Medikamente Per-klick Reviews

19.632

1. Apotheek

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

medikamente-per-klick.de ++ Ihre persönliche Versandapotheke! Beste Versandapotheke 2009 - Deutsches Institut für Servicequalität

Uitstekend

20K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(19.632)

2.559 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Snel makkelijk en eenvoudig medicatie…

Snel makkelijk en eenvoudig medicatie gekocht. Uitstekende kwaliteit en communicatie.

18 augustus 2026

Antwoord van Medikamente Per-klick

"Geachte beoordelaar, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Uw team van medikamente-per-klick.de"

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

11 juli 2026

Antwoord van Medikamente Per-klick

Kære anmelder, mange tak for din positive anmeldelse. Dit team fra medikamente-per-klick.de"

Super professioneel

Super professioneel

10 februari 2026

Antwoord van Medikamente Per-klick

Sehr geehrter Bewerter, vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Ihr Team von medikamente-per-klick.de

snel en goed

Zeer goede prijzen, zeer snelle levering.
Bedankt !

16 september 2025

Antwoord van Medikamente Per-klick

Sehr geehrter Kunde, vielen Dank für Ihre gute Bewertung. Wir haben uns sehr darüber gefreut. Mit freundlichen Grüßen Ihr Apothekenteam

Van goed naar slecht

Ben hier al lang klant naar tevredenheid. Laatste bestelling blijken artikelen die volgens de site op voorraad zijn niet leverbaar. Moet zelf achter status aan, geen enkele communicatie en mail wordt dagen later beantwoord.

11 juni 2025

Antwoord van Medikamente Per-klick

Beste evaluator, neem contact met ons op om informatie te informeren over informatie Meer gegevens met de collega's Controleer anter versand@medikamente-per-klick.de
P.S.: Beste evaluator, omdat er geen antwoord was onder informatievragen. Laten we hopen dat uw verzoek is verduidelijkt.
Ihr Team von medikamente-per-klick.de

das Unternehmen arbeitet korrekt

das Unternehmen arbeitet korrekt, Lieferungen schnell und ordentlich verpackt!

15 mei 2025

21 maart 2025

Antwoord van Medikamente Per-klick

Doe Lieferung würde nach 3 Wochen…

Die Lieferung würde nach 3 Wochen annuliert. Keine Ahnung warum.
De levering werd na 3 weken zonder enige uitleg geannuleerd.
Er zijn meerdere Duitse bedrijven die Voltaren naar Nederland leveren. In Nederland is het vrij verkrijgbaar bij de drogisterijen.

6 februari 2025

Antwoord van Medikamente Per-klick

Sehr geehrter Kunde, vielen Dank für Ihre Bewertung. Nach Rücksprache mit den Kollegen, ist bei Ihrer Bestellung leider ein technischer Defekt aufgetreten. Wir bitten Sie um Entschuldigung für die entstandenen Unannehmlichkeiten. Ihr Team von medikamente-per-klick.de

Algemeen zeer tevreden

Algemeen zeer tevreden
Dit maal echter werd een besteld product vervangen door een ander zonder dat dit meegedeeld werd
Ik bestelde Rotklee Alpharm en ontving Rotklee Karl Minck.
Spijtig

20 februari 2021

Sehr geehrter Kunde, vielen Dank für Ihre Antwort auf Bewerter ermittelen,
Sie hatten keinen anderen Artikel bekommen als bestellt. Karl Minck ist der Hersteller dieser Kapeln uns Allpaharm ist der zuständige Vertrieb dafür.
Es ist auch entsprechen auf der Dose vermerkt. Ihr Team von medikamente-per-klick.de

Reviews in alle talen tonen. (19.632 reviews)