Prof-Shoppen Reviews

2.213
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle finde nye lejer til min gamle trailer. Sendte blot stelnummeret og kort efter var der et link til den rigtige vare. Nu klarer traileren mange år igen. Virkelig god service. Bjarne

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en Stihl stanghækkeklipper med 300s batteri og hurtiglader. Da jeg modtog pakken og åbenede den, manglede der en mindre komponent. Profshoppen bestilte hurtigt den manglende del hjem og sendt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første pakke leveret med PostNord gik helt galt. Manglede pakke ved udleveringssted, fejlsortering osv. Det tog et par uger. Jeg ringede så bare til prishammeren og havde ny pakke dagen efter fantas... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Græsslåning er blevet en ren fornøjelse 😄 siden jeg købte STIGA Multiclip 747 eV i Proff-shoppen. Og der fulgte super service med: havde problemer med at få maskinen i gang, men fik svar på mit spørg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Caravanverkoper
  2. Bouwwinkel
  3. Gereedschapwinkel
  4. Caravanreparatie
  5. Caravanwinkel
  6. Verkoper van aanhangwagens

Geschreven door het bedrijf

Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt værktøj og autotilbehør. Vi er landsdækkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdækkende garanti. Vi har showroom, værksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan købes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores værksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 51% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.213)

493 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det eneste PROF SHOPPEN ikke er - det er PROFF

Det eneste PROF SHOPPEN ikke er, det er PROF, og deres kundeservice er nedladende og ubehøvlet i deres svar på rykkerne, de modtager for manglende levering.
De hæver pengene DKK 6.149, - samme dag som man bestiller, på trods af at varen ikke er på lager, og de ikke har nogen viden om producenten i det hele taget kan levere varen.
Efter en måned rykker jeg for levering, men de har ingen ide om hvornår eller om varen kan leveres, og anslået mulig levering udskydes igen et par uger. Det er 100% useriøst at beslaglægge kundernes penge før de ved hvornår varen kommer på lager og de kan levere den! Det tog 7 uger at levere varen, men betalingen var kontant ved bestilling.
Jeg kan ikke anbefale andre at deponere deres penge i dette firma ☹

8 juli 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælp til den rigtige reservedel

Virkelig god service.
Bjarne

30 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Total dårlig kommunikation og ansvars fralæggelse vedr.levering

Total dårlig kommunikation og fralæggelse af ansvar som bare kastes videre. Ringede to gange og fik ikke noget som helst ud af det idet ham jeg talte med fralagde sig ethvert ansvar da det ikke var ham der havde modtaget ordren, og sagde samtidig at proffshoppen ikke havde noget med transdporten at gøre, det er Post danmark.
Sagen drejer sig om at jeg bestilte en bagklap til min trailer. Bestilte den en fredag og fik en bekræftigelse på ordren. På hjemmesiden står der at den estimeret leveringstid til ca.1-3-dage. Da jeg intet har hørt fra jer ringer jeg tirsdag og får at vide at leveringstiden er 5 dage, grundet at den skulle bestilles i Sverige.
Jeg spørger så hvorfor jeg ikke har fået denne besked ved bestillingen, for allerede der vidste i det jo godt??
så sker der det at torsdag morgen kl.6.16, hvor jeg ligger og sover tikke der en besked om at min bagklap vil blive leveret i løbet af dagen. Kl 7.55 ringer der så en fragtmand og fortæller at han holder på min hjemmeadresse og vil aflevere bagklappen. Jeg siger tiul ham at den ikke skal leveres der men efter aftale med jer hos en købmand i Glostrup, som der også står på fakturaen. Han fastholder at han er blevet sendt til Ærtevej i Brønshøj. Han tager så pakken med retur og beder mig om at kontakte fragtmanden i Hvisovre,
Der får jeg at vide at pakken var for stor til kunne afleveres hos købmanden og at det ved i godt og burde derfor have oplyst mig om at den ville blive kørt til min hjemme aderesse ?
Så hvorfor har jeg ikke fået denne oplysning? Ham jeg talte med sagde jo at det er traznsportøren der skal gøre kunden opmærksom på at den ikke kan leveres til en pakkeshop, grundet størrelsen og ikke jer??
Hvem der har ansvaret er sådan se ligegyldigt for mig, for jeg mener at det har i prøvet mange gange før så i burde enten fortælle det til kunden eller skrive det ud for de vare som ikke kan leveres i pakkeshop.

2 juli 2026
Review zonder uitnodiging
Logo Prof-Shoppen

Antwoord van Prof-Shoppen

Hej Carsten

Vi er kede af at du synes det har været en dårlig oplevelse at handle med os.

Det er en bestilingsvare du har bestilt med en angivet leveringstid på ca. 1-3 dage og den er leveret til dig på 4. hverdag efter bestilling.

Vi håber du bliver glad for at kunne få en ny bagsmæk på din trailer på trods af at den blev leveret på din adresse fremfor i en pakkeshop.

Mvh,

Rene
Prof-Shoppen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fine produkter

Fine produkter, men hold da det halter med levering og hjælp hertil. De skal mindes om alting undervejs for at være sikker på man får ekstra dele man bestiller.

17 juni 2026

Lees meer over geverifieerde reviews.