Na een jaar laptop kapot, geen garantie gekregen
Ik heb vorig jaar oktober een Lenovo laptop bij hen gekocht. Heel erg blij mee geweest het afgelopen jaar. Deze week was ik een film aan het kijken en wilde ik mijn scherm een klein stukje naar achter doen. Geen harde druk en niks geks. Bij deze handeling werd mijn scherm zwart en kon ik hem niet meer gebruiken. Ik belde de winkel op en vroeg hoe het zat met garantie, gezien ik de laptop nieteens ooit heb laten vallen en geen harde druk gezet heb. Dit zou mijn eigen schuld geweest zijn dus ik had pech. Mijn broer heeft zelf ook een Lenovo laptop gehad en heeft hetzelfde probleem gehad met de laptops. Gezien ik geen garantie ben hen kreeg besloot ik de laptop maar naar een maker in de buurt te brengen en de kosten op mijzelf te nemen. Helaas gaven ze hier aan dat de laptop niet meer te maken is en volledig kapot is…. Hij gaf aan dat dit een terugkomend probleem is bij Lenovo laptops en ik hier zelf niks aan kon doen. Na een tijdje gaat de lijm los zitten en kan het schroefje in het scherm schieten, wat het scherm breekt. Ook dit was bij mijn broer gebeurt. Ik heb dus nu 1 jaar “plezier” gehad met een laptop van 600 euro met GEEN garantie. Echt niet over te spreken en een hele vervelende ervaring op na gehouden.