We hebben op 17 oktober de winkel bezocht (voor het eerst) om een nieuwe matras aan te schaffen. Hierbij werden we heel plezierig geholpen door adviseuse Manuela. Begripvol en niet opdringerig. Het... Toon meer
Het gesprek met Wilma over bed, matrassen en beddegoed was super; vriendelijk, meedenkend, en een kopje koffie erbij. Daarna zoals afgesproken, eerst een dag van levering, daarna een tijdblok van l... Toon meer
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 25 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Doetinchemseweg 89a, 7007 CB, Doetinchem, Gelderland, Nederland
Vriendelijke en begripvolle klantenservice in de winkel, leverings tijdslot was niet te groot en ze hebben zich er aan gehouden. Tijdslot begon wel achterlijk vroeg s’ochtends. Ik werd netjes gebeld 30 minuten voor levering, en ze hebben zonder breuken of stoten tegen de trap het bed naar boven gebracht en in elkaar gezet. Dit ging enorm snel. Verpakking ook meegenomen

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Goede begeleiding tijdens de keuze van het bed en de bestelling, Goede communicatie over de levering, de bezorgers bellen als ze nog ongeveer een kwartiertje bij je vandaan zijn. Mooi bed en goede kwaliteit. Alles geleverd zoals afgesproken, opgezet op de betreffende kamer en alle rotzooi verdwenen toen we kwamen kijken. Aardige jongens ook!

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Prijs aanschaf is hoog.Goede voorlichting.Nette op tijd aflevering.

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Goed geholpen in de winkel door verkoopster me Baars in Doetinchem.
Goede adviezen gekregen.

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
De levering is volgens afspraak verlopen.
Alles naar boven gebracht, gemonteerd en verpakkingsmateriaal weer meegenomen.
Bed opmaken en klaar om te slapen.

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Ik ben super goed geholpen bij het uitzoeken van een mooi bed met een top kwaliteit matras. De verkoopster was zeer kundig, behulpzaam, vriendelijk en had alle tijd. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe bed!

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Ze komen de gemaakte afspraak na.
De monteurs waren netjes op tijd, vriendelijk en werkten netjes en secuur.

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Goed advies van Sylvia Franke.Totaalbed Doetinchem. De bezorging was ook keurig. Kortom hele goeie ervaring.

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Goed geholpen bij keuzes aankoop van nieuw bed. Verkoopster nam alle tijd.
Levering best snel zoals was voorspeld. Op dag van bezorging netjes een telefoontje dat het ietsje later kon worden ivm kapotte vrachtwagen.

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Goed advies gekregen. Prijs is goed. Bed werd snel geleverd en gemonteerd.

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Fijn geholpen in de winkel (Doetinchem) en netjes alle drie bedden opgezet!!

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Alles liep goed, de verkoopster heeft ons goed geholpen en het bed is perfect door de monteurs in elkaar gezet. Sindsdien slapen we heerlijk.
met vriendelijke groet, fam. Holweg.

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Goede communicatie, heel fijn geholpen in de winkel in Doetinchem door Nory. Prettige bezorging, verliep allemaal soepel en snel.

Antwoord van totaalBED - Doetinchem
Heel goed geholpen door Manuela!
Ze dacht echt met ons mee en niks was te gek, tevens ook een leuk team dat goed samen werkt in het filiaal heel prettig als klant zijnde. (Gezelligheid)
De bezorging verliep ook vlotjes en wij zijn dus meer dan tevreden!