Review over Taxi Arnhem Schiphol

Taxicentrale Arnhem: geen taxicowboys of loze beloften, maar een redder in nood, die meedenkt en zoekt naar een passende oplossing (ook als het niet kan hoor je dit)

We zijn 5 juni 2024 op dezelfde dag twee keer uitstekend vervoerd door Taxicentrale Arnhem (Jammy en zijn team: op tijd, nette auto en prima chauffeur). Zonder hun inzet en flexibiliteit hadden we onze Schipholvlucht naar IJsland gemist.

Hij haalde ons thuis met een aangepaste taxi op, omdat de golfuitrusting meeging. De rit naar station Arnhem verliep goed. Aangekomen op het treinperron hoorden we van NS-medewerkers dat alle Schipholtreinen die dag niet meer zouden rijden door een Prorailstoring in Utrecht.

Ik belde direct het taxibedrijf weer op en legde alles uit. Jammy wilde even overleggen en belde binnen 1 minuut weer terug met de melding: het lukt ons jullie naar Schiphol te brengen. Hij gaf nog de tip een medereiziger op het perron te zoeken om de taxikosten te drukken (dit lukte) en haalde ons weer van het station op. Na een mooie voorspoedige rit naar Schiphol haalden we onze vlucht ruim op tijd en onze medereiziger kon haar lezing in Amsterdam toch nog houden. En de prijs van € 380,- konden we ook nog door 3 delen. Een geluk bij een ongeluk.

Nog een tip van Jammy: boek je een Schipholreis bij Taxicentrale Arnhem ruim van te voren dan is de prijs echt goedkoper (zie hun website voor de actuele tarieven).

Bedankt voor alles en we boeken de volgende keer weer bij jullie.

5 juni 2024