We werden uitstekend geholpen door Maurice en Tim. Beide heren hebben ons enorm goed bijgestaan: we werden helder en deskundig voorgelicht, en zijn keurig binnen ons gestelde budget gebleven. Nu kij... Toon meer

Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo en huysinc. Wat zijn wij voorgelogen zeg. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigd... Toon meer
Geen ster waard/waardeloos: Wij zijn bijna 8 weken verder na oplevering woning een door bouwbedrijf van Grunsven in ERP die met Huysinc samenwerkt. Het gaat over een douchecabine die wij bij Huysinc... Toon meer
Voor ons nieuwe huis een keuken uitgezocht. Heel goed en vriendelijk geholpen door Bas v. A. Hij nam alle tijd voor ons en we hebben alles op ons gemak uit kunnen zoeken. Ook had hij hele goede ideeën... Toon meer
Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!
Regterweistraat 5, 4181 CE, Waardenburg, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wij kwamen bij van Wanrooij Warenhuys, omdat dit de projectleverancier voor de keuken en badkamer was van onze nieuwbouwwoning. Ons is het zo gebracht dat het kiezen voor de projectleverancier zou ontzorgen, in vergelijking met een andere partij. Wat hadden wij het mis. Middels deze review ga ik in op het goede, en het minder goede van het bedrijf.
Showroom:
De showroom is werkelijk prachtig. Je wordt warm onthaald en kijkt je ogen uit naar alle badkamers en keukens die men ten toon heeft gesteld. Ook de virtuele showroom is een fijne toevoeging.
Verkoop:
Wij kwamen voorbereid aan tafel, na meerdere andere keuken- en badkamerwinkels te hebben bezocht.
Het verkoopproces bij de keukens is vergelijkbaar met wat je kunt verwachten van bedrijven die zijn aangesloten bij de Mandemakers groep. Alle klassieke trucjes worden uit de kast gehaald, waaronder het 'spreken met de manager'. Het proces was niet echt een fijne ervaring, je voelt je onder druk gezet. We hebben alsnog gekozen voor Van Wanrooij, omdat de prijs onder de streep, maar beperkt ons budget overschreed en we de ontzorging belangrijker vonden.
Het verkoopproces bij de badkamer was goed te nomen. Er werd meegedacht met onze wensen en ons budget. Daarbij werden ook tips gegeven om de wijzigingen op de standaardbadkamer zo goedkoop mogelijk te houden.
Levering:
Meer dan 3 maanden voordat de keuken zou worden bezorgd, zijn de artikelen besteld. De vaatwasser had echter leverproblemen. Deze zou een- a twee weken later komen dan de rest van de artikelen. We kregen een voorstel: Ofwel een andere, vergelijkbare vaatwasser uitkiezen, of wachten. Omdat de vaatwassers die leverbaar waren niet voldeden, kozen wij ervoor om te wachten.
Helaas, twee weken werden twee maanden. Bovendien: Het was een verkeerd model! Deze vaatwasser is weer mee teruggenomen en uiteindelijk hebben we een andere gekregen die wel voldeed.
Onze koelkast is defect geleverd.
De afzuigkap was luider dan een stofzuiger: dit is verholpen.
Plaatsing
Dit is waar de problemen ontstonden. De eigen monteurs waren op vakantie, dus wij kregen twee monteurs van het bedrijf S.L.R. Montage op bezoek. Deze lui waren niet vakkundig. Door de montage zijn diverse problemen ontstaan:
- Men heeft de vaatwasser afvoer verwijderd, waardoor onze vaatwasser niet aangesloten kon worden op een afvoer.
- De kokendwaterkraan werkte niet: zelf opgelost.
- Het kitwerk was slordig afgewerkt en liet los.
- De vlakbouwkookplaat lag 3mm dieper dan het keukenblad, waardoor pannen tegen de rand van het keukenblad aantstoten.
- Het zijpaneel van de keuken was nog niet geplaatst, i.v.m. de niet geleverde vaatwasser. Het werkblad stond daarom lange tijd op twee kartonnetjes. Het werkblad is helaas wat krom getrokken.
Tweede levering en plaatsing na vervanging van defecte of ontbrekende artikelen:
- De vaatwasser:
1. De ontbrekende vaatwasser werd door AEG geleverd. Deze kon niet door worden aangesloten omdat deze aansluiting weg was gehaald door de eerdere keukenmonteurs.
2. Diezelfde week is door een ander bedrijf de aansluiting voor de vaatwasser alsnog gemaakt, maar niet zonder slag of stoot. De wateraanvoer van de vaatwasser lekte, dit leek later verholpen te zijn, maar achteraf bleek dat niet het geval en is er waterschade ontstaan. Dit wordt binnenkort nog verholpen.
- De koelkast werd door AEG zelf geplaatst. Helaas niet geheel stabiel waardoor deze vibreert. Ook de koelkastdeuren schaven de koelkast of de zijwand zelf kapot. Dit is later gepoogd te verhelpen en heeft even gewerkt, maar nu nietmeer.
- De kookplaat en spoelbak en afzuigkap zijn opnieuw geplaatst zodat deze op een juiste wijze in de keuken werden gemonteerd.
Aftersales:
We zijn goed geholpen door de servicedesk en hopen over enkele weken de waterschade ook gerepareerd te zien. Hopelijk wordt er met die reparatie niet alweer een nieuw probleem gecreëerd.
Conclusie: Van Wanrooij kan sterk verbeteren door voor vakkundige monteurs te kiezen en eerlijk te zijn over levertijden. Dit kan een hoop problemen voorkomen. De aftersales zijn naar verwachting.

