Ingen av mina 4 beställda varor fanns i lager och det dröjde ca 2 veckor innan jag fick den. Hade varit bättre att få veta den långa leveranstider redan i checkout. Nu kom informationen istället direk... Toon meer

Jag blev lite osäker på hur seriöst företaget är, då hemsidan såg lite hemsnickrad och konstig ut. Kollade upp omdömena och fick intrycket av att det ändå var ett bra företag, så jag beställde en lite... Toon meer

Bra utbud av delar som andra inte lagerför, faktiskt den enda butiken där man kunde hitta en 5015-radialfläkt och Bondtech CHT utan horribla priser eller vansinnigt seg leverans. Priserna är rimliga,... Toon meer

Hotend på min skrivare ville inte längre funka, så fick bli att beställa en ny. Tog några dar extra då detta inte var en produkt de normalt har i lager, inga problem. Kom inom en vecka tror jag, med... Toon meer

1. E-commerceservice

123-3D.se är ett svenskt e-handels bolag och butiken lanserades den 1 september 2022. 123-3D.se erbjuder kunder i Sverige prisvärda produkter inom 3D printing. Alltifrån 3D skrivare, filament, 3D tillbehör och mycket mer. Vi har ett stort och välfyllt lager till skillnad från många av våra konkurrenter vilket innebär att vi själva har full kontroll på beställningar och leveranser till våra kunder.

4,6

Uitstekend

Köpte en liten flaska med olja till min…

Köpte en liten flaska med olja till min 3d skrivare. Fick paketet inom två dagar från beställning, och då beställde jag också långt efter att dom hade stängt så egentligen drygt 1 dags leverans helt fantastiskt. Sen fick jag en hel del små bonus grejer, 1 kortlek, två par pennor och ett litet anteckningsblock. Är verkligen nöjd.

11 juni 2025

Jag har beställt vid flera tillfällen…

Jag har beställt vid flera tillfällen av 123-3d och min upplevelse har varit mycket bra med både filament och kringutr. Tycker även deras egna filament funkar bra i min Ultimaker 2+.
Fortsätter gärna beställa.

28 mei 2025

Snabb leverans och supertrevlig…

Snabb leverans och supertrevlig kundtjänst!

Beställde 2 hotend till en 3d-skrivare, men kom på att de kanske bara har 1 i lager. Så hörde av mig och de fixade så jag fick dem i två olika paket.

Inga problem alls

Supernöjd!

2 mei 2025

Verkar som om 123-3d inte har något…

Verkar som om 123-3d inte har något lager!!!
3 gånger flyttade 123-3d leveransdatum trots att de lovar leverans inom 2-5 dagar från order.
Så är du i behov av produkt, anlita annan leverantör med säkra leveranstider

25 februari 2025

Nöjd med ditt köpet!

Jag köpt en Creality Ender v3 SE 3d skrivare och jag är jätte nöjd med det. Det var ganska snabb leverera och skrivare är toppen, det gör sin job mycket bra! Jag rekommenderar 123-3d.se

25 februari 2025

Mycket nöjd med både service och…

Mycket nöjd med både service och filament, trots att jag hade lite otur med lagertillgången på en av varorna. Skulle absolut köpa igen, men då kontrollera lagerstatus lite noggrannare.

12 december 2024