Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har fået mad hos jer nu igennem 3 år (meget tæt på fast hver uge) - og har været super glade for det! Herunder har vi fået både vegansk, vegatarisk - og en mix mellem plantebaseret og kød. Vi har være... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi oplever gentagne gange, at jeres fars (kød og fiskefrikadeller) ikke bliver gennemstegt på trods af at vi tilbereder det MEGET(!!!) længere tid, og i mindre stykker, end der står i opskriften! Jeg... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For dyrt taget mængden og indholdet i betragtning. Kan ikke sige meget om opskrifterne, udover at det i hvert fald ikke er sådan jeg ville lave maden. Derfor tager det naturligvis længere tid at... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vedr. flexitarkassen. 2 personer, 3dage. Vi ville prøve årstiderne for at få inspiration til aftensmaden og prøve en kødfri dag. Vi blev desværre ret skuffede over både portionsstørrelserne og smagen.... Toon meer

2,7

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,7

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Sund og varieret mad

Vi er superglade for årstiderne. Det sker da i ny og næ at der kan forekomme en grøntsag som ikke er frisk, men efter at jeg har skrevet til dem har vi haft en god dialog og ordnet det. Vi er glade og tilfredse med vores pescetarkasse som gør at vi spiser lidt mere varieret

26 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem, sund og lækker hverdagsmad 😍

Wow! Har bestilt ‘Den veganske’ måltidskasse, og den er velsmagende, sund og spændende. God levering. Nemme opskrifter, og så er det bare skønt at kunne lave varierende hjemmelavet mad på en overskuelig måde! Har aldrig før lavet en Trustpilot anmeldelse, men det fortjente Årstiderne her. :)

15 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har prøvet nemlig.com og hello fres

Vi har prøvet nemlig.com og hello fresh måltidskasser, inden vi bestilte årstidernes familie kasse. Der er KÆMPE forskel på kvalitet af råvarer, smag, grøntsager og oplevelsen allerede når man pakker kassen ud. Friskt, sprødt, lækkert og med massere af grøntsager i forhold til de andres. Vi er allerede efter første ret af måltidskassen ikke i tvivl om at denne er langt bedre. Så lækkert🙏🏻

28 februari 2021

Maden er super lækker

Maden er super lækker. Vi er ikke vegetare men har prøvet vegetarkassen og har været meget impornerede og tilfredse med de mange forskellige og lækre retter.

Deres kundeservice er altid super behjælpelige og de svarer enormt hurtigt på deres e-mails :)

28 februari 2021

Manglende levering

Jeg er så utilfreds med deres håndtering af manglende levering. Det er jo der en virksomhed skal træde i karakter.

Øv.....

25 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg giver faktisk kun 0,5 stjerne.

Jeg giver faktisk kun 0,5 stjerne.. Maden er sådan set ok, men der er så elendig service!! Jeg har flere gange skrevet til kundeservice, da chaufføren ikke tog gammel emballage med. De har lovet mig hver gang, at de havde snakket med chaufføren og at han nu nok skulle tage det med. I dag har jeg igen fået leveret 2x gange kasser, i alt 4 kasser og de har IGEN!! Ikke taget Tom emballage med! Jeg har fået 2 forskellige kasser i ugen i 5 uger.. Jeg drukner i det tomme emballage!!

15 februari 2021

inspirerende og fint

Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i meget lang tid er at abb. på en ugl. måltidskasse. Der er nu gået 1 mdr. Et par bittesmå knaster, der blev løst hurtigt og uden diskussion. Inspirerende, velsmagende og ernæringsfornuftig

8 februari 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En grynet klump af det

Søde, dejlige Årstider
I gi’r mig dejlig mad
Jeg tilgiver jer næsten
at min mave ikke er flad

En sjælden gang imellem
I gør mig dog så ked
I giver mig polenta
I bliver ved og ved

Åh vil I sætte til side
Jeres kærlighed for den
En grynet klump af det
der aldrig bli’r min ven

3 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været kunde i en 5-6 år og…

Jeg har været kunde i en 5-6 år og vender altid tilbage hertil, hvis jeg har været ude og føjte andet steds.
Synes deres måltidskasser er helt fantastisk, men gode råvarer, inspirerende opskrifter og lækre smage. Jeg har aldrig oplevet problemer med levering eller andet, og har kun få gange manglet en enkelt grøntsag eller krydderurt.
Foretrækker helt sikkert Aarstiderne over andre lignende firmaer.

