Besteld was het huismerk van de zwarte Brother TN-248 toner. De kwaliteit viel aanvankelijk tegen; de afdruk bevatte wat vlekken en was niet "diepzwart". Aangezien dit mijn eerste vervanging van toner... Toon meer
Een snelle levering van het originele inktpatroon HP338 die zeer goed ingepakt was, en die tevens minder duur was dan normaal 26,5 i.p.v 42euro doordat de fabrieksgarantie overschreden was. Maar ink... Toon meer
2 stuks inktcartridge besteld voor HP printer, snelle levering, helaas werkte van beiden 1 kleur niet. Heb 2 st. nieuwe toegestuurd gekregen, ook bij deze werkte dezelfde kleur niet. Waarschijnlijk i... Toon meer
Over Inktweb.nl
Naast ons robuuste en complete assortiment producten van merken zoals onder andere HP, Canon, Epson en Brother, bieden wij ook labels, batterijen, papier en andere kantoorartikelen aan voor een voordelige prijs.
Prof. van der Waalsstraat 2, 1821 BT, Alkmaar, Nederland
- 072-5675055
- info@inktweb.nl
- www.inktweb.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prima product en een snelle levering
Gedoe met niet werkende cartridges
Bij inktweb een zwarte + kleurencartridge van het huismerk gekocht. In eerste instantie had ik alleen de zwarte nodig; die bleek het niet te doen. Na contact met de servicedesk is dit netjes opgelost en kreeg ik een nieuwe.
Een tijd later was het tijd om de kleuren cartridge te vervangen. Helaas bleek van de nieuwe cartridge één kleur niet te werken. Wéér contact opgenomen met de service desk en weer kreeg ik een nieuwe cartridge opgestuurd. Helaas bleek ook die niet in orde, nu werkte een andere kleur niet. Opnieuw contact met de servicedesk, die me op zich netjes te woord stonden. Uiteindelijk overeengekomen dat ik tegen bijbetaling een originele cartridge zou ontvangen. Pakje in de bus, bleek het een zwarte te zijn ipv de kleuren die defect was, kon ik dus alsnog niet printen. Ook dit waren ze weer bereid om op te lossen maar toen heb ik de handdoek in de ring gegooid en elders een kleurencartridge besteld.
Kortom: qua service op zich heel netjes geholpen, maar liever heb je de service helemaal niet nodig. De geleverde (huismerk) producten lijken gewoon niet betrouwbaar genoeg. Daarom 2/5 sterren en een nieuwe leverancier.
Prima service
Prima service: snel en goed verzonden. Zonder overbodige verpakking, dus ook nog een lagere porto.
Goede klantenservice
Prima cartridges voor m'n Epson…
Prima cartridges voor m'n Epson inktjet!!!
En snel in m'n brievenbus!!!
Geweldig!!!
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Snelle verzending.
Overzichtelijk
Ik kocht een duopakket 62 xl inkt voor…
Ik kocht een duopakket 62 xl inkt voor mijn hp printer. De kleureninkt werkt maar de zwarte wil de printer niet aanvaarden. Ik heb dezelfde dag nog via de website een formulier opgestuurd en een whatsapp nu 3 dagen verder nog steeds geen antwoord van de klantenservice en ik kan nog steeds niet printen. Ik hoop dat ze dit probleem vlug verhelpen. uiteindelijk vandaag 21 augustus kosteloos een nieuwe zwarte inkt ontvangen en deze doet het wel dus na een 8 dagen kan ik eindelijk printen. Mits je wat geduld hebt lossen ze het probleem op.
dat debetreffende printer soms de Caridges weigerd
complimenten voor INKTWEB
Vooral snel
Vooral snel, omdat een herhaalorder niet geheel opnieuw moet worden ingevuld.
Snelle levering. Cartridge van huismerk is passend voor mijn HP-printer. Geode kwaliteit.
alles is goed bevallen
Bestelling vlot geleverd
Bestelling vlot geleverd, zonder gedoe. Website van Inktweb is overzichtelijk en geeft nuttige info. En de prijzen zijn scherp.
Prima site
Prima site, gemakkelijk bestellen (mede dopbasis van een eerdere bestelling, heel gemakkelijk) en uitstekend snelle levering en goede-prijs kwaliteitverhouding
Goede info van klantenservice
Goede info van klantenservice. En goede producten met dito verzending
Prima service!Een aantal maanden geleden cartridges…
Een aantal maanden geleden cartridges gekocht van eigen huismerk. Mijn HP printer accepteerde die niet. Tenslotte besloten de originele HP cartridges te bestellen. Van dit hogere bedrag werden de kosten van die van het huismerken afgetrokken. Prima service!
Het bedrijf geeft goede informatie en…
Het bedrijf geeft goede informatie en heeft een duidelijke webshop. Bezorging was conform de planning.
"Dit telefoonnummer is niet in gebruik"
De cartridges die ik bij Inktweb heb gekocht voor mijn Brother-printer werden door de printer niet herkend. Na een lange e-mailwisseling, waarbij ik herhaaldelijk foto's moest aanleveren en proefprints moest maken, zonder dat dit tot een oplossing leidde, kreeg ik uiteindelijk toestemming om de cartridges terug te sturen. Inktweb gaf aan dat zij de cartridges zouden testen en dat ik mijn geld terug zou krijgen als zou blijken dat deze defect waren, terwijl ik met de foto's en proefprints al had aangetoond dat de cartridges niet functioneerden.
Vervolgens ontving ik geen retourlabel om de cartridges kosteloos terug te sturen. Telefonisch contact opnemen bleek eveneens onmogelijk. Na het doorlopen van het keuzemenu werd de verbinding verbroken met de melding: "Het gekozen telefoonnummer is niet in gebruik."
Mijn ervaring is dat de klantenservice slecht bereikbaar is en problemen onnodig worden gerekt. Daarom raad ik dit bedrijf niet aan.
Retourneren niet mogelijk
Dit bedrijf doet erg moeilijk over het retourneren van haar huismerk cartridges wanneer deze niet werken.
Het wordt jou als klant onmogelijk gemaakt om het terug te sturen.
Meerdere telefoontjes verder en na het meermaals aanleveren van bewijs dat het niet werkt zit ik nog steeds met niet werkende cartridges.
Het bedrijf beantwoord mijn mails ook niet meer en belt ook niet meer terug.
Maar ik zit wel met bijna 100 euro aan niet werkende huismerk cartridges.

Antwoord van Inktweb.nl