Yorway Reviews

3,3

Wat een k bedrijf bestelling niet geleverd krijg je 20% korting op je volgende bestelling en geld kwijt bij horren totaal dit is 1 pot nat alles op 1 adres

De leverantie van mijn kozijn met draaideur verliep niet zonder problemen. Enkele onderdelen klopten niet of kwamen te laat. Niettemin reageerde Yorway zeer correct. Kwam zelfs een bepaald onderdeel,... Toon meer

Wat een service! Doordat onze hond in een wilde bui dwars door de hordeur was heengerend was er iets in de rails afgebroken. Dit gemeld en gevraagd of ik reserve onderdelen kon bestellen. Binnen een d... Toon meer

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Losse onderstrip geprobeerd te bestellen!

Losse onderstrip besteld. Diverse malen moeten bellen omdat de levering niet kwam. Antwoord was iedere keer; 'Het is onderweg'.
Yorway en Horrentotaal hebben dezelfde telefooncentrale maar medewerkers weten niet wat de verschillende bedrijven doen of wat de status is. Super slecht.
Producten zijn prima.

7 juli 2025

Service kan beter

Service kan beter
Ik heb een deurplisehor ter reparatie aangeboden maar kreeg de boodschap dat ze in het hoog seizoen niet repareren daar was geen tijd voor een nieuwe bestellen kon wel blijkbaar wel tijd voor

24 april 2025

Waardeloos

Wat een waardeloos bedrijf is dit
Kozijnen besteld krijg je verkeerd kleur
Verkeerd cilinders
Levering 6/8 weken duurt maanden
En reactie kan je lang op wachten als je een reactie überhaupt krijgt
Dus voor mijn hou het op bij dit bedrijf

29 april 2025

Gewoon TOP

Na wat vertraging door derde mijn hordeur perfect mogen ontvangen, super te woord gestaan via whatsapp en daarna super levering door de chauffeur van NE, gewoon helemaal top weer 👍🏻👍🏻👍🏻

23 december 2024

Service. Hoe kan het ook?!

Je hebt iets gekocht en dat is op zich een prima product, maar door een stevige storm komt de hordeur toch naar beneden en loopt schade op. Je rekent er op dat ze de onderdelen kunnen naleveren. Dat is service.
Goede service is dat ze dat snel doen en tegen een faire prijs.
Uitstekende service is service die al je verwachtingen overtreft. Dezelfde dag worden de onderdelen kosteloos bezorgd omdat een vriendelijke medewerker toevallig in de buurt moet zijn diezelfde dag. Een bedrijf is zo goed als haar medewerkers en dat is hier meer dan in orde! Dank je Rosanna!

13 december 2024

Bestel niets

Bestel niets! Het duurt ewig en dan komt het verkeerde! Niet te gebruiken!

12 december 2024
Logo Yorway

Antwoord van Yorway

Goedendag mevrouw van Dongen,
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelde artikelen.
Graag komen wij met u in contact hierover.
Zou u met ons contact op willen nemen met uw ordernummer via info@yorway.nl ?
Dan kunnen we kijken naar een passende oplossing.
Groet,
Team Yorway

Bereikbaarheid

Communicatie was echt slecht. heel lastig om contact te krijgen. En op veel berichten geen reactie ontvangen.. levering was stuk vertraagd, doordat de leverancier een kapotte bus had. Helaas geen communicatie vanuit het bedrijf zelf. Vervolgens miste ik ook het sluitwerk. (Volgende keer bestel ik wel gewoon weer hier want de kwaliteit prijs verhouding is GOED!)

8 december 2024

TOP service ook na vele jaren!

We genieten nu al 8 jaar van onze plissé hordeuren na alle tevredenheid. Omdat ik deze elk jaar in de winter weg haal zijn er wat bevestigingslipjes afgebroken na al die jaren. Bij de vraag wat deze kosten werd gelijk gezegd dat ze deze kostenloos naar ons opsturen.
Dat noem ik top service die je na 8 jaar niet overal aan zult treffen!

9 oktober 2024

negatieve ervaring bij aankoop hordeur.

Ik ben eerlijk, twijfelt u daar niet aan.
Als er iets goed gaat geef ik een compliment, altijd.
Maar wat hier fout kon gaan is ook fout gegaan.
Daarom deze slechte beoordeling.
Ik had het graag anders gezien.
Veel ergenis, en dan ook nog geen hordeur.
Nu ik dit vertel, word ik weer boos!

8 augustus 2024