Review over Aquarium Planten

Begint al met de communicatie

Begint al met de communicatie. Je besteld op donderdag om 15:00 planten. Vervolgens wordt er niets verzonden en vraag je waarom via de mail. Dan wordt er gezegd “om 15:00 is alles allang verzonden”. Met de toon alsof dat vanzelfsprekend is terwijl een normaal bedrijf pas aan het eind van de dag de bestellingen opstuurt. NIET OP DONDERDAG BESTELLEN DUS. Vervolgens wordt het dan maandag verzonden. Dinsdag niets. Woensdag zit je thuis om de tijd dat de bus de straat inrijdt en gewoon doorrijdt. Laat je dan ook net camera’s voor de deur hebben waarop je ziet dat die naar het huis kijkt maar gewoon doorrijdt. Nu op donderdag is het binnen. Een week(!) gewacht. En dan open je de doos. Zie je 2 zakjes bladeren. Ik wil het geen eens catappa noemen, weet niet wat dit is en anders wat voor kwaliteit dit is? Nog nooit catappa bladeren gekocht die er zo uitzien. En dan heb je 1 zakje die gewoon gevuld is en die andere is half leeg. Laatste keer dat ik hier bestel. En aangezien er hier zo te zien niet wordt gereageerd op recensies zal ik het ook plaatsen in de aquarium groepen op fb. Wat een ellende.

3 augustus 2023