Review over Victoria Padel

Adverteren, maar niet waarmaken

Padel protector besteld, gebruik gemaakt van de korting die ze aanbieden en ze adverteren met geen verzendkosten.
Kortom, ik had een keurige prijs voor het gevraagde product, maar na betaling en het ontvangen van de bestelbevestiging annuleren ze de bestelling eenzijdig (zonder terugbetaling).

Update; wel keurig het geld retour ontvangen, en een passende reactie op trustpilot.
Mijn ervaring is daardoor verandert (positiever) en dit heb ik aangepast.

21 april 2025

Antwoord van Victoria Padel

Beste Julian,
Bedankt dat u uw ervaring met ons wilde delen. Het spijt ons dat we uw bestelling hebben geannuleerd. We begrijpen dat dit teleurstellend is en dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

De reden dat we uw aankoop hebben geannuleerd is omdat er een technische fout zat in de korting. Hierdoor kwam de totaalprijs inclusief verzending uit op slechts €0,95, wat helaas onder onze kostprijs ligt. Daarom hebben we helaas besloten de bestelling te annuleren.

Het verwerken van een refund kan een paar dagen duren. Het bedrag is inmiddels teruggestort, en volgens onze informatie had dit op 22 april zichtbaar moeten zijn. Mocht dat niet het geval zijn, laat het ons vooral weten, dan kijk ik het direct voor u na.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en hopelijk mogen we u in de toekomst beter van dienst zijn.

Namens Dylano van Victoria Padel