Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har fået mad hos jer nu igennem 3 år (meget tæt på fast hver uge) - og har været super glade for det! Herunder har vi fået både vegansk, vegatarisk - og en mix mellem plantebaseret og kød. Vi har være... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi oplever gentagne gange, at jeres fars (kød og fiskefrikadeller) ikke bliver gennemstegt på trods af at vi tilbereder det MEGET(!!!) længere tid, og i mindre stykker, end der står i opskriften! Jeg... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For dyrt taget mængden og indholdet i betragtning. Kan ikke sige meget om opskrifterne, udover at det i hvert fald ikke er sådan jeg ville lave maden. Derfor tager det naturligvis længere tid at... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vedr. flexitarkassen. 2 personer, 3dage. Vi ville prøve årstiderne for at få inspiration til aftensmaden og prøve en kødfri dag. Vi blev desværre ret skuffede over både portionsstørrelserne og smagen.... Toon meer

2,7

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,7

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

GOD.BEDRE.BEDST OG FREMRAGENDE!

GOD.BEDRE.BEDST OG FREMRAGENDE!
VI HAR ET MEGET INSPIRERENDE AB. PÅ VERDENS-KASSEN. DE TIL MÅLTIDERNE NØDVENDIGE GRØNTSAGER ER ALTID SUPER-FRISKE OG I RIGT MÅL! DOG KØBER VI OGSÅ DIVERSE POSER MED FX. LØG OG SØDE KARTOFLER, HER GÆLDER DET OGSÅ, AT ALT ER FRISK OG GODT FRA ÅRSTIDERNE SAMMEN MED DE SPÆNDENDE OPSKRIFTER.SOM NATURLIGVIS IKKE KAN LAVES PÅ DEN OPGIVNE TID! DER SKAL I CNIT REGNES MED CA. ½ TIME MERE PGRA. RENSNINGEN AF RODFRUGTER OG GRØNTSAGER. OG SÅ ET HJERTE -SUK:
DET MEDSENDTE KØD LEVER IKKE OP TIL ÅRSTIDERNES HØJE KVALITETS KRAV. DET ER SÅ ÆRGERLIGT, NÅR MAN HAR HELE KOGEKØKKENET I SVING, HVOREFTER KØDET ER UMODNET ELLER SLET IKKE VELEGNET TIL DEN ELLERS GODE OPSKRIFT. MEN FREMRAGENDE ER ÅRSTIDERNE NU ALLIGEVEL! MVH. KLAUS H.JACOBSEN

20 maart 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For dyrt taget mængden og kvaliteten i…

For dyrt taget mængden og indholdet i betragtning.
Kan ikke sige meget om opskrifterne, udover at det i hvert fald ikke er sådan jeg ville lave maden. Derfor tager det naturligvis længere tid at lave maden. Dertil er det væsentlig dyrere end alternativet: at købe lokalt og opfinde selv.
Frugtkassen indeholdt desuden overmodne æbler allerede på 2. dagen, samt sprækkede bananer.

Sidst men ikke mindst manglede der flere varer (som det forventes man altid har stående, heriblandt mælk). Til sidst er det ikke elegant at have disse kæmpe leveringskasser stående i køkkenet hver eneste dag indtil næste leverance (vi bor småt, i lejlighed), så det bliver sidste gang her fra.

7 maart 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For dyrt ift. hvad man får

Jeg har tidligere været glad for Årstiderne, men det er blevet for dyrt og for dårligt. Jeg har fået vegetarkassen til én person, og langt de fleste gange har der været for få grøntsager. Fx én lille tomat til både en burger og en tomatsalat eller én lille aubergine til at lave flere lag i en lasagne. Samtidig er retterne blevet ret 'skrabede' ift. prisen på 76. kr. pr. kuvert. Jeg kan gøre det selv for 1/3 eller halvdelen af prisen, så det vælger jeg at gøre fremover.

16 februari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vil gerne synes godt om Aarstiderne

Jeg vil gerne synes godt om Aarstiderne, konceptet er fedt. Men sikke en sløj omgang.

2 voksne og 2 små børn og vi har bestilt en kasse der passede til det, 4 dage.

