Review over Sprinklr Planten

zoals altijd supertevreden

Ik heb hier al vaker besteld. Ik doe dat met heel mijn hart, want natuurlijk zijn biologische planten duurder dan gewone exemplaren met allerlei soorten gif. Ik wil geen gifplanten in mijn tuin want ik heb katten. Maar die zullen daar niet meteen aan doodgaan (gaan we van uit). Alle insecten gaan wél dood aan bestrijdingsmiddelen. En daarom koop ik dus biologische planten.

De voorlichting op de website van Sprinklr is uitmuntend, ik vind het fijn dat ik OOK NOG kan kiezen voor inheemse planten, dat vind ik dubbel goed!

Ik zag een interessant filmpje op TikTok over het aantrekken van lieveheersbeestjes als je last hebt van bladluis. En na de tips besefte ik dat ik vrijwel geen witte en gele bloemen in mijn tuin heb, wel allerlei andere kleuren. Die moeten we hebben dus, tegen de bladluis! Nog wat andere mooie inheemse planten meebesteld en ik ben er weer superblij mee.

Een prachtige kaart erbij en goede instructies bij de ontvangst, zodat ik even word herinnerd hoe ik ze moet behandelen.

Ik ben supertevreden en ik hoop dat mijn nieuwe aanwinsten gelukkig zullen zijn in mijn kat- en insectvriendelijke tuin.

22 juni 2025

Antwoord van Sprinklr Planten

Bedankt voor je review! Heel veel plantplezier.