Kødet er godt, men ejeren burde tage et kursus i kundeservice. Han ringede og nærmest svinede mig til, fordi at jeg havde bestilt for meget af en given vare. Jeg kunne vel nok regne ud at han ikke havde så meget på lager, når det ikke er Danish Crown. Måske man bare skulle lave en indikator på bestillingssiden der viser hvor meget der er på lager af den givne vare, som hos stort set alle andre forretninger.
27 november 2022
Review zonder uitnodiging
Antwoord van Hedeager
Hej Jonas, Vi er kede af at læse om din oplevelse. Jeg tror faktisk, at du har helt ret. Service er på nogen områder en del af vores koncept fordi du kører ud og leverer og vi kan slet ikke følge med på det niveau mange webshops i dag kan tilbyde. Her er det en og samme mand, der med hjælp passer dyrene, pakker ordrerne, passer markerne og leverer mad til din og andres dør. Lagerstyring kunne være en fordel - så du og andre fik en bedre oplevelse. Når det så alligevel er svært er det fordi vi har bedt slagteren gøre sit bedste. Det kan han kun med frihed til at udfører sit håndværk. Vi leverer måske 8-10 dyr til slagt og de kommer i forskellige størrelser. Vi har ikke noget kassesystem. Det kunne vi godt være bedre til at forklare og vise på vores webshop. Vi er nok godt forkælde at vi har haft mange kunder gennem en årrække og de lidt er vant til den måde vi kører det på. Men vi har meget at lærer - så tak fordi du tog dig tid at skrive en kritik :-) Vi er glade for at du trods alt godt kan lide vores kød. Venlig hilsen os fra Hedeagergaard