Review over Purpillo

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har butterfly og vågner forsat med…

Har butterfly og vågner forsat med hovedpine.

Man kommer til at ligge ud over puden da den simpelthen ikke er aflang nok.
Jeg er tilbage til min gamle hovedpude fra jeres konkurrent the nap.

Svar:

Hej Helene. I skal lige blive enige for jeres kundeservice har i dag skrevet til mig, at jeg ikke kan refundere puden.
Kunne jeg give jer 0 stjerner, så havde i fået dette.

Svar:

Hej igen.

Du skriver offentligt, at jeg kan sende puden retur. Men når der bliver skrevet privat med jeres kunderservice, så kan det ikke lade sig gøre. Synes det er komisk at på min offentlige anmeldelse, så kan jeg godt sende puden retur men når jeg skriver privat så kan det ikke lade sig gøre.
Det har jeg igen fået bekræftet, af jeres kunderservice.

3 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Purpillo

Hej Valdet,

Jeg er ked af at vores pude desværre ikke fungerede for dig. Der vil desværre altid være nogen, som ikke synes om den, da det er en meget individuel smagssag. Jeg vil dog opfordrer dig til at sende puden retur, hvis ikke du har gjort det, så du kan blive refunderet 🙏🏼

Opdatering: Hej igen Valdet. Min kollega har skrevet, at han vil kigge på, hvilke muligheder der er - evt. bytte til en anden pude eller pengene retur, men han har endnu ikke vendt tilbage til dig omkring dette (det blev skrevet i går). Det bliver dog svært at forsvare at lave en refundering på en pude, der er købt for 3 måneder siden, når din anmeldelse bliver mere og mere negativ, når vi prøver at hjælpe 😊

De bedste hilsner,
Helene Astradsson