Antwoord van Huysinc
We zijn blij verrast met de professionele en vriendelijke en deskundige hulp die wij hebben gekregen. Door het eetcafé en de lunch was dit toch net iets meer dan wij verwachten. Daarnaast vonden wij het feit dat er vanuit het bedrijf een maatschappelijke verantwoordelijkheid wordt genomen t.a.v. mensen die meer moeite hebben op de arbeidsmarkt gaf ons een heel goed gevoel.

Antwoord van Huysinc
Bjorn van de Griend heeft ons uitstekend geholpen!

Antwoord van Huysinc
We hebben met de zeer deskundige hulp en adviezen van Nienke den Hartigh twee badkamers samengesteld waar we trots op en blij mee zijn.

Antwoord van Huysinc
Wij zijn geholpen door Wouter en zijn collega in opleiding. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Verstand van zaken en eerlijk.

Antwoord van Huysinc
Geholpen door Biland Suleiman, hij was vriendelijk, competent en hij luisterde goed.

Antwoord van Huysinc
Goed geholpen in de mooie showroom.
heldere uitleg
nette offerte
uitgebreid assortiment

Antwoord van Huysinc
Adviseur Wouter is een deskundige en rustige adviseur die volop meedenkt met de klant en in no time een geweldig advies uitbrengt met alles erop en eraan, wat je maar wenst.

Antwoord van Huysinc
Onlangs voor het project waar ik een woning gekocht heb een nieuwe / aangepaste badkamer uitgezocht.
In de showroom is veel keuze. Er valt dus wat te zien. tevens ook prettig geholpen door deskundige medewerkers.

Antwoord van Huysinc
Lincy en Wouter hebben een mooie keuken en badkamer voor ons ontworpen. Al onze wensen zitten in het ontwerp en hun hebben goed meegedacht binnen ons budget. Dit bedrijf is echt een aanrader!

Antwoord van Huysinc
We zijn vriendelijk en professioneel ontvangen. De adviseur heeft ons erg goed geholpen om een mooie badkamer samen te stellen.

Antwoord van Huysinc
Leuke dame. Lincy heeft ons top geholpen. Lekker informeel en erg meedenkend. Super tevreden

Antwoord van Huysinc
Wij zijn bij van Wanrooij keuken, badkamer &tegels geholpen door Michael Millenaar en Luuk Rosmalen bij het uitzoeken/ ontwerpen van de nieuwe keuken en badkamer. Wij zijn naar volle tevredenheid over hun kennis en deskundigheid weer naar huis gegaan.

Antwoord van Huysinc
Marcel is plezierig in de omgang en heeft heeft erg goed ingespeeld op onze specifieke behoeften. We kunnen hem van harte aanbevelen!

Antwoord van Huysinc
We hebben op een erg prettige wijze de keuken uit kunnen zoeken. De grote showroom is ook prettig omdat je alles kunt bekijken.

Antwoord van Huysinc
Lincy heeft ons geweldig geholpen en heeft ons goed geholpen met alle wensen die we wilde. We hebben mede dankzij Lincy een prachtige keuken uitgezocht top gedaan!!

Antwoord van Huysinc
Fijn contact, veel kennis van zaken en een goed advies. De showroom was (zeer) netjes en voorzien van de actuele trends.

Antwoord van Huysinc
Wat is dit een prachtig bedrijf, en met adviseurs die echt weten waar ze het over hebben.
Als je hier niet kan slagen dan lukt het echt nergens.

Antwoord van Huysinc
Hele mooie winkel, ik beveel het iedereen aan, om hier te gaan kijken.
Robin van Overbeek heeft ons goed en naar tevredenheid geholpen.

Antwoord van Huysinc
Wij zijn bij Van Wanrooij door Michael fantastisch geholpen. Op een hele rustige en plezierige manier heeft hij ons in no-time naar onze droomkeuken geleid. Binnen ons budget. Van harte aanbevolen.