Banner for 123BigBags

123BigBagsReviews

6.124

4,5

Onwijs handig deze stortkokers. Heb best wel wat afstand moeten overbruggen en ondanks de hoek gleed het puin er goed doorheen. Uiteindelijk kwam er wel een gat in maar ik had gelukkig nog een e... Toon meer

Bij mijn bestelling had ik problemen problemen bij het ingeven van hoeveelheden. Na een mailtje had ik een dag later de reden van mijn probleem en een oplossing. Bij levering bleek de hoeveelheid... Toon meer

Goede kwaliteit, geleverd binnen de afgesproken termijn. Enige minpuntje was dat ik mijn factuur opnieuw heb moeten laten maken. De btw nummer ontbrak. Je zou toch denken dat dit sowieso op een factuu... Toon meer

Nogmaals bedankt voor het leveren van de zakken. Het zijn robusten zakken en gemakkelijk te gebreken. Ook het afsluiten van de zakken gaat prima. Mooi product om te gebruiken en voor het veilig... Toon meer

1. #1 van de 2 beste bedrijven in Afvalverwerkingsbedrijf
  2. #2 van de 2 beste bedrijven in Bouw- en onderhoudskantoor
  3. #2 van de 4 beste bedrijven in Hoveniersbenodigdheden winkel
  4. #2 van de 3 beste bedrijven in Vervoer- en verpakkingsbenodigdheden winkel

123BigBags has been the trusted specialist in big bags and waste bags since 2015. As one of the first dedicated webshops in this market, we have built a strong reputation for reliability, speed, and quality. At 123BigBags, you can easily order big bags, asbestos bags, container liners, Easy Chutes, rubble bags, mineral wool bags, firewood bags, jute bags, and fully personalized big bags — all in one place. We help businesses and professionals dispose of waste quickly and recycle responsibly. Our customers include waste processors, contractors, roofers, and landscapers who rely on efficient solutions for construction and demolition waste. Whether you need single bags or full pallets of 300+ units, 123BigBags delivers exactly what you need. With distribution centers in the Netherlands and the United Kingdom, we guarantee fast and dependable shipping. Order before 3:00 PM and your order ships the same business day. With more than 6,000 positive reviews, 123BigBags is one of the most trusted suppliers online. And we stand behind our promise: if your bags don’t arrive on time, simply refuse the shipment and receive a 100% refund. Plus, with our 60-day return guarantee, 123BigBags is the most flexible bag specialist in Europe. Choose 123BigBags — Making it easy to create a cleaner world

Uitstekend

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(6.124)

405 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Doos onnodig groot.

Het pakket heb ik opgehaald bij een pakketpunt. Daar ben ik met de fiets naar toe gegaan omdat ik geen groot pakket verwachtte. Tot mijn verbazing was het een grote doos die voor een fietser niet goed en veilig te hanteren is. Dus moest ik terug lopen. Vervelend. Gezien de inhoud was de doos veel te groot.

11 december 2025

Prima bigbags

Eerst kwam maar een halve bestelling toe maar na contact met de klantenservice werd dit snel rechtgezet

8 december 2025

Naar aanleiding van de reactie op mijn review hebt u bijzonder goed gereageerd en kon ik het artikel alsnog retourneren hiervoor mijn dank en geeft mij weer volop vertrouwen

Artikel Is voor mij te laat binnengekomen .
Ik had het nodig om puin in de zakken te doen en daarna met hoogwerker naar beneden te plaatsen
Om in contact te komen om het artikel te mogen retourneren is mij niet gelukt
Nu heb een artikel waar ik niets mee kan

Groet Marcel

3 december 2025

Beste Marcel,
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling bij ons. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Wij nemen graag contact met u op om samen naar een passende oplossing te kijken.
Juliette
123Bigbags

Uitstekende dienst na verkoop.

Bij levering bleek de hoeveelheid van de geleverde producten niet te kloppen met de bestelde hoeveelheid.
Terug een mailtje later alles opgelost.
Kortom, verkopen kan iedere webshop maar service bij en na verkoop is bij velen een ander verhaal.

7 november 2025

de website en kwaliteit van het product…

de website en kwaliteit van het product was goed, de manier van verzending alleen een drama. we hebben 50 euro verzenkosten ofzo betaald voor 2 te zware dozen die uitgescheurd aankomen. dit is ook logisch hoe het verpakt is. dit had gewoon op een mini-pallet verstuurd moeten worden, iets dat ook prima kan voor die prijs!

29 oktober 2025

Goedendag Maik,
Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback! Dit helpt ons enorm om onze processen verder te optimaliseren. Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling beter had gekund. In uw situatie was het inderdaad praktischer geweest om de goederen op een kleine pallet te verzenden. We nemen uw opmerking direct mee en zullen dit aanpassen voor toekomstige zendingen.
We wensen u veel succes met uw werkzaamheden en hopen u binnenkort opnieuw in onze shop te mogen verwelkomen.
123BigBags

Wel betaald maar nog steeds geen…

Wel betaald maar nog steeds geen Bigbags ontvangen!

15 oktober 2025

Beste Hette,
Zoals vanochtend aangegeven, hebben wij je zending inmiddels getraceerd. Het spijt ons dat dit allemaal zo lang heeft moeten duren. Wij zorgen ervoor dat alles deze week correct wordt afgehandeld.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
123Bigbags

Onwijs handig deze stortkokers.

Onwijs handig deze stortkokers.

Uiteindelijk kwam er wel een gat in maar ik had gelukkig nog een extra koker/zak erbij besteld.

Hopelijk heb ik het nooit meer nodig maar ik zal het zeker aanraden bij eenieder!

30 september 2025

Helemaal blij.

Snel geleverd, goede verpakking. Helemaal blij, badkamer verbouwd 1ste verdieping. Met de 123BB super gegaan. Bouwafval schuin naar beneden laten glijden.

1 oktober 2025