Had een onderdeel nodig voor mijn jacuzzi en snel gevonden bij zwemland. Heel snel bezorgd en kon weer lekker gebruik maken van mijn jacuzzi.
Wacht al langer dan 2 weken op mijn bestelling zonder enige proactieve communicatie vanuit Zwemland.nl. Ze reageren niet meer op emails en nemen de telefoon niet op! En inmiddels weer een paar dagen... Toon meer
Super tevreden. Verkeerde Rento zeep geleverd, Bij de volgende bestelling extra zeep gekregen, de juiste plus een kado. Dit werd door hun zelf opgevolgd. Dankuwel!
Wie zijn wij Zwemland is een gerenommeerd bedrijf in de zwembad- en wellness branche. Naast aanleg, renovatie en onderhoud van zwembaden verkoopt Zwemland (bijna) alles op het gebied van zwembaden- en wellness via haar webshop en vanuit haar fysieke winkel in Aalst-Waalre. In de webshop vind je een ruim assortiment aan zwembadmaterialen en aanverwante artikelen. Gespecialiseerd in zwembad- en wellnessbranche Deskundig en vrijblijvend advies sinds 2003 Officieel Dolphin service point Parkeren voor de deur Adresgegevens magazijn en winkel: Adres: Van Dijklaan 31 5581 WG Waalre Nederland Openingstijden magazijn en winkel: Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam : Zwemland bv KVK: 82263752 BTW: NL862400855B01 IBAN: NL81ABNA0400660318 Swift code / BIC : ABNANL2A Voor adviesgesprekken kunt u een afspraak inplannen per mail: Mail: info@zwemland.nl Tel:+31(0) 40 20 121 45
van Dijklaan 31, 5581 WG, Waalre, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Zwemland B.V.
Geweldige service en knowhow op het gebied van zwembaden. Gewoon in de winkel binnenlopen en je wordt meteen vakkundig geholpen. Ook de webshop is overzichtelijk en de bestellingen plus leveringen verlopen vlekkeloos!

Antwoord van Zwemland B.V.
Snelle levering prima service en een ontzettend goed product de Poolex flow warmtepomp met koelfunctie, echt top veel stiller, degelijker gebouwd en krachtiger dan een standaard chiller - koeler

Antwoord van Zwemland B.V.
Goede service en snelle levering.
Prettig contact met de klantenservice. Top.

Antwoord van Zwemland B.V.
Goede en vlotte communicatie. Hulpvaardig en attent. Betrouwbaar.

Antwoord van Zwemland B.V.
Snel, goed, goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke website. Zoals het hoort.

Antwoord van Zwemland B.V.
Product was goed, prijs/kwaliteit ook, maar betalen gaat wel erg gebrekkig. Geen creditcard mogelijk. Het was, dat het om geringe bedragen ging, maar anders had ik daar niets gekocht. De verzekering die aan mijn creditcard vast zit, is voor mij essentieel bij internetwinkelen.

Antwoord van Zwemland B.V.
Had een onderdeel nodig voor mijn jacuzzi en snel gevonden bij zwemland.
Heel snel bezorgd en kon weer lekker gebruik maken van mijn jacuzzi.

Antwoord van Zwemland B.V.
Goede ontvangst, zeer tevreden over product rookkast op gas

Antwoord van Zwemland B.V.
Wederom weer super tevreden met mijn bestelling.
Juist verpakt en snel geleverd ondanks de drukte.
Jullie hebben er een vaste klant bij!

Slechte klantenservice.
We waren niet thuis bij de bezorging. Pakketbezorger heeft pakket op de oprit laten vallen (chloorgranulaat lag er nog). Contact opgenomen met de klantenservice en kreeg het verwijt dat we niet thuis waren. Er werd niet meegedacht om oplossingen te zoeken. Pakketdienst gebeld, die zaten te wachten op reactie van Zwemland, terwijl Zwemland aangaf niets vernomen te hebben van pakketdienst. Ze zitten op elkaar te wachten, terwijl er geen moeite wordt gedaan om je bestelling opnieuw te verzenden. Inmiddels alweer een week verder en nog geen chloor in huis, terwijl ik het dringend nodig heb. Nog verschillende keren telefonisch contact proberen zoeken, maar geen gehoor. Eerste keer besteld daar, maar nooit meer…

