Banner for OVHcloud - Germany

2. Cloud computingservice
  3. Databasebeheerder
  4. DNS-provider

Over OVHcloud - Germany

OVHcloud office OVHcloud is a global European leading cloud provider, we deliver public and private cloud products, shared hosting and dedicated server solutions in 140 countries worldwide. We also offer domain name registration, telephony services and internet access to our customers. Founded in 1999, OVHcloud is a French company with an international presence, based on a backbone of datacenter and points of presence spread across the globe. OVHcloud office

• Oskar-Jäger-Straße 173 / K6, 50825, Köln, Ehrenfeld, Duitsland

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Beste cloud provider die ik tot nu toe heb ervaren!

Heb een dedicated server gehuurd, uitstekend! Goed internet, uptime, en prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend vergeleken met andere providers. Zelfs voor standaard support is het al goed, had laatst een incident op server, ovhcloud merkte dat, kreeg gelijk een mail dat een technicus onderweg was om te checken op server, nog nooit zo een goede support gehad. Bedankt OVH en raadt ze zeker aan!

6 december 2025
Logo OVHcloud - Germany

Antwoord van OVHcloud - Germany

Hello Samuël,

Thank you for taking the time to submit your feedback on Trustpilot.

We are delighted to read your positive feedback on your OVHcloud dedicated server.

We are delighted that you have appreciated the quality of our internet connection, the availability of our services and the value for money of our offers.

We are also proud of the responsiveness of our support team, who were able to intervene quickly to resolve the incident on your server.

We strive to always listen to our customers and offer them an optimal user experience.

For any additional request, our technicians are of course available by phone or ticket, via Live Chat or social networks.

The entire OVHcloud support team thanks you for your trust, and wish you an excellent day.

Best wishes,
Your OVHcloud advisor.
^LaiM

Reviews in alle talen tonen. (44 reviews)