Review over Sikkens

Slechte klantenservice.

Wij hebben ons oog laten vallen op de Sikkens Metallic alpha. We wilden de kleur eerst zien in de omgeving waar de kleur komt en zijn daarom we naar een officieel Sikkens verkooppunt gegaan voor een staal. Wat blijkt er is helemaal geen materiaal beschikbaar over deze verf bij een officiële verfwinkel. Je wordt doorverwezen om contact op te nemen met Sikkens zelf. Als je dat doet wordt je totaal afgescheept.
"Dion van Sikkens schijf: Bedankt voor je bericht. Wij hebben helaas geen voorbeeld van Metallic kleuren beschikbaar. Daarbij wordt betreffende kleur enkel verkocht in een 2,5L blik. Als alternatief raden wij aan een Sikkenscenter bij jou in de buurt te benaderen. Wellicht hebben zij nog een optie voor jou. Indien je naar aanleiding van deze email nog vragen hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen."
Deze ervaring met klantenservice van Sikkens is wel erg teleurstellend.
De reactie van het Sikkenscenter geeft het volgende resultaat:

"reactie Sikkenscenter: Helaas hebben wij in de stores geen stalen om weg te geven, Wij hebben enkel kleurenwaaiers die in de winkel ingekeken kunnen worden. Echter is er volgens mij een leveringsprobleem met de metallic waaiers, want die heb ik op het moment ook niet op voorraad."

Het lijkt er op dat Sikkens geen Metallic Alpha wil verkopen want er is totaal geen ondersteuning voor.

30 augustus 2021