Første dag: Fisk. Det var fint, der er var lige tilpas nok og smagte dejligt. En god start!

Anden dag: Pasta med kylling. Pastaen er ikke fuldkorn og meget gummiagtig at tygge. Jeg vil vurdere den til 4 kr i Netto. Kyllingen er en joke. 300g kyllinge *strimler* - vi plejer at få 450g brystfilet. Senet, sej - det var der ingen der spiste. Også selvom det var smidt ned i grøntsagsblandingen med tomatsovs. Så tarvelig kød.

Tredje dag: Minibøffer. Farsen var OK, men hvorfor mini? For at tjene mere. Alt for lidt kød, og de kartofler der var til kostede vel 10 kr. i alt. 1 dl "fløde" som fulgte med er jo alt alt for lidt til at lave "fløde"kartofler. Det var kartoffelskriver i hvidt vand da det kom ud af ovnen. Der er virkelig sparet på ingredienserne og det er mini portioner.

Fjerde dag: Burritos med pulled pork. Kødet lugtede sært og vi valgte ikke at spise det. Burritos koster 10 kr. i Rema, kødet 25 så det er jo ikke en dyr ret på nogen måde og alligevel går det galt for dem.

Alt i alt er det da "dejligt" råvarerne står i en kasse uden for døren.
Men 635 kr. for fire dage - 159kr per dag. Vi kan indkøbe råvarerne til under det halve i Rema, Netto - hvad får Aarstiderne så ikke råvarerne til? Fed fortjening der.

Så til den lave kvalitet ift. pris laver vi det bare selv :)

6 februari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun positivt at sige

Jeg har kun positivt at sige - fantastisk koncept, meget fin måde at levere på ift. indpakning osv, friske råvarer i vegetar kassen, gode opskrifter, fine forklaringer - 10 stjerner herfra.
Forstår slet ikke de negative anmeldelser.
Tak til Årstiderne :)

30 januari 2020

Fantastisk koncept

Har benyttet måltidskasserne i omkring 9 mdr nu og må sige at det er genialt. Konceptet holder 100% og fungere bare. Enormt alsidigt, sundt, inspirerende og nemt.
Og kundeservicen er tilmed hurtig og ved fejl kompensere med det samme.

30 januari 2020

Ikke godt nok

(2 voksne og 3 børn på 1,7 og 9).

Vi har en del gange over nogle år forsøgt os med Årstiderne. Både fordi det skulle være nemt men særligt fordi vi har haft en forventning om at det var gode, sunde og friske råvarer.Vi har prøvet de fleste af kasserne, herunder også med fisk, vegetar og senest veganer kassen.

Hver gang vi har brugt Årstiderne er vi stoppet efter nogle gange pga. manglende kvalitet eller for dårlige/kedelige opskrifter.

Vores oplevelser er med nogle undtagelser generelt:
- en del slatne grøntsager
- sejt og senet kød (selv kylling)
- fisk der lugter af fisk og ikke af saltvand

Senest har vi som sagt forsøgt os med veganerkassen og selvom vi så bort fra de slatne grøntsager så var alle 4 dages opskrifter så kedelige at vi ihverfald aldrig kunne blive veganere ved hjælp af Årstiderne.
Heldigvis har vi selv leget med lidt forskellige kogebøger der har resulteret i ret gode retter (også for børnene), men ærgerligt at Årstiderne ikke kan finde ud af det.

8 november 2019

Sløj omgang til prisen

For at opsummere det kort:
- uinspirerende opskrifter
- dyrt ift. madmængden

Lavede mit abonnement hos nogle unge mænd der lovede et godt tilbud og store portioner, nok til flere dage. Vi bestilte “kvik-kassen”.
Jeg føler mig snydt. Ville ellers rigtige gerne kunne lide Årstiderne...

1 november 2019

Jeg ville SÅ gerne elske Årstiderne

Nu har vi gennem nogle år, og i flere omgange fået måltidskasser fra Årstiderne. Vi er en familie på 4, 2V og 2 store teenage drenge.
Og jeg ville SÅ gerne holde af Årstiderne, for de har fat i et rigtig godt koncept. Men udførelsen er simpelthen ikke god nok.

