Ølstykke Trafik Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun give den 5 stjerner Ølstykke trafik skole nemt og hurtigt bestod teori i første hug og køreprøve første hug og kørelærer rigtigt sjov

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ville have givet den 10 stjerner hvis jeg kunne, Zeki er den bedste kørelærer i hele Danmark uden tvivl. Han er meget sød og sjov, måden han lærer på er utroligt spændende og interessant. Fik kortet e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige bestået begge prøver i første forsøg takket være Zeki! Han er uden tvivl den mest tålmodige, rolige og dygtige kørelærer, man kunne ønske sig. Hele forløbet tog kun 8 uger, og jeg følte m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Ølstykke Trafikskole er ny startet køreskole i Egedal Kommune . Køreskolen har en central beliggenhed i Ølstykke centrum og en stenkast fra stationen . Kørelærer Zeki er indehaveren af køreskolen. Zeki er en erfaren og dygtig kærelærer . Han har et godt ry i byen , han har tidligere arbejdet for andre køreskoler her Egedal og derfor rimelig kendt i området . Hos Ølstykke Trafikskole stræber vi på at give vores elever et lærerigt og et hurtigt forløb . Vi prioritere et trygt atmosfære både til den teoretiske og praktiske undervisning . Vi har holdstart hver måned . Vi bruger et online booking system , som er meget fleksibelt . Her kan eleven selv booke sine køretimer og selv planlægge sit forløb .

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan klart anbefale Ølstykke…

Kan klart anbefale Ølstykke Trafikskole! Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang. Han er rigtig dygtig, tålmodig og økonomisk fair. Man føler sig godt forberedt og tryg hele vejen igennem. Og så giver han altid pizza til sidst 😄🦾

17 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan virkelig anbefale denne…

Jeg kan virkelig anbefale denne køreskole - specielt Zeki. Han er virkelig sød, tålmodig og nem at snakke med. Derudover er han virkelig dygtig som underviser. Kan varmt anbefales

11 september 2026

Kæmpe anbefaling

Bedste køreskole!! Man lære en masse og for kørekort hurtigt. Zeki er en virkelig god kørelære og god til at forklare og undervise

10 september 2026

Anbefales i høj grad!

Zeki er en fantastisk kørelærer. Han underviser roligt og professionelt og er rigtig tålmodig både i klassen og på vejen. Jeg bestod både teori og køreprøve på første forsøg og hele kørekortet var bare en rigtig god oplevelse.

15 juni 2026

Jeg kan varmt anbefale Ølstykke Trafik

Jeg kan varmt anbefale Ølstykke Trafik. Undervisningen er professionel, og hele forløbet har været trygt og lærerigt. Zeki er en rigtig dygtig kørelærer, som er tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Han skaber en god stemning i bilen og hjælper én med at blive en god bilist.

11 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega god kørelære god til at hjælpe…

Mega god kørelære god til at hjælpe meget sjov meget snakkesalig det har alt i alt bar været en fornøjelse at tage mit kørekort hos ølstykke trafik. Kørekortet fik jeg på 7 uger og zeki gav altid eleverne en smil på læben han er meget tålmodig i bilen og er den hurtigste til at skaffe prøver så hvis du ska ha kørekortet hurtigt er adressen ølstykle trafik .

11 juni 2026

10/10.

Kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer, god humoristisk sans og god til at lære fra sig.
Dybdegående teoritimer og kørelektioner, og så er forløbet endda også hurtigt.

Klasse.

10/10

3 juni 2026

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole! Kommer fra en rigtig kedelig køreskole, som ikke havde lært mig at køre. Zeki fik mig klar til køreprøve på 3 lektioner og nu har jeg mit kort! Han er så positiv at køre med og har en rigtig god køreskole. Kan varmt anbefales, hvis du vil have dit kørekort i første hug.

22 mei 2026

Verdensklasse køreskole

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne køreskole. Fra start til slut har jeg følt mig tryg, og jeg har ikke følt mig nervøs under køretimerne. Stemningen har været afslappet og behagelig, og altid med plads til gode samtaler, som har gjort undervisningen endnu mere hyggelig.

Zeki er en utrolig dygtig kørelærer - rolig, rar og meget tålmodig. Han er rigtig god til at lære fra sig og formår at forklare tingene på en letforståelig måde, hvilket har gjort det nemt at følge med.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Zeki som kørelærer.

23 maart 2026

Dit is Trustpilot