met Guts. Via veel verschillende manieren contact met ze opgenomen, niets lukt. Het verkopen van de kaarten lukt ook niet via Guts en aanbieden via een ander platform is ook niet mogelijk.
Mega irritant!!

30 augustus 2024

Bij ziekte geen eerlijke mogelijkheid…

Bij ziekte geen eerlijke mogelijkheid om je tickets te verkopen op ander forum.
Veel mensen durven het toch niet aan via Guts, omdat er pas paar uur van te voren de qr code wordt vrijgegeven
Voor ons dus teleurstellend en weg gegooid geld

6 april 2024
Logo GUTS Tickets

Antwoord van GUTS Tickets

Hi Gerda, jammer dat je niet kon komen doordat je ziek was. De QR code voor de entree aan de deur wordt pas een paar uur voor aanvang vrijgegeven, maar dat betekent niet dat je daarvoor niks met jouw tickets kan doen. Je kan deze te koop zetten op de GUTS markt of overdragen aan een bekende (door ze te delen). Als ze te koop staan op de GUTS markt, krijg je een directe link die je wel extern kan delen op websites zoals Marktplaats. Zo wordt de verkoop altijd beschermd en kunnen kopers niet worden opgelicht. Voor een volgende keer kan je altijd even contact met ons opnemen, zodat we deze tips op tijd kunnen geven. Beterschap en groet, GUTS

Voor de eerste keer tickets besteld .

Voor de eerste keer tickets besteld .
Maar had bij het e-mailadres een punt verkeerd gezet,en daardoor kreeg ik geen e-mail bevestiging .Maar op zondag avond een berichtje gestuurd en het probleem werd meteen verholpen door Denise.
Dus de volgende keer weer GUTS tickets dat is vertrouwd.
TOP

28 januari 2024
Logo GUTS Tickets

Antwoord van GUTS Tickets

Hi Arno, dank voor het delen van jouw feedback over ons support team! Groet, GUTS