Kvaliteten af både kød og grønsager er vanvittig svingende. Den ene uge er det spitzenklasse, ugen efter helt umuligt. Vi har fået udsmattede spinatblade, kørvel m.m. Salat hoveder hvor de enkelte blade lå spredt ud over hele kassen, generelt er kartoflerne af ekstremt ringe kvalitet og vi køber hellere hos naboen, selvom vi har fået det leveret af Årstiderne. Vi har også fået top kvalitet frugt og lign. men det ender med at blive FOR dyrt.
Portionerne er sjældent store nok til 2 drenge på 15 og 17.
Kød og fisk er i fuldstændig tilfældige størrelser, hvilket kan gøre det en udfordring at tilberede ensartet.
Sidst men ikke mindst så bærer opskrifterne præg af at være lavet til en eller to personer, og så ganger man bare op. Men det virker simpelthen ikke når man skal lave det hele i en pande, som ofte sker, jeg kender simpelthen ingen der har pander store nok til at tilberede de retter som leveres, på en enkelt pande. Bare for at tage et eksempel.

6 oktober 2019

Super koncept

Super koncept.
Stor fleksibilitet
Vi er meget glade for vores måltidskasse (fleksitarkassen) som vi har modtaget et års tid.
Vi har oplevet fejl og mangler, men de kompenseres straks , af venlige og imødekommende medarbejdere.
Vi er meget tilfredse kunder.

4 augustus 2019

MUGGEN FRUGT

Vi fik een frugtkasse leveret for at prøve konceptet af i en travl hverdag. Vi fik den leveret i starten af året - og da vi kom glade hjem til vores første (OG SIDSTE) kasse måbede vi begge. Der lå de mindste overmodne, mugne og halvrådne frugter vi nogensinde har set, og blev enige om, at måtte være en fejl levering af “leftovers” fra julen som de ikke har kunnet sælge til alm. mennesker :-( vi ringede naturligvis og høfligt klagede pænt som man nu gør, og fik at vide, at beløbet ville blive krediteret og vi skulle ik tænke mere på det. Fin service tænkte vi jo, og ville da give det en chance til, men NEJ nu sidder vi med en regning på kr. 752,80 !!! FOR EN KASSE MUGGEN FRUGT - puha I burde skamme jer !!! PS Foreløbig er mund til øre metoden om vores dårlige oplevelse endt med, at 21 familier har valgt jer fra ..,

25 juli 2019

Bon appetit

Hvis du vil betale kassen for måltidskasser der ofte indeholder slatne grøntsager, til tider med et muggent touch og som er fløjet ind fra Sydeuropa, er det her du skal handle. Vil undlade at udbrede mig om dagens sending af selvdøde muslinger. Bon appetit🙂

17 juni 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har holdt verdenskassen i næsten tre år…

Har holdt verdenskassen i næsten tre år og var altid tilfreds med friskhed og variation. Har prøvet tre andre kasser som slet ikke holdt samme niveau. Måtte dog altid supplere med mælkeprodukter, da de 0,1L der som regel var med ikke helt rakte

4 juni 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For lidt og for fed mad.

