Review over Juridisch Loket

Juridisch loket heeft mij gered uit een duistere gevangenhouding van psychiatrie

Ik ben gelukkig goed geholpen in tijden van nood door het juridisch loket. Ik wil een tip meegeven dat hopelijk word meegegeven aan advocaten en een waarschuwing voor slachtoffers in psychiatrische wanpraktijken:

Ik werd gevangen gehouden en gegijzeld door een "beschermd woon" voorziening dat niets anders is dan een staatsgevangenis. Ze pakken je rechten daar af , en zitten aan gegevens waar ze niet aan mogen zitten. Kortom, jouw leven is jouw leven niet meer maar van hun, je hebt geen privacy en geen keuzes. Mensen worden gevangen gehouden en mishandeld in deze staatsgevangenissen dat zich vermomd onder "beschermd wonen". Tyrannie van de overheid.

Er moeten advocaten werkzaam worden in de sector dat psychiatrische patienten moet beschermen want deze zijn in mate heel weinig. Er zitten veel mensen in de psychiatrie die niet ziek zijn en onterecht labels krijgen die fictief en niet waar zijn en wanneer je bedreigd word door ze kom je al met de realiteit dat er heel weinig hulp voor je omdat je in een afzonderlijk wereld geplaatst bent. Veel mensen hebben achtergrond problemen waar de overheid niks aan doet en het slachtoffer als crimineel of gek neerzet dat totale onzin is. Je gaat in de psychiatrie ver achteruit en waar advocaten je daar horen te beschermen zijn ze moeilijk te vinden.

Er worden veel wanpraktijken door psychiatrie uitgevoerd en advocaten moeten deze arme mensen ertegen beschermen maar ik heb gemerkt dat dat heel moeilijk was. Ik vond het juridisch loket en deze hebben me gelukkig erg goed uit de penarie geholpen en me beschermd tegen deze onwettige terreur en misdaad praktijken. Daar ben ik ze erg dankbaar voor. Gelukkig werd het geval ook in de computer gezet zodat gezien kan worden wat er allemaal gebeurt in de maatschappij. Er moeten advocaten komen die psychiatrische slachtoffers beschermen tegen geheimzinnige mishandelingen die plaatsvinden in beschermd wonen faciliteiten en klinieken. Ik ben niet de enige, al mijn lotgenoten zijn zwaar beschadigd, getraumatiseerd geraakt, gevlucht ( zelfs naar een andere land ) of dood gegaan, alles word in de doofpot gestopt.

Zonder het juridisch loket was ik geroosterd op een BBQ grill door de psychiatrie.

Voor iedereen die mensen kent in de psychiatrie of er zelf in zit: Word je bedreigd, gevangen gehouden/gegijzeld of mishandeld bel naar het juridisch loket en begin vandaar je strijd. Meld het ook aan de media wat je meemaakt en wat je om je heenziet met mishandelingen en nog erger. Stop met medicijnen innemen want dit is puur gif en maakt hersenweefsel kapot, dit is puur marketing door criminele psychiaters. Bouw langzaam af en als het steeds goed blijft gaan maak er een eind aan want je leven lang pillen innemen geneest totaal niks en beschadigd je.

In de laatste dagen dat ik daar nog zat werd ik ook nog bedreigd door die idioten en malloten inclusief een kleine aap en bolle varken ( ze zaten ook op mijn deur te stompen en te slaan en te schreeuwen als malloten ) waardoor ik weer belde naar het juridisch loket en ze me met een hart hebben geholpen en beschermd. Ik vond een advocaat die snel korte metten met ze maakte! Erg dankbaar voor deze schild tegen het kwaad! Aarzel niet als je je bedreigd voelt en bel naar ze of ga naar een kantoor toe, voor bescherming moet je hier zijn.

Alle info over het gevaar van psychiatrie : cchr.nl

13 september 2024

Antwoord van Juridisch Loket

Bedankt voor je uitgebreide review en je positieve woorden over ons. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en dat je tevreden bent over het contact. Neem gerust contact met ons op wanneer je in de toekomst nog een juridische vraag hebt. Dan helpen we je graag verder.