Marquard goede recencies, maar niet van ons
Ik lees al berichten over de verkopers Thomas en Michael van Marquardt in Nordhorn, die heel goed hun best hebben gedaan en heel aardig waren. Ook wij hebben een keuken daar gekocht maar e.e.a verliep niet helemaal goed, ten eerste duurde het even voordat alles echt was zoals wij het wilden, maar dat had ook met onszelf te maken. Thomas was zeer geduldig en noteerde alles, maar achteraf bleek dat bepaalde maten toch niet klopte, nadat dit dus wel opgemeten was door een expert. Na het bestellen vd keuken hoorden we maar niks, paar keer gemaild naar Thomas, bleek deze weg te zijn, toen ik belde. Schijnbaar niemand die dan zijn mails oppakt. Michael nam het over en toen kwam naar boven dat onze keuken helemaal niet besteld was. Wel een van bijna 27.000,-. Wij dus niet blij, dat snapt u. Uiteindelijk om een lang en toch enigzins vervelend verhaal kort te houden, heeft Michael alles geregeld en gezorgd dat wij voorrang kregen. Keuken in September al besproken en pas in April gekregen, maar dat was het nog niet. Ik denk dat wij zo in Februari daar waren in Nordhorn en de toezegging kregen van April. Tussentijds had ik wat vragen, dus Michael gemaild en of de keuken wel echt in April kwam omdat wij wel de oude keuken eruit moesten halen (planning) geen antwoord en stilte? Bleek achteraf die Michael ook weg !! Niemand die iets oppakte. Ik me dus echt even heel kwaad gemaakt. Uiteindelijk is de keuken wel gekomen in April, erg mooi en gelukkig godzijdank goed geinstalleerd, die mannen doen goed werk. Wel een kapot deurtje en lampje, werkmannen hebben dat doorgegeven, maar vervolgens hoor je dus niks. Ik ga maar weer bellen. Keuken erg mooi. Service, nazorg en aandacht in Nordhorn echt super super slecht. Ik raad mensen om mij heen dan ook aan daar niets te kopen. Echt jammer zeker omdat de keuken niet goedkoop was !!!! Oh ja en dan moet je ook nog van tevoren betalen, dat is helemaal not done !!!!!