Review over Volvo-dealer Hedin Automotive - Zaandam

ik heb een volvo ex 30 ,wat ging er…

ik heb een volvo ex 30 ,wat ging er niet mis mijn auto is een schade auto dus ze gaven geen garantie wat ik het ergste vond dat je niet terug gebeld werd de eerste keer waren er problemen met de trekhaak hiervan moest de printplaat van de trekhaak vervangen worden deze was van een andere auto dus dat ging niet erg vreemd maar toen ik hem terug kreeg hadden ze mijn stoel vervuil en thuis gekomen deed de trekhaak het niet en ze konden de software niet downloaden omdat er een dodehoek sensor defect was ik kreeg daar een prijsopgave van en ben accoord gegaan veel geld maar goed toen de auto daar stond bleek er toch nog meer aan de hand heeft 4 weken geduurt en het bedrag ging van 700 naar 2000 wat later bleek dat er 6 sensoren incl dodehoek sensor vervangen moest worden want die er in zaten hoorde er niet in toen ik het doosje met oude sensoren terug kreeg hadden ze er polestar sensoren ingezet maar de auto had voor schade en achter niet zo vreemd dat deze ook vervangen moesten worden ik ben flink genaaid dat weet ik wel

13 juni 2025

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive

Beste meneer Hoogeveen,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We begrijpen dat dit traject erg frustrerend voor je is geweest, zeker met de oplopende kosten en communicatie rondom de sensoren. We nemen je feedback serieus en zorgen dat het intern besproken wordt.

Zou je ons misschien wat meer informatie kunnen sturen over je ervaring? Dan kijken we graag samen wat we hierin nog voor je kunnen betekenen. Je kunt ons bereiken via info.volvo@hedinautomotive.nl of door even te bellen met de vestiging waar je bent geholpen.

Justin van Hedin Automotive