Review over Rolluikenplaneet

Waardeloze service; doe er geen zaken mee!

Rolluik garage besteld, kwam ruim twee weken later dan beloofd, met flinke schade aan de bovenkast. Het leek wel een wasbord! En dat terwijl ze op hun website pochen met de geweldige verpakking van hun producten!
Klacht ingediend - ticket PHX-EUL-UAR-F - en op het formulier de optie 'Korting' als compensatie ingevuld. De oude garagedeur was al verwijderd en mede door de vertraging in de levering moesten we ervoor kiezen om het geleverde rolluik te monteren om de garage te kunnen afsluiten. Daarom gekozen voor korting.
Reactie Rolluikenplaneet: Ze konden een nieuwe kast sturen, maar dan wel zelf de hele zaak volledig demonteren en opnieuw installeren. Kortom: de klant moet het zelf maar oplossen!
Ik ben gekke Heintje niet en heb deze optie uiteraard afgewezen waarna het voorstel kwam dat ze het pakket wel wilde ophalen en repareren. Dus dat zou weer weken wachten worden (zonder deur in de garage).
Kennelijk lezen ze dat niet goed, dus nogmaals uitgelegd dat dat geen optie is en opnieuw aangedrongen op korting. Daarna bleef het stil.

Conclusie: de service van dit (Poolse?) bedrijf is volstrekt waardeloos en onbetrouwbaar. Misschien leveren ze dan wel tegen een concurrerende prijs, maar ik doe er geen zaken meer mee. Ik zal iedereen aanraden hetzelfde te doen en voor wat meer geld naar een Nederlands bedrijf te gaan. Het bespaart je veel tijd en frustratie.

28 augustus 2025