ZEER tevreden!
Ik kreeg de tip om een webwinkelkeurmerk aan te vragen. Dit was de eerste die ik vond op Google, zag er goed uit en ik heb me aangemeld. Ik was verbaasd, maar ook wel blij met de vele eisen waar je als webshop aan moet voldoen. Dat was even wat werk. Ik dacht dat ik alles wel goed geregeld had, maar er zijn erg veel kleine lettertjes voor consumentenbescherming. Heel goed natuurlijk, want ik shop zelf ook als consument!
Ik ben buitengewoon tevreden over dit platform en de mogelijkheden. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk met een fijn dashboard voor mij als webshopbeheerder.
De nieuwsbrief is erg nuttig en interessant en daar heb ik mijn voordeel mee gedaan.
Al snel ben ik overgestapt op een duurder pakket met meer mogelijkheden. Het contrast tussen het goedkoopste pakket en 1 stap hoger vind ik wat groot (qua mogelijkheden), maar al met al is het 2e pakket qua tarief nog alleszins redelijk.
De klantenservice is ontzettend behulpzaam, snel en vriendelijk. Ik weet dat veel mensen review-moe zijn en daar liep ik ook tegenaan. Het was dan ook fijn om aan een aantal eerdere bestellers handmatig reviewverzoeken te kunnen sturen. Dat waren klanten van wie ik verwachtte dat zij de moeite wel zouden willen nemen om een review te schrijven en dat hebben ze gelukkig ook gedaan.
Al met al echt een 10 voor Webwinkelkeur door de gebruiksvriendelijkheid van het platform en de service. Ik ben zéér tevreden!
Antwoord van WebwinkelKeur