Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Den smukkeste afsked

I.fbm. bisættelsen af et elsket familiemedlem kontaktede vi Det sorte træ for at få udfærdiget blomsterdekorationen til kisten. Vi havde mange specifikke og udfordrende ønsker og blev mødt både varmt og professionelt. På selve dagen for bisættelsen kom Arash Hatamiyan selv til kirken og arrangerede det hele smukt, og han blev i over en time. Vi er simpelthen så taknemmelige over omsorgen og respekten på en svær dag og den smukkeste blomster dekoration, der var alt hvad vi ønskede!

28 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været fast kunde i lang tid

Jeg har været fast kunde i lang tid, og jeg bliver aldrig skuffet. Blomsterne er altid friske, smukt arrangeret og holder længe. Personalet er venlige, dygtige og tager sig tid til at lytte til mine ønsker, uanset om det er til hverdag eller en særlig anledning.
Det er en fornøjelse at handle her hver gang. 🩵

20 mei 2025

Flotte buketter

Jeg har købt to buketter gennem Det Sorte Træ og fået dem leveret. Begge buketter var rigtig smukke og passede til beskrivelsen på hjemmeside. Jeg køber gerne hos dem igen.

Levering er lidt dyr, men på niveau med alle andre steder, så det er hvad det koster.

26 april 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en buket røde roser

Bestilte en buket røde roser, og da de blev modtaget var de super flotte, men allerede to dage efter hang de fleste, og efter fem dage var de helt sorte og "færdige"..-klagede til Interflora, som gik videre med det til butikken, men der var ingen hjælp at hente eftersom at der nu var gået for længe..
Har dog læst i en anden anmeldelse, at selvom jeg havde klaget dagen efter var der ingen hjælp fra butikken..
Har købt roser mange steder før, men har dog aldrig fået nogle der holdte så kort tid som hos "Det Sorte Træ"
Havde desuden bestilt mine roser andetsteds, men da den butik ikke havde flere sendte Interflora fra denne i stedet...DÅRLIGT VALG...

26 juni 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top klasse service og de bedste anbefalinger til den butik

Sikke en fantastisk service, denne butik leverer. Jeg har bestilt en buket med interflora, og de skulle levere en buket i dag lørdag, men modtageren, de skulle levere til, var ikke hjemme - de har så aftalt med modtageren at levere en ny buket på mandag, og de har også kontaktet mig som giver - det er da en service, som er top klasse - ti store stjerner til den butik

10 maart 2018

Perfekt

Jeg har været kunde i butikken i over 10 år, og har altid modtaget en exceptionel god og professionel service. Blomsterne holder lang tid, hvis man følger den gode vejledning, man får fra personalet.

Det Sorte Træ er klart et besøg værd!

27 november 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og smukke blomster!

Det sorte træ på istedgade stod for alle vores blomster til bryllup den 27/8-16. Vi har hele vejen igennem fået fantastisk service, den mest inspirerende sparring og sidst men ikke mindst de flotteste blomster arrangementer. Jeg kan kun anbefale disse søde og kreative mennesker på alle måder, de formåede at skabe en magisk stemning vildere end vi havde turt at håbe på. Skifter aldrig blomsterhandler, det sorte træ på istedgade er simpelthen fantastisk! :-)
Anne-Marte & Johannes

31 augustus 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blomster var kun friske 1 dag

Maj 2016

Bestilt en buket roser. Flere af roserne virkede ikke friske, og allerede dagen efter hang flere af dem, og de var blevet brune i kanten.

Jeg havde ringet til butikken samme dag som jeg bestilte for at høre om de var friske, her skulle jeg nok have fattet mistanke da prisen var 14kr pr. stk hvilket var 7kr mindre end de andre blomster butikker i samme område.

Rigtig kedelig oplevelse når man betaler næsten 400kr for sin vare.

Forsøgt at reklamere via Interflora hvor jeg bestilte varen og betale ekstra 70kr for at sikre en god kvalitet. De henviser til at besøge butikken personligt med blomsterne og fralægger sig ellers ansvaret.

14 juni 2016

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.