LiveFootballTickets Reviews

20.958

4,7

Prachtig weekend en top kaartjes. 1e keer hier tickets besteld vanuit nederland en dan is het altijd maar de vraag als je in engeland bent of ze het doen. Voordat we naar engeland kwamen al de ka... Toon meer

Tickets geboekt voor de wedstrijd van Arsenal tegen Newcastle voor 25/4/2026. Tickets donderdag via whatsapp gekregen. Zoals gevraagd in de bijgevoegde uitleg tickets opgeslagen in Apple wallet. Za... Toon meer

Constant informatie over de stand van zaken. Ik had het 1st bij een andere organisatie geregeld en daar kreeg ik niet eens te horen dat een andere wedstrijd was verplaatst van de zaterdag naar de maa... Toon meer

We dachten eerst dat het nep zou zijn maar alles was zeer goed geregeld. We hadden kaartjes op de ochtend van de wedstrijd geregeld en dit waren de beste kaartjes ooit! Ook de communicatie was er dire... Toon meer

1. Kaartverkoper voor evenementen
  2. Voetbalwinkel

LiveFootballTickets is a leading secondary marketplace for purchasing football tickets. With a user-friendly interface and a wide selection of matches from top leagues around the world, LiveFootballTickets makes it easy for fans to secure their tickets to live matches. LiveFootballTickets is committed to providing the best customer experience possible, with quick and reliable service and a secure purchasing process. Whether you're a die-hard fan or just looking for a unique sporting experience, LiveFootballTickets has you covered. Join the thousands of satisfied customers who have relied on LiveFootballTickets to make their football dreams a reality.

Uitstekend

21K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 9% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(20.958)

4.495 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onze verwachtingen overtroffen!

We dachten eerst dat het nep zou zijn maar alles was zeer goed geregeld. We hadden kaartjes op de ochtend van de wedstrijd geregeld en dit waren de beste kaartjes ooit! Ook de communicatie was er direct, top!

16 mei 2026

Prachtig weekend en top kaartjes.

Prachtig weekend en top kaartjes.
Voordat we naar engeland kwamen al de kaartjes ontvangen top service.!
Al onze kaartjes deden het!
Zal voortaan als ik naar het buiteland ga zeker weer hier kopen!

10 mei 2026

Niet tevreden

Tickets gekocht voor AS Roma.
64 euro per ticket maar uiteindelijk 191 euro voor twee tickets betaald. Schandalig veel servicekosten.
De match wordt verplaatst en tevergeefs proberen te re-sellers via hun site.
Twee uur voor de match moet ik zelf contact opnemen want we hadden ze nog niet ontvangen. Ze stonden zogezegd nog online.
We willen ze zelf doorverkopen, blijken ze op naam te staan, dus 191 euro kwijt.

4 mei 2026

De communicatie vanuit jullie was goed.

De communicatie vanuit jullie was goed.
Genoeg updates. De tickets waren duidelijk. Enige wat misschien de volgende keer beter kan is de weergave van de zitplek op jullie site. Nu hadden jullie achter het doel aan de onderkant een plek, maar het was niet duidelijk aan welke kant. Dat kon heel divers zijn allemaal. De volgende keer kunnen jullie misschien duidelijker zijn in de weergave. Het was dus voor mij nog een stukje spannend in welk blok ik zou zitten.

2 mei 2026

Astronomische prijzen voor zeer beperkte service. Koop hier niet!

Mijn ervaring met Livefootballtickets.com is helaas teleurstellend. Hoewel de communicatie snel was en de tickets op tijd geleverd werden, weegt dat niet op tegen de rest van de ervaring.

De prijzen zijn buitenproportioneel hoog voor wat je uiteindelijk krijgt. Je betaalt juist extra voor een service waarvan je mag verwachten dat ze de best mogelijke plekken binnen het gekozen vak regelen. In werkelijkheid bleek dat totaal niet het geval. Wij betaalden €281 per ticket voor plaatsen die uiteindelijk tot de minst aantrekkelijke in het vak behoorden. Achteraf bleek dat de oorspronkelijke ticketprijs slechts £35 was, wat het verschil moeilijk te rechtvaardigen maakt. Daarnaast hebben wij in totaal 9 tickets gekocht. Per ticket werd €70 aan servicekosten en belastingen gerekend, wat neerkomt op €630 extra voor de gehele bestelling. Voor dat bedrag mag je op z’n minst verwachten dat er daadwerkelijk sprake is van service — maar dat was overduidelijk niet het geval.

Verder werd de wedstrijddatum verplaatst, waardoor niet iedereen uit onze groep kon gaan. Ondanks dat dit ruim een maand van tevoren bekend was, bleek restitutie onmogelijk. Dit terwijl de voetbalclub zelf wél mogelijkheden bood om geld terug te krijgen. Livefootballtickets was hier niet bereid in mee te denken, wat erg teleurstellend is.

Pluspunten:

* Tickets op tijd ontvangen
* Snelle reactie van de klantenservice

Minpunten:

* Extreme ticketprijzen
* Hoge servicekosten zonder bijbehorende service
* Slechte zitplaatsen binnen het gekozen vak
* Gebrek aan flexibiliteit en meedenken bij wijzigingen
* Geen goede prijs-kwaliteitverhouding

Al met al voelt het alsof je veel betaalt voor een service die niet waarmaakt wat je ervan mag verwachten.

12 april 2026

Tickets geboekt voor de wedstrijd van…Arsenal Newcastle

Zaten op de 5e rij, super dicht bij het veld! Waren heel tevreden met de plaatsen.
Zeer veel stress gehad om het stadium te kunnen betreden. Scannen lukte niet. Vreesde ervoor dat de tickets ongeldig waren. Met hulp van steward, die onze tickets controleerde, stadium gelukkig toch kunnen betreden.

25 april 2026