Antwoord van Zwemland B.V.
En inmiddels weer een paar dagen verder en geen enkele concrete actie cq service in de vorm van een (gevraagde) annulering of express zending. Zeer teleurstellend.
Na een ingebrekestelling nu dan toch alsnog een creditnota. Bijna 3 weken verder en per saldo dus geen zwembadprodukten, helaas. We gaan het bij een van de collega's proberen 🙂

Antwoord van Zwemland B.V.
Ruim 2 weken geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen.
Bestel status bij GLS blijft ongewijzigd. Na een eerste mail kreeg ik een reactie dat dit opgepakt zou worden. Na een paar dagen nog geen verschil.
Na een nieuwe mail nog steeds geen reactie en telefonisch niemand bereikbaar.
Update:
Na een paar dagen toch telefonisch een medewerker gesproken. Het product is opnieuw opgestuurd en 3 dagen later ook inderdaad ontvangen.
Uiteindelijk goed gekomen, maar was een moeizaam proces. Vooral om contact te krijgen met serviceafdeling en zo tot een oplossing te komen.

Antwoord van Zwemland B.V.
Een zwembadrobot besteld en na anderhalve week nog niets ontvangen. Ook geen verzendbevestiging of verdere communicatie.
Daarom telefonisch contact opgenomen. De medewerker gaf aan dat dit vreemd was, omdat bestellingen normaal gesproken dezelfde dag of de volgende dag worden verzonden. Na controle bleek inderdaad dat er niets was verzonden. Het bedrijf dat de verzending zou verzorgen was die vrijdag gesloten. Er zou contact worden opgenomen en wij ontvingen vervolgens een e-mail dat levering diezelfde week zou plaatsvinden.
Inmiddels is die week voorbij en hebben wij nog steeds niets ontvangen of vernomen.
Dat iets vertraging oploopt kan natuurlijk altijd gebeuren. Duidelijke communicatie maakt daarin een groot verschil. Helaas ontbreekt die op dit moment.
Vandaag opnieuw een e-mail gestuurd met het verzoek om alsnog te leveren of het aankoopbedrag terug te storten. Een duidelijke reactie zou al prettig zijn.
Omdat we nu 2,5 week verder zijn kijk ik ondertussen verder naar een alternatief. Met dit prachtige weer wil ik ons nieuwe zwembad graag schoon en gebruiksklaar houden.
Ondertussen een terug betaling aangevraagd.”..

Antwoord van Zwemland B.V.
Spa jacuzzi pomp besteld was snel geleverd en de goedkoopste !

Antwoord van Zwemland B.V.
Na het lezen van diverse ontevreden reviews ben ik nu van overtuigd dat ik beter NIET ga beginnen met desbetreffende zaak.... omdat ik bel begin van de week (maandag dus) om te informeren over een Aqua Control met Frequentie Geregeld bediening.
Kreeg slechts te horen via hun apparaat om een bericht achter te laten want ze zijn... "ERG" druk, op een maandag tijdens hun eigen opening uur. Klonkt niet geloofwaardig maar wat anders te verwachten....pfff
Ik kon naar hun toe rijden maar voorlopig, liever niet.
Enfin, email verstuurd naar hun info (mag hier niet vermeld worden) email met bijbehorend fotobijlagen (2x) om te laten zien wat ik heb en misschien is er sprake voor/op een upgrade.
Maar neen hoor, 'tis nu zaterdag en bijna 12u middag en ze hebben geen fatsoen met een bevestigingsbericht te beantwoorden inzake email ontvangst dus... ik ga GEEN risico nemen om met dit bedrijf iets verder te maken noch kopen vooral als het bedrag aan de hoger kant zit en te lezen over hun neiging van slechte eerlijke service niet te reageren.... met eerdere klanten. Dit is mijn review as een waarneming op mijn beurt op een reden om iets te kopen binnen korte termijn.
Ik ga nu elders opzoeken, zeker en vast!