Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Camilla. Rådgivningen var grundig, tydelig og gav os tryghed gennem hele købsprocessen. Kan varmt anbefales.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Camilla helped us purchasing our first apartment in Copenhagen, as non-danes. She was great at guiding us through the process, and explained everything clearly and in detail. Would definitely reco... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Juridische dienstverlening
  2. Notaris
  3. Makelaardij
  4. Makelaars
  5. Vastgoedadviseur

Geschreven door het bedrijf

Køberrådgiverne blev stiftet i 2014 af Camilla Andersen og Stine Hammervig. Begge erfarne ejendomsmæglere, der ønskede at stille sig på købers side på et boligmarked i rivende udvikling. De har siden haft succes med at rådgive, forhandle og afslutte handler for både nye og garvede boligkøbere, der har ønsket hjælp til at sikre en tryg og overskuelig vej mod den nye drømmebolig (se hvad køberne siger - https://dk.trustpilot.com/review/k%C3%B8berr%C3%A5dgiverne.dk). Køberrådgiverne håndterer din bolighandel i det omfang, du måtte ønske det. Hvad enten du blot har brug for hjælp til skødeskrivning og tinglysning, eller rådgivning og håndtering af din bolighandel fra a-z. Med Køberrådgiverne ved din side drukner boligdrømmen ikke i servitutter, tilstandsrapporter og forbehold – Her er dit nye hjem i trygge hænder.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Great help from Camilla

Would definitely recommend her services to anyone considering to buy a place here!

15 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very professional and helpful service

Very professional and helpful service all along - we felt guided and helped thoroughly by Camilla throughout the entire process. Especially not knowing Danish, the different steps were communicated and navigated smoothly between her and us, and the response time was quick. Thanks again!

23 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har nu brugt Stine to gange til…

Vi har nu brugt Stine to gange til vores huskøb og det har begge gange været kompetent vejledning fra start til slut. Ved begge huskøb har der været uforudsete problemer hvor det var meget betryggende at have nogen at sparre med som kender forløbet og juraen. Vi har kun rosende ord at sige.

6 maart 2026

Strongly recommended

Strongly recommended. Stine was great in supporting us with our recent apartment purchase and made everything very easy for us.

20 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik hjælp af Stine i forbindelse med…

Vi fik hjælp af Stine i forbindelse med køb af nyt hus. Det har været trygt for os med så kompetent en rådgiver på siden. Stine har været på og svarede altid hurtigt, når vi havde spørgsmål og fik også fanget nogle problematiske ejerforhold fra sælgers side, der gjorde det komplekst at tegne efterskifteforsikring.
Kan klart anbefale Stine som rådgiver i forbindelse med ejendomshandel.

18 januari 2026

Anbefaling af Køberrådgiverne

Stine Hammervig har været en stor hjælp i forbindelse med vores huskøb. Hun har guidet os trygt gennem hele processen, været omhyggelig, professionel og altid klar med hurtige svar på vores spørgsmål. Vi kan på det varmeste anbefale hende til andre.

13 november 2025

Grundig, nærværende og professionel

Jeg har brugt stine til køb af både lejlighed og senest hus. Begge mine oplevelser har været meget positive, hvor Stine er virkelig grundig, nærværende og professionel. Specielt var huskøbet kompliceret - og her blev vi trygt guidet igennem et godt forløb.

31 oktober 2025

Suveræn købsrådgiver

Vi fik hjælp af Stine til vores købsprocess fra bud og forhandling til overtagelse var endelig og alt opgjort. Hun var en kæmpe hjælp i en lang og kompliceret proces og havde hele tiden styr på alle deltager og kunne svare på spørgsmål. Vi vil til enhver tid anbefale andre at bruge Stine ved køb af hus.

15 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået hjælp af Stine Hammervig…

Vi har fået hjælp af Stine Hammervig fra Køberrådgiverne Andersen & Hammervig i forbindelse med vores boligkøb, og vi har gennem hele forløbet følt os i virkelig gode hænder. Stine er kompetent, punktlig og altid hurtig til at besvare spørgsmål. Vi har følt os trygge hele vejen igennem – derfor skal hun have vores varmeste anbefaling.

30 oktober 2025

Meget professionel hjælp

Camilla stod for køberrådgivning ifm. vores køb af en nyistandsat lejlighed.

Vi var trygge igennem hele processen. Hun var hurtig til at svare, professionel og meget kompetent og vidende.

Vi vil benytte hende igen næste gang.

23 oktober 2025

Rådgivning ifbm. sommerhuskøb

Vi har for anden gang fået hjælp fra Stine Hammervig/Køberrådgiverne Andersen & Hammervig i forbindelse med køb af bolig og har igen følt også i rigtig gode hænder. Stine er dygtig, punktligt og er altid hurtig til at svare på spørgsmål -vi har følt os trygge hele vejen igennem så derfor stor anbefaling herfra ☺️

17 oktober 2025

Vi fik hjælp af Camilla

Vi fik hjælp af Camilla, som stod klar under hele købsprocessen nærmest lige meget hvornår vi havde et vigtigt spørgsmål. Hun hjalp os med at føle os trygge i processen og fik endda huset ned i pris.
For to førstegangs huskøbere kunne vi ikke have ønsket os en bedre kommunikation og professionel rådgivning.
Tak Camilla.

28 januari 2025

Køb af sommerhus

Stine har hjulpet os at købe vores sommerhus. Det var top-notch service.
Super god kommunikation, og forklaringer.

Kan godt anbefale!

18 september 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.