3 februari 2021

Mega ringe service

Lige startet med årstiderne. Gik fint første gang. 2. gang fik vi ingen levering. Ringede dagen efter og fik næsten skæld ud for ikke at have ringet dagen inden. 3. gang fik vi igen ikke levering. Belært af sidste uges skæld ud ringer vi nu flere gange. Efter 43 i kø kommer igennem og klokken 1730 bliver vi ringet op af (dårligt) engelsktalende chauffør. Kasserne står et andet sted, kan vi køre derhen og hente dem? Pga COVID-19 og alvorlig sygdom ønsker vi ikke kasser der måske har været inde hos andre familier. Nu må jeg skælde ud for manden skal have det at vide 10 gange før han accepterer. Snakker med kundeservice som er meget forstående. 5 minutter efter får vi en opgørelse på leveringen?! Jeg er målløs, ringere service skal man lede langt efter. Har været glade for dem tidligere men nu er det slut. Det er helt enormt ringe.

1 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er du gal nogle støjende gamle…

Er du gal nogle støjende gamle skrammelkasser I kører rundt i, de må også forurene alt for meget! I behøver heller ikke køre så stærk på en villavej. Har jeres chauffør fri når de er færdige med ruten? Så er det bare fuld hjulspind og flyvende over vejbump.

10 januari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har fået mad fra årstiderne i ca 1,5…

Vi har fået mad fra årstiderne i ca 1,5 år og har været tilfredse.. Det sidste halve år er det gået den forkerte vej desværre ved sidste levering fik vi kun halvdelen af varerne og ingen opskrifter. Jeg prøvede at kontakte dem men har ikke fået nogle respons... Så det var det. Vi er ikke kunder mere

8 januari 2021

Vi elsker Sense måltidskassen

Vi elsker Sense måltidskassen. Der er mad nok og det er lækre råvarer. Det er dog også den dyreste måltidskasse. Jeg er enig med nogle af de andre i, at der i mange af de andre måltidskasser ikke er kød nok. Det er derfor vi har valgt Sense kassen. Her er kød og grønt i de rette mængder.

30 december 2020

Var den and barberet?

En stjerne er for meget! Bestilte en and (den største og dyreste) til juleaften. Det er 5. år i træk, og hidtil har anden været perfekt. I år var det en total fuser, mange fjerrester, som vi fjernede med pincet. Da anden havde afgivet knap 1 liter fedt (næsten 33 % af totalvægten) var den helt dækket med fjerstubbe. Det virker som om, at den var blevet barberet frem for plukket! Som om det ikke var nok, var kødet så sejt, at det måtte klippes fri af skroget på trods af, at anden havde fået 4 timer i stegeso med forvarmet og flamberet fyld og til en kernetemperatur på 75 grader. Det var ren nedtur! Næste gang vælger vi en lokal leverandør og ikke en landsdækkende!

25 december 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Salat on the side - hvorfor?

Jeg har nu i nogle år prøvet 3 forskellige single måltidskasser og undret mig. I samtlige kasser og til stort set samtlige måltider er der lige en lille salat til før, efter eller "on the side". Jeg elsker salat og glædes også af og til, når salaten udgør hele måltidet, men jeg hader, hader, hader den lille salat. Jeg kan ikke spise og har heller ikke lyst til en lille salat før, efter eller til selve måltidet, og det er ikke en mulighed at lade den erstatte min frokost den efterfølgende dag, så den lille salat udgør hver uge et madspild, og det irriterer mig og prikker til min dårlige samvittighed, at jeg hver eneste uge må smide friske, gode råvarer ud. Hvis I droppede den lille salat i singlekasserne og i stedet leverede en ugentlig stor, fyldig måltidssalat, ville jeg blive virkelig glad og tilfreds, samtidig med at mit madspild kunne minimeres.

30 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 stjerner for en super god…

5 stjerner for en super god kundeservice - har nok aldrig fået så pænt, udførligt og høfligt svar på en henvendelse - jeg er meget imponeret!

26 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft årstiderne i snart 2 år og…

Har haft årstiderne i snart 2 år og ville slet ikke kunne leve uden. Skifter lidt imellem børnefamiliekassen og kvikkassen uden fisk og har i perioder også smoothieskassen. Jeg er super glad for det og oplever at få lækre og friske råvarer og de få gange der har været mangler eller dårlige varer, har det blot krævet en mail til kundeservice og beløbet bliver krediteret.
Selvfølgelig kan det gøres billigere hvis man selv handler, men det er vel ideen med konceptet at man slipper for at handle ind og overveje dagens menu. Det er så rart i en travl hverdag.

18 november 2020

Is dit jouw bedrijf?