Offerte: Sani-dump Almere heeft ons uitstekend geholpen met het samenstellen van onze nieuwe badkamer en toiletten. We zijn altijd met veel geduld en aandacht geholpen door Xander en Sylvan. Omdat... Toon meer
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Washingtonstraat 7, 1334 LP, Almere Buiten, Flevoland, Nederland
Zeer goede ervaring bij Sani-Dump Almere. Voor onze badkamer zijn we uitstekend geholpen door Sander. Hij nam de tijd om mee te denken, gaf duidelijk en eerlijk advies en maakte een verzorgde 3D-tekening waardoor we direct een goed beeld kregen van het eindresultaat.
De service was snel, professioneel en prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd en we voelden ons echt geholpen in het maken van de juiste keuzes. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, goed advies en scherpe prijs !
Fam. Yilmaz

Antwoord van SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Almere
Offerte:
Sani-dump Almere heeft ons uitstekend geholpen met het samenstellen van onze nieuwe badkamer en toiletten. We zijn altijd met veel geduld en aandacht geholpen door Xander en Sylvan. Omdat wij zelf er niet veel vanaf wisten hebben ze ons alle mogelijkheden getoond en ook wegwijs gemaakt tussen de zin en onzin in onze keuzes
Levering:
Alles is perfect aangekomen en ja er waren wat kleine foutjes, maar dat werd meteen opgelost. Het enige punt van kritiek is dat er op het laatste moment pas bleek dat de tegels niet op tijd kwamen. Hoewel dit hen niet direct toe te rekenen valt, had de communicatie wat beter kunnen verlopen.

Wat een kundige mensen die met humor en een goed luisterend oor samen een prachtige badkamer hebben ontworpen.
Inclusief plantjes is de badkamer door hen verkocht.

We hebben speciale wensen mbt onze badkamer en die hebben we met Xander in Almere besproken. Meerdere aanpassingen, nav goede tips van hem, gedaan en uiteindelijk de badkamer gekocht.
Fijn dat ze ook de installatie volledig kunnen ontzoregen.
Nu wachten tot we het geleverd krijgen, maar we vinden het een aanrader.

We zijn erg goed geholpen door Xander in Almere. Het eerste bezoek is er meteen een tekening gemaakt van de badkamer waar onze wensen in werden gezet. Tijdens het 2e gesprek een goede prijs overeengekomen en uitleg gekregen over alle producten die we wilden hebben. We hadden de spullen al snel nodig en Xander heeft alle moeite gedaan om dit voor elkaar te krijgen.

Onlangs bij SaniDump Almere geweest en super geholpen. Vanaf het eerste moment een heel fijne ervaring. Robin en Silvan namen echt de tijd, luisterden goed naar onze wensen en dachten actief mee. Zeer klantvriendelijk en professioneel, je voelt je echt gehoord.
Ophra zorgde ondertussen voor een heerlijke lunch en lekkers bij de koffie, wat het bezoek extra gezellig maakte. Ook Xander was aanwezig en droeg bij aan de prettige sfeer.
Al met al een topteam en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer en/of keuken.

Helaas was onze douchekraan niet het juiste formaat, vriendelijk gevraagd om dit om te ruilen voor het juiste formaat: “niet mogelijk want wij nemen geen voorraad”! Douchecombinatie van € 1450,00!! Geen oplossing verder dus, u zoekt het maar uit.
Wij zijn super goed geholpen in ons eerste gesprek met Robin in Almere. Door zijn gastvrijheid en deskundigheid hebben wij nu een super mooie badkamer die echt bij ons past.

Na een paar bezoekjes bij het filiaal in Almere hebben we een prachtige combideal voor een keuken, badkamer en wc gesloten. Door de deskundige hulp van Silvan en Denise hebben we onze wensen omgezet in een hele mooie opstelling en apparatuur.

Hele goede ervaring met heren uit Almere! Zou hun direct aanbevelen. Top service :)

Wij hebben zijn vandaag heel goed geholpen door Robin Husmann in de winkel in Almere Buiten.
Ook kregen we een lekker bakkie koff van zijn collega.

