1. Vitamine- en supplementenwinkel

100% Natuurlijk Supplementen voor een beter leven.

2,7

Slecht

Ik vind het jamner dat de strips zijn…

Ik vind het jamner dat de strips zijn vervangen door een flesje met losse tabletten. Helaas.

Ik kan beter 1 tablet eruit halen. Bij het potje lukt dat minder goed. Moet ik het weer terug doen in het potje.

22 april 2023

Beste Timmer-Gaston,

Wij zijn overgegaan op potjes, omdat deze minder materiaal gebruiken en dus beter zijn voor het millieu.

Kunt u ons aub vertellen wat u zo fijn vond aan de blister verpakking?

Frederik

Altijd tevreden

Altijd tevreden, mijn bestelling is altijd binnen een paar dagen in huis, de nieuwe verpakking is beter!

21 maart 2023

Snelle levering ! Graag wat meer info over het product !
Meer reclame maken over het product daar het niet zo bekend is tot op heden. Tot hiertoe tevreden over het product, ik neem het nog maar in sedert een 14-tal dagen.
Wordt vervolgd !

26 augustus 2022

Uitstekende communicatie maar resultaat blijft vooralsnog uit

Ik slik carticol nu 5 weken voor arthrose in mijnwervelkolom maar zie vooralsnog geen duidelijk resultaat. Na 3 maanden maar weer opnieuw bekijken.
Zoals ik al eerder aangaf in de vorige review is de levering en het contact uitstekend, maar als ik een review moet schrijven over het resultaat moet ik het helaas nog wat langer afwachten.

8 februari 2022

Prima opgelost!

Er was een probleem met de verzending. Na 2x een mail gestuurd te hebben is dit netjes opgelost, krijg korting op de volgende bestelling, ben dus heel tevreden met hoe ze dit opgelost hebben. De pillen helpen me goed. Heb hierdoor aanzienlijk minder pijn!

24 januari 2022

Beste Andre,

Allereerst onze excuses dat uw bestelling nog niet verstuurd is. Dit komt doordat de bestelling niet in ons systeem is doorgekomen.

Het pakketje gaat vandaag op de post!

Wij vinden het wel ontzettend jammer dat u ons 1 stef geeft, aangezien wij uw email gisteren om 21.29PM hebben ontvangen.

Wij doen ontzettend ons best om een goede reviews te krijgen en dit haalt het gemiddelde zwaar naarbeneden.

Was de service de afgelopen 2 keer niet goed?

Wij horen graag uw reactie, of een goeie rating!

Frederik

Al enkele maanden gebruik ik Carticol

Al enkele maanden gebruik ik Carticol. Had altijd last van stramme gewrichten. Sinds ik het gebruik heb ik minder pijn en kan veel soepeler bewegen.
Carticol werkt echt.

14 januari 2022

Antwoord van 10KATE

We zijn blij om dit te horen! Omdat de werking erg goed is, zijn wij een studie begonnen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om mee te doen, dan kunt u een kijke nemen op: www.10kate.com/nl/studie

Na de studie, krijgt u een jaar lang gratis Carticol®!

Een fijne ervaring met carticol!

Sinds ik ben begonnen met carticol, heb ik aanzienlijk minder last van mijn knie. Sporten moest ik een tijdje achterwegen laten maar ben nu weer rustig aan het beginnen! Heel blij mee:D

4 januari 2022

Als actieve sporter zeer tevreden

Als actieve sporter had ik op gegeven moment geregeld last van mijn schoudergewricht. 10Kate gratis uit mogen proberen en sindsdien echt veel minder last van.

19 november 2021

Geen effect!

2 augustus 2021

Beste klant,

Wat spijtig om te horen, mag ik u vragen waar u last van heeft?

Wij willen u zo goed mogelijk helpen en horen graag van u!

Team 10KATE

Levering mag iets sneller

Levering mag iets sneller
Contact via mail verloopt zeer vlot snelle reactie

23 juni 2021

Beste Els,

Hartelijk dank voor de review.

We gaan uw bestelling volgende keer sneller verwerken!

Groet,

Team 10KATE

Reviews in alle talen tonen. (34 reviews)