Bank van zeer mooie kwaliteit
Vanaf het moment dat wij uit Goosssens Baarle kwamen hadden wij er een heel goed gevoel bij. Ook al hadden ze onze bank niet in een kleine versie staan en ook niet met de juiste stof. Dus eigenlijk kochten wij blind een bank. De bank moest een korte en een lange zit hebben en op het geweldige advies van onze verkoopster in Baarle hebben wij onze bank gevonden. Echter zat er wel even een levertijd op van 3 maanden wat wij heel lang vonden.
Gisteren zou onze bank geleverd worden echter door zieken was dit niet mogelijk. Wij kregen om 07:00 uur een mailtje dat het niet ging lukken en dat wij het de volgende dag konden ontvangen. Wij waren er niet blij mee want allebei een vrije dag opgenomen. En dan nog even een dag extra is bijna niet mogelijk. Naar een half uur aan de telefoon te hebben gediscusseerd en een hoop frustraties, toch maar geregeld dat wij de volgende dag thuis zouden zijn. Maar na een half uur kreeg ik een mailtje dat ze in ochtend zo vroeg mogelijk konden komen. Wat bij de onvriendelijke klantenservice niet kon kon bij de bezorgdienst wel. En ik moet zeggen stipt optijd waren ze aangekomen en netjes alles uitgepakt in elkaar gezet. Hele vriendelijke mannen die van doorpakken weten.
Nou de bank veldoet aan al onze verwachting, zit heerlijk en ligt ook heerlijk. Vanavond lekker op de bank hangen en genieten ook van onze nieuwe TV.
PS: Goossens als je een cadeaubon van 50,- beloofd moet je ook zorgen dat hij geleverd word. En jullie hadden als compensatie gewoon de 89,- van bezorgen moeten laten vallen. Dan hadden wij 5 sterren gegeven.
Antwoord van Goossens Wonen & Slapen