Jeg har næsten brugt et halvt år på at få foretaget en test, som jeg aldrig modtog. Det tog mig måneder, at få en refund på 925 kr og de gav mig 25 kr i kompensation, det er jo som om de står og pi...er mig ned ad ryggen. De er bedragerer.
12 januari 2026
Review zonder uitnodiging
Antwoord van GetTested.se
Hej Sally,
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi vil gerne starte med at undskylde for den frustration, dette har forårsaget. Vi tilbagebetalte din test, som du bad om, men desværre afviste din bank anmodningen, hvilket gjorde, at pengene ikke kom ind på din konto. Dette var desværre uden for vores kontrol, og derfor tog det længere tid end forventet. Vi har også forsøgt at forklare dette via e-mail.
For at undskylde for forsinkelsen, på trods af at problemet lå hos banken, foretog vi en bankoverførsel til dig på et beløb, der var højere end det, du oprindeligt betalte for produktet (1000 kr.), da vi opdagede problemet.
Vi har delt beviser og vores samtaler med den betalingsløsning, du valgte, som bevis på, at vi har håndteret sagen korrekt. Derfor er det ikke korrekt at påstå, at vi er en scam.
Vi beklager virkelig, at du har været utilfreds med processen, og håber, at dette hjælper med at afklare situationen.