Helt til grin. Første veganer kasse var ok. De ringer og spørger til kassen og jeg siger at jeg stort set er tilfreds. Så bliver det dårligere og det gælder både opskrifter og sundheden men værst er at der ikke er mad nok og vi er i forvejen ikke stor-spiser, derfor lidt uforstående og skuffende. Det bliver værre og sjette kasse stopper vi og afmelder vores abonnement. Den sidste kasse er så ringe at det er helt til grin. Ud af 4 dage er det mos på mos på mos og ikke mad nok. Det er uinspirerende og frygtelig kedelig. Vi fik også fiske kassen men stoppede efter to gange. Første gang lugtede det så meget af fisk og så mærkelig vandet og slimet ud. Vi fik dog pengene tilbage efter vi sendte et billede af rødspætterne. Anden gang var vi heller ikke tilfredse så vi stoppede efter det. Krydderurterne har flere gange været smaddet når vi åbner kassen og grønkålen er gul i bladene. De sidste veganer kasser virker ikke hel så godt ernæringsmæssig, lidt for meget med ting der skal steget i olie og for lidt grønt. Vi prøvede i mellemtiden også en slanke kasse hvor der var kød og tænkte vi måske blev mere mætte. Men det var endnu værre og slet ikke grønt nok. En lille hakkebøf på 100g. til hver og den svandt så det lignede en mini delle 😄 Det værste eksempel er 6 stk Taco skaller med lidt bønnemos og ingen salat eller andet tilbehør. 3 stk pr person. Vi måtte spise gryn derefter. Hvis planen er man skal blive mæt når man bestiller til 2 personer vil min mand og jeg klart ikke anbefale årstiderne. Hvis man skal betale for 3 personer for at der er mad nok, bliver det alt for dyrt. Vi har selv levet vegetarisk og perioder veganske og får kød en sjældent gang imellem. Vi bruger en del tid på at sikrer os en forholdsvis sund mad med gode plante proteiner.
Vi føler vi er blevet snydt. Især for de sidste kasser hvor der stort set ikke var nok og den sidste kasse var helt til grin. Vi syntes ærlig talt vi skulle have refunderet mindst halvdelen. Vi har gjort opmærksom på det flere gange at der var for lidt i kasserne. Hver gang beklager de og siger de nok skal gå videre med det. Men det er jo vores pengepung så vi har ikke tid at vente og lave dobbelt aftensmad når det nu skulle være for at hjælpe os. Vi håbede jo også at få nogle skønne opskrifter. Men ikke en har vi skrevet rigtig god ved, ud af de 6 kasser vi har fået.
Så ingen anbefaling herfra, næsten kun skuffelse.

Kristian og Anja

22 mei 2019

For dårligt

Nu er det 3 gang vi får kedeligt TYSK kalkunkød!!

De 2 foregående gange har vi ringet og gjort Jer opmærksom på problemet. Det er uden tvivl 2 klasses kød. Fyldt med fedt og sener.

I dag 3 gang, er det en smule bedre. Dog måtte vi bruge tid på at stå og skære fedt og sener væk.

Når vi har købt dansk kalkunkød i butikkerne er det en LANGT BEDRE kvalitet. Det må I kunne gøre bedre.

Ud over det er vi tilfredse.

8 april 2019
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Potions størrelser er til grin - Men et godt koncept.

Levering er til tiden, råvareren er af god kvalitet, så langt så godt. Dog falder det, når man sådan set skal til kødet af indholdet, bogstaveligt og figurativt. Opskriften forvirrer til tider og skal genlæses en del gange, hvilket nedsætter "glæden ved måltider", de så stolt går efter. Herefter kommer kødet, eller rettere sagt stumper af kød, da man hurtigt i enden af madlavningen ser resultatet af retten, hvilket igen mindsker "glæden ved måltidet", da man mærker den underlegne mængder kød til de overlegne mængder (dog meget fine) tilbehør.
Det er et rigtig godt koncept, men udførelsen og prisen gør, det bliver en ommer for mig, hvis jeg skal af med 90 kr for en aftensmad (Jeg selv skal lave), vil jeg også have det er tilfredsstillende.

29 maart 2019
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har været på vegetar kassen i en 2…

Jeg har været på vegetar kassen i en 2 års tid. Som voksen mand må jeg sige at jeg aldrig rigtigt bliver mæt, så ændrede det endda i en periode til 2 personer kasse, jeg har ringet og gjort opmærksom på at der er for lidt mad til en alm. Voksen mand men fik at vide at der ikke var noget at gøre ved det. Herudover har der engang imellem kravlet små kryb og larver rundt på varerne samt decideret mugne grøntsager når jeg pakker varerne ud samme dag de er modtaget. Det svar jeg har fået er at det er fordi det er økologisk og uden sprøjtemidler. Eneste positive jeg har at sige om årstiderne er at nogle af retter er gode, om end for små portioner, og min levering har været helt fantastisk uden en eneste fejl. Men pakkeriet og mængden af mad er på et niveau, der ik er ok til prisen..

14 maart 2019

Is dit jouw bedrijf?