TFL | Thai massage For Ladies Reviews 11

4,4

1. Thaise massage

Bij TFL bent u aan het juiste adres wanneer u zich eens goed wilt laten masseren. Bijvoorbeeld omdat u last heeft van uw schouders, of pijn heeft in uw rug of nek. Maar een massage is zeker ook aan te raden wanneer u even de stress van alledag achter u wilt laten, om na afloop de salon weer als herboren en met fijne energie te kunnen verlaten. TFL is gevestigd in Badhoevedorp en bij ons belandt u in een rustige ambiance zonder rinkelende telefoons, daar afspraken uitsluitend online gemaakt worden. Het maken van een afspraak is eenvoudig. Dit doet u via de button ‘Online boeken’ die u op onze website vindt. Hier kunt u de gewenste massage selecteren en vindt u tevens de bijbehorende tarieven.

4,4

Uitstekend

Hoe doet Lat dat toch..

Hoe doet Lat dat toch? In een uurtje tijd word ik helemaal ontspannen en Zen in rustige , schone ruimte.
Dankjewel Lat!

17 februari 2026

🙏🏼

Bij binnenkomst voel je je meteen…

Bij binnenkomst voel je je meteen helemaal Zen. Lat is heel vriendelijk en gaat discreet te werk. Haar massages zijn geweldig goed. Je voelt je herboren. Na de massage krijge je een
Schaaltje fruit en een drankje.

21 november 2025

🙏🏼

Vandaag weer een massage bij Lat gehad

Vandaag weer een massage bij Lat gehad. Zoals altijd een allerhartelijkste ontvangst en daarna een ontspannen en heel lekkere massage! Lat weet wat ze doet. Na een lekker kopje thee en wat fruit ga ik opgeladen en zeer ontspannen de deur uit. Absoluut een aanrader.

19 februari 2026

🙏🏼

Een verkwikkende ervaring, je voelt je als herboren

Een heerlijke massage gehad in een ontspannen en professionele sfeer. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. De massage was perfect afgestemd en zorgde ervoor dat ik volledig tot rust kwam. Ik ging naar buiten met het gevoel alsof ik herboren was. Absoluut een aanrader!

26 januari 2026

🙏🏼

Zeer professionele massage in een…

Zeer professionele massage in een sfeervol en relaxte omgeving. Lat weet precies haar vingers op de pijnlijke plekken te leggen zonder dat je ook maar iets hebt gezegd. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeer aan!

11 februari 2026

🙏🏼

Een kadootje voor je zelf.

Al een aantal keren geweest en het is elke keer weer een kadootje voor mezelf. Lat weet wat ze doet en voel mij zeer ontspannen na de massage. Je kan je goed ontspannen vanwege de rust, stilte, geen telefoongerinkel etc. Na afloop zo fijn en relaxed een theetje, vers fruit en water om bij te komen een heerlijke afsluiter. Een ware aanrader.

20 januari 2026

Voor herhaling vatbaar

Zojuist voor het eerst geweest. Erg fijne ervaring. Nette salon, het ruikt erg lekker binnen, het is er schoon en ik kreeg naderhand nog een theetje en een bakje fruit. Lat luisterde voor en tijdens de massage ook goed naar mijn wensen. Zeker voor herhaling vatbaar.

17 februari 2026

🙏🏼

Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)