Goede service, ik kom er al jaren eerst met auto van de zaak en nu met eigen auto. Deskundig advies, goed geholpen en vriendelijke mensen.
Deze vestiging van Profile Nederland in Barendrecht is echt TOP. Altijd vriendelijk, altijd meedenken, altijd eerlijk. En als je geen automonteur zelf bent is dat laatste extra belangrijk. Er worden m... Toon meer
Score: ⭐⭐⭐⭐⭐ "Erg tevreden over Profile Nederlamd - Barendrecht, Nooteboom. Mijn auto was hier voor een APK-keuring en een flinke reparatie (waterpomp en distributieriem set). Alles is vakkundig uitge... Toon meer
- #1 van de 26 beste bedrijven in Autobedrijf/Garage
- #2 van de 2 beste bedrijven in Autokeuringsstation
- #2 van de 14 beste bedrijven in Autoreparatie en -onderhoud
- #1 van de 12 beste bedrijven in Autoservice
- #1 van de 6 beste bedrijven in Bandenwinkel
- #1 van de 1 beste bedrijven in Vrachtwagenreparatie
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kolding 5, 2993 LN, Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Onderhoudsbeurt prima gedaan alleen…
Onderhoudsbeurt prima gedaan alleen jammer dat ze de boordcomputer vergaten te resetten waardoor er een verontrustend lampje op mijn dashboard brandde.
Weer terug voor het resetten.🥴
Uitstekend geadviseerd door Profile…
Uitstekend geadviseerd door Profile Nooteboom in Barendrecht. De banden en velgen van onze camper laten vervangen. Keurig begeleidt bij aankoop van velgen en banden. Vriendelijk en deskundig personeel.
Geweldige service tegen schappelijke…
Geweldige service tegen schappelijke prijzen. Betrouwbaar en punctueel.
Snel, vakkundig en heel betaalbaar.
Snel, netjes, vriendelijk, vakkundig, heel betaalbaar. Dit zijn de kwalificaties die ik aan Profile Barendrecht wil geven. Ik kom er al jaren en ervaar ieder contact als super positief. En nu hoorde ik een raar geluid aan de auto de dag voor mijn vakantie. Ondanks de drukte kon ik gelijk komen en hebben ze nagekeken of alles onde de wagen goed vast zat. En omdat ik op vakantie ging hebben ze ook nog alle vloeistoffen extra nagekeken.
Kijk, dat is nou Service (met een hoofdletter)
Tevreden
Kregen een goede prijsopgave vooraf en werden goed op de hoogte gehouden. Denken goed met je mee.
Ik ben zeer tevreden over de service.
Alles is volgens afspraak verlopen en snel klaar.
Ik ben zeer tevreden over de service.
Niets is het bedrijf te veel om te…
Niets is het bedrijf te veel om te doen. Kan makkelijk zonder gedoe "even" terugkomen als je ergens aan twijfelt en/of hun technische opinie nodig hebt
Extra kosten helaas niet even gebelt
Ik ben keurig geholpen. Alleen als de berekening is gemaakt wat het gaat kosten hoger is, vindt ik als klant vreemd dat je als bedrijf het niet laat weten. Blijkt dat het onderdeel niet paste maar ik draai wel voor de extra kosten..
Dat vind ik erg jammer.
Personeel verder prima
Klantvriendelijk
Het is makkelijk om een afspraak te maken, telefonisch goed bereikbaar, klantvriendelijk.
Uitleg werkzaamheden en kosten duidelijk.
Eerlijk en vriendelijk!
Deze garage is naar mijn gevoel altijd eerlijk, straightforward, goede service en altijd super vriendelijk geholpen!
afspraak en service
De service is heel erg goed
De service is heel erg goed.
Vanaf de telefonische afspraak tot aan de afhandeling
blijft je goed geinformeerd. Ze zullen je, in mijn geval als leek, niet iets proberen aan te smeren.
Heb veel vertrouwen in Profile Nooteboom in Barendrecht.
Top service
Eenvoudig om een afspraak te maken, bevestiging en herinnering ontvangen, goede tijdige communicatie en snelle reparatie voor een eerlijke prijs. TOP! dank jullie wel.
Ik laat hier elk jaar mijn APK keuring…
Ik laat hier elk jaar mijn APK keuring uitvoeren gelijk met de onderhoudsbeurt altijd prima verzorgd alleen jammer dat bij die beurt de APK niet gratis is zoals bij andere garages