Ik ben zéér aangenaam verrast door Sani-Dump Almere. Zowel de materialen, het verkoopproces als de uiteindelijke offerte waren boven verwachting.
Ik wil Sani-Dump Almere van harte aanbevelen aan iedereen die een mooie en betaalbare badkamer zoekt.
Na jarenlange zoektocht naar een mooie en betaalbare badkamer ontdekten we twee weken geleden per toeval (de blijkbaar zojuist geopende) Sani-Dump vestiging in Almere. Toevalling langslopend werd ik bijzonder vriendelijk en open ontvangen door de verkoper. Die het concept en de aanpak van Sami-Dump uitlegde. De showroom zag er overzichtelijk, netjes en verzorgd uit.
Na twee weken een afspraak gemaakt om onze plannen door te nemen. Wederom veer vriendelijk en open ontvangen door een zeer deskundige verkoper die handige tips kon geven voor onze uitdagingen. Inclusief een mooie 3-D weergave met exact de materialen die we uitgekozen hadden.
Na een paar dagen nadenken besloten om een afspraak te maken voor een vervolgafspraak. Ons probleem was wel dat financiële middelen beperkt waren.
De voordelen: een prijs die lager lag dan alle andere badkamer leveranciers waar we langs waren geweest, sani-Dump komt zeer gedegen over en staat goed bekend, sani-dump werkt nauw samen met een installateur.
Tijdens het laatste gesprek hebben we uiteindelijk een prijs aangeboden gekregen waar we blij mee waren. En hebben we een offerte gekregen die een jaar geldig blijft.
Inclusief een prijs voor de installatie van de installateur die een week later langs kwam om een definitieve offerte voor de installatie op te stellen.
Nu kunnen we netjes de renovatie gaan inplannen voor het volgende voorjaar.

Super geholpen in de showroom van Almere. Mee gedacht en het was geen moeite om de showroom om te bouwen om mijn gewenste combinatie bijelkaar te zetten.

Wij hebben inmiddels onze tweede afspraak gehad bij Sani Dump Almere om de laatste punten door te spreken, en ook dit keer zijn we weer heel goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd, er werd goed met ons meegedacht en we kregen alle tijd om vragen te stellen. De service en klantvriendelijkheid zijn top. Als we in de toekomst weer iets nodig hebben, zouden we zonder twijfel opnieuw voor Sani Dump Almere kiezen!

Voor het eerst een eigen woning en in de wereld van de vele aanbieders waren wij enorm zoekende. Na diverse bezoeken aan meerdere winkels waren mijn vriendin en ik vrijwel direct enthousiast bij binnenkomst van Sanidump Almere.
Hetgeen wij zochten hebben zij kunnen realiseren; begeleiding van A tot en met Z bij de realisatie van ons droomtoilet.
Wij zouden Sanidump dan ook zeker aanraden en mocht het in de toekomst wederom nodig zijn weer beroep doen op hun expertise. Erg fijne ervaring.
Bedankt toppers!

Super! Vriendelijk, goed geholpen. Ook met keuzes goed geholpen.
Almere buiten, door robin & silvan geholpen :)

Onwijs goed geholpen door Robin, Xander, Silvan bij Sanidump in Almere. Mooie spullen en goed advies. Nemen echt de tijd voor je.

Sani-Dump Almere " Robin en Silvan"
Bedankt voor het fijne gesprek! Wederom bij Jullie onze badkamer en toilet besteld.

Super geholpen door Xander en team. Wij zijn heel blij met onze badkamer en WC

Een zeer vriendelijke medewerker heeft ons geholpen onze badkamer en toilet in te richten. Hij nam hiervoor heel ruim de tijd. We werden voorzien van koffie en zelfs een tosti, omdat het lunchtijd was. Er werd goed met ons meegedacht op een ongedwongen manier. Geen gladde praatjes, maar rekening houdend met onze wensen.
We hebben een aantal dagen rustig nagedacht over het ontwerp en nog een paar dingen aangepast.
De prijs kwaliteit verhouding is goed en er zijn goede aanbiedingen.
Omdat wij laat waren met het bestellen van het badkamermeubel, is door de medewerker veel gebeld om een oplossing voor eerdere levering te vinden. Dit is ook voor het grootste deel gelukt.
We hebben de order nu geplaatst en zijn heel benieuwd naar de levering en het uiteindelijke resultaat. Voor nu zijn we